piast-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gonzi

#76 Post autor: Gonzi » 5 lis 2005, o 16:22

Też siedziałem w sektorze rodzinnym piasta. I w drugiej połowie było z tamtąd fajnie widać jak Ś. ryczoł po kolegach a to żę mu za mocno podali to znów że za lekko. I jeszcze on beszczelnie powie że nie zgodzo się z opinią kibiców że to on jest dupnym minusem Ruchu.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: jalboss » 5 lis 2005, o 16:22

Mom nadzieja, że dzis Fornalak powie ta odłożono mowa o dymisji...
Żałosne to wszystko.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Witek
Kontakt:

#78 Post autor: Witek » 5 lis 2005, o 17:31

Znowu fatalne zmiany trenere, po zejściu Smarzyka siada gra jednym ze skrzydeł. Pepe jeden z lepszych w Ruchu też zmieniony. Bizak gra ch*** ale oczywiście kto by miał czelność go zmienić. Tak jak już pisali, te same spiewki: opierdalanie przez Śrutwe młodzierzy oraz znowu sędziego. Mario i tak grał nienajgorzej w poruwnaniu z innymi meczami. Słabiutka obrona, a to co zrobił Bartos przy 2 bramie woła o pomste do nieba (kiks przy wślizgu, chop włazi w pole karne som , podaje i brama).
Sedzia słaby ale w obie strony: w 1 połowie powinna być czerwień za faul na Bizaku ale w drugiej ewidenty faul Ruchu przed polem karnym bez konsekwencji itd itd)

Szkoda punktów, ale: w tej drużynie jest duży potencjał, co pokazali w 1 połowie - gra super, podania z klepy, szybkość akcji ale bez skuteczności. Lepsze przygotowanie kondycyjne musi być, lepsze zminy no i to żeby w d rużynie nie było takich sutuacji że ktoś kogoś op***dala, powinno byc tak jak na Jadze.

W sumie najlepszy mecz jaki widziałem w tej rundzie w 2 lidze (mam na myśli gre obu zespołów a nie tylko jednego)

Pozdro

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#79 Post autor: SzaRlin » 5 lis 2005, o 17:32

jalboss pisze:Mom nadzieja, że dzis Fornalak powie ta odłożono mowa o dymisji...
Żałosne to wszystko.
on powie ze zaluje sytuacji niewykorzystanych ale tyz to ze na piascie remis to sukces. ku*** :? :evil:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: gerhat » 5 lis 2005, o 17:34

schade, schade, schade
tryner robi nom wszystkim chyba na zołość trzymiąc 90 min tych tetryków na bosiku, sił starczyło im na 1 połowa, ale nie zmienianie ich to demontsracja buty fornala i głupoty zarazem. TYn tryner nic nie zbuduje takimi metodami.

wiem, wiem, wiem, Lutz, zaroz odparujesz że jedyn z tych tetryków brama strzelił, to już odpowiadom, brawo że strzelił ten tor, ale jakby w drugiej połowie se siednoł na ławce z kolegą bizonem to byłoby to czego oczekuja kibice. Ot tyla i aż tyla.

Pepek
Kontakt:

#81 Post autor: Pepek » 5 lis 2005, o 17:50

SZPIL NIE BOŁ ZŁY DO PRZERWY MOGLI MY PROWADZIC 4:0

BO MY SOM ZAWSZE TAM KAJ NOSZ RUCH Chorzów GRO...

