Ruch - KSZO Celsa; jak obstawiasz?
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Bo widocznie jest o czym gadać. Forum Ruchu jest od dyskutowania o Ruchu, od prognozowania są wróżki ew. typer.Luke pisze:Mecz z KSZOkami już dawno za nami a Wy ciągle wałkujecie ten temat zamiast skupić się na prognozach dotyczących najbliższego spotkania z Drwęcą:roll: :roll:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
- radzion
- Kontakt:
lowca goroli o czym ty piszesz: mnie chodzi o zawodnikow ktorzy GRAJA!!!!!!!!!!!!
na bosiku w danym czasie jest 11 zawodnikow! nie liczac Nowaka i duetu ŚB jest jeszcze 8 szpilerow!i lazi mi wlasnei o ta 8!!
co ta 8 ku*** robi jak dobzre kryja naszych napastnikow?ot gro caly czos bale do nich!zamiasta wziasc ciezar gry na swoje plecy i samemu zagarc co innego lubz kim innym!ale oni sie uparli i graja caly czos na napastnikow, ktorzy nie moga nic zrobic,bo sa pilnowani przez 2-3 obroncow i traca bala!i potym najwieksze pretnesje sa do nich, bo oni stracili!ale ku*** jakby jakis grajek czasami uzol swojej glowy do tego zeby pomyslec to mzoe by zagrol co innego!tym samy zaskoczol rywali, ktorzy juz wiedza ze kogo by nie kryli to ruch i tak bydzie grol na Mariusza i Bizaka!zalosne!
E.O.T!! niektorzy chyba teroz byda mieli zagadka co zech napisol!bo chyba czegos nie moga zrozumiec
na bosiku w danym czasie jest 11 zawodnikow! nie liczac Nowaka i duetu ŚB jest jeszcze 8 szpilerow!i lazi mi wlasnei o ta 8!!
co ta 8 ku*** robi jak dobzre kryja naszych napastnikow?ot gro caly czos bale do nich!zamiasta wziasc ciezar gry na swoje plecy i samemu zagarc co innego lubz kim innym!ale oni sie uparli i graja caly czos na napastnikow, ktorzy nie moga nic zrobic,bo sa pilnowani przez 2-3 obroncow i traca bala!i potym najwieksze pretnesje sa do nich, bo oni stracili!ale ku*** jakby jakis grajek czasami uzol swojej glowy do tego zeby pomyslec to mzoe by zagrol co innego!tym samy zaskoczol rywali, ktorzy juz wiedza ze kogo by nie kryli to ruch i tak bydzie grol na Mariusza i Bizaka!zalosne!
E.O.T!! niektorzy chyba teroz byda mieli zagadka co zech napisol!bo chyba czegos nie moga zrozumiec
Jakbyś nie zauważył to temat jest o szpilu z KSZO który już został ROZEGRANY a ostatnie posty nijak się mają do rozmowy o tym meczu tylko schodzą na temat duetu ŚB... :lol: :roll:vahanara pisze:Bo widocznie jest o czym gadać. Forum Ruchu jest od dyskutowania o Ruchu, od prognozowania są wróżki ew. typer.Luke pisze:Mecz z KSZOkami już dawno za nami a Wy ciągle wałkujecie ten temat zamiast skupić się na prognozach dotyczących najbliższego spotkania z Drwęcą:roll: :roll:
- L.G
- Kontakt:
no to się zapytom jeszcze roz bo niy rozumisz ? Na kogo mają grać ?? Co niby Klaczka mo przejść na szpica ?,radzion pisze:lowca goroli o czym ty piszesz: mnie chodzi o zawodnikow ktorzy GRAJA!!!!!!!!!!!!
co ta 8 ku*** robi jak dobzre kryja naszych napastnikow?ot gro caly czos bale do nich!