łysybatoRy

#82 Post autor: łysybatoRy » 5 lis 2005, o 17:56

No i zaś sie musza powtaRzać a pRzedewszyskim wku..ić tyn chop sie nienadaje na tRyneRa pod zodnym wzglyndym.Myślołech ze po szpilu z Jagom sie klupnie w czoło ...ale kaj łon dalij to samo jo już mom tego chopa połny hu*!!!.Jo sie ku.wa nawet za gowa nie mog chycic(bo w koło połno goroli) ale za pieRwszo zmiana to by cza go podowic ło Reszcie wola zapomnieć bo boły że tak powiem do łodgadniencio w CIEMNO...SZKODA SŁOW(Łudziński za Ćwielonga!!!!)tRzecio do łobRony wyniku :x

Mecz niczego sobie RUCH mog już w pieRwszyj połowie miec 3 pkt ale pRzeca po co nom 3 jak styknie jedyn!!!!!Na tymat wielkiej tRójcy sie niewypowiadom ale dodom ino że MŁODZIERZ mo zaś pauza mogom poszaleć w knajpach na WOLCE bo gRać nie bydom!!!!!! I pytom sie ino co z tego że MaRio szczeloł bRama jak na koniec 1 połowy zadupioł 1000% akcja(ci co byli to wiedzom!!!!!) JO MU TEGO NIE WYBOCZA!!!! a Reszta meczu fajnie pRzełazioł.Szkoda że ino 1 pkt ale jak sie to godo jak sie nie mo co sie lubi to sie lubi co sie mo.

PS !
Jak już Ruby wspomnioł pikniki Rozbawieli mie do łzow tym ŚLONSK TO MY A NIE WY HAHAHA szkoda że nie mogłech sie śmioć głośno ale miało to jedyn plus boch sie na spokojnie mog łoboczyć szpil.

POZDRAWIOM WSZYSKICH NIEBIESKICH!!!!!

łysybatoRy

#83 Post autor: łysybatoRy » 5 lis 2005, o 18:04

GERHAT zgodzom sie z tobom w 100% tera to je juz czysto złośliwość z ich stRony ino niech sie dobRze zastanowiom komu to wylezie na złe bo na dobRe żodnymu !!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#84 Post autor: Lutz » 5 lis 2005, o 18:08

gerhat pisze: wiem, wiem, wiem, Lutz, zaroz odparujesz że jedyn z tych tetryków brama strzelił, to już odpowiadom, brawo że strzelił ten tor, ale jakby w drugiej połowie se siednoł na ławce z kolegą bizonem to byłoby to czego oczekuja kibice. Ot tyla i aż tyla.
Dyć jo nic niy godom :nie_wie: a to że tora strzeloł to fakt :lol:

snajper

#85 Post autor: snajper » 5 lis 2005, o 18:17

szkoda godac downo tyla 100% my nie mieli
Balul wyraznie sobie dziś nie radził przez co było tyle fauli w strefie 16

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#86 Post autor: gerhat » 5 lis 2005, o 18:17

:)
to tak z przezorności, boś łostatnio za mnie odpowiadoł :)

domin11hks
Kontakt:

#87 Post autor: domin11hks » 5 lis 2005, o 18:19

Pierwsza połowa dojebana, w drugiej ino tor fajny a wyjazd the best :D

domin11hks
Kontakt:

#88 Post autor: domin11hks » 5 lis 2005, o 18:21

aaaaa i jeszcze jedno PePe wlepy sie przykleja na sciany bloki szyyby a nie na policjantow i mieszkancow Gliwic :D :D :D

Blue''White

#89 Post autor: Blue''White » 5 lis 2005, o 18:31

:faja: Szkoda ze nie wygrali my hmm ale szkoda tyz tych 100% trzej przyjaciele z boiska Srutek Fornal i Biza :twisted: Z podbeskidziem musza byc 3 pkt :twisted: POZDRO DLA PRAWDZIWYCH NIEBEISKICH! KIBOLI!!! :twisted: DUMNI ZE ZWYCIESTWA WIERNI PO PORAZCE :faja:

Blue''White

#90 Post autor: Blue''White » 5 lis 2005, o 18:33

acha jescze jedno idzie tu jakis obrazek wciepnac bo widza ze pod nickami mocie wiec jak byscie mi napisali jak to byda wdzieczny narazie :twisted:

ODPOWIEDZ