W ośmiu na 11 meczów nawet Chelsea niy wygrywo.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- vahanara
- Kontakt:
Niemasz nic do powiedzenia w temacie to siedz cicho a nie wkładaj wszędzie swoich "pięciu groszy"Luke pisze:Jakbyś nie zauważył to temat jest o szpilu z KSZO który już został ROZEGRANY a ostatnie posty nijak się mają do rozmowy o tym meczu tylko schodzą na temat duetu ŚB... :lol: :roll:vahanara pisze:Bo widocznie jest o czym gadać. Forum Ruchu jest od dyskutowania o Ruchu, od prognozowania są wróżki ew. typer.Luke pisze:Mecz z KSZOkami już dawno za nami a Wy ciągle wałkujecie ten temat zamiast skupić się na prognozach dotyczących najbliższego spotkania z Drwęcą:roll: :roll:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radzion wiesz, że z tym zakładem bym poległ:) i faktycznie ta dwójka grając ma niezłe statystyki..ale trudno nie odnieść wrażenia, że nawet mając słabszy dzień ta dwójka nie jest zmieniana. Bizacki bywał w tym sezonie, Śrutwa został zmieniony raz- po czym zrobił show- i chyba Fornalak boi sie go zdejmować. Moga inni wziąść ciężar gry w ofensywie na siebie, ale nie mogą byc to raczej zawodnicy, którzy sa przeznaczeni do gry defensywnej. Ewentualnie tylko przy stałych fragmentach, ale nie że ktoś zastapi Śrutwe w napadzie, bo to chyba mogliby zrobić zawodnicy grający w lini napadu. Można się włączyć do akcji większą ilością zawodników, inne warianty stosować, ale to tez chyba "zasługa" trenera by reagował w czasie spotkania skoro sami na to nie wpadają. Podobnie jak w przypadku, że jeśli ktoś ma "słabszy dzień" to musi lądować na ławce bez względu czy sie nazywa Petasz (bo on to zawsze jest zmieniany) czy Śrutwa.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
ja jo im kozol!bo dzieki temu wygrom z Hanysem zakladjalboss pisze:Od dłuższego czasu nie tylko mam wrażenie ale wręcz jestem pewny, że takie zalecenie istnieje - bramki musza strzelać przede wszystkim panowie z duetu Ś&B!radzion pisze: no nie wmowisz mi ze wszyscy maja obowiazek gry na tych 2 panow!toz to sabotaz <lol>

-
- Kontakt:
Nie wiem jakie sa zalozenia. Ja mam wrazenie ze wiekszosc chlopakow boi sie zabrac ciezar na siebie. Wygodniej im popatrzec na duet ŚB. Jesli wygramy to przejdzie, jak wdupimy to blady Petasz i tak bedzie gwiazda Chorzowa, a na BŚ znow rozpeta sie jazda, bo przeciez od nich musimy wymagac wiecej... Taki tok rozumowania wyciagnalem po ostatnim meczu. Nie bylo nikogo kto by szarpnal, zdecydowal sie na jakis drybling, uderzyl z dystansu... Kilka razy sprobowal Biza, ale gral tego dnia slabo i mu nie wychodzilo. Szkoda ze inni zawodnicy, w tym nasza mlodziez nie umie w tym momencie przejac pierwszych skrzypiec. Ale to problem calej polskiej pilki. W prawie w kazdym zespole wszyscy patrza co zrobi 2-3 doswiadczonych (emerytowanych) zawodnikow (patrz chociazby Gesior w Plocku, Bukalski w Gorniku).
- L.G
- Kontakt:
Boi ?? A może realizują założenia "taktyczne"Kkubicki pisze:Nie wiem jakie sa zalozenia. Ja mam wrazenie ze wiekszosc chlopakow boi sie zabrac ciezar na siebie.
Jakże prostym rozwiązaniem byłoby wtedy ich zdjąć z boiska. Czyż nie ??Wygodniej im popatrzec na duet ŚB.
Czego więcej ? Za gra obronno jakoś nikt, nigdy ich się nie czepioł. Nikt ich nie rozliczoł z gry skrzydłami, ani w środku pola. Rozliczani są jako napastnicy z zadań napastnikówJesli wygramy to przejdzie, jak wdupimy to blady Petasz i tak bedzie gwiazda Chorzowa, a na BŚ znow rozpeta sie jazda, bo przeciez od nich musimy wymagac wiecej...
Bonk tyż od gówno gro, ale jego tyz niy wolno sie czepiać. Szkrzydła po zmianach akurat zaczęły grać przyzwoicie, tylko nie miały do kogo grać !!! Bo w środku była dziura jak po bombieTaki tok rozumowania wyciagnalem po ostatnim meczu. Nie bylo nikogo kto by szarpnal, zdecydowal sie na jakis drybling, uderzyl z dystansu...
Zgadzo się Gęsior, Bukalski.... ale to właśnie są zawodnicy "robiący" gra nie napastnicy !!!!Kilka razy sprobowal Biza, ale gral tego dnia slabo i mu nie wychodzilo. Szkoda ze inni zawodnicy, w tym nasza mlodziez nie umie w tym momencie przejac pierwszych skrzypiec. Ale to problem calej polskiej pilki. W prawie w kazdym zespole wszyscy patrza co zrobi 2-3 doswiadczonych (emerytowanych) zawodnikow (patrz chociazby Gesior w Plocku, Bukalski w Gorniku).
a teraz dopisz pozostałych ( żeby było 2, 3)
ps. weż obejrzyj sie akcja Łudzińskiego z meczu ze Switem. I zwróć uwagę na zachowanie Śrutwy !!!! w tej sytuacji. Albo akcję Fosy z meczu z Lechią i zwróc uwagę co robi Bonk, po podaniu !!! To jest właśnie nasz głowny problem - snujące się po murawie dziadki !!!
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
czy po dzisiejszym zmiażdzeniu potentata w NML, odpowiedź na to magiczne pytanie nie jest jasna ??Kkubicki pisze: W kilku kwestiach zgadzam sie z Toba, ale teraz jestem ciekaw kogo miales na mysli w powyzszej wypowiedzi? Ten duet, czy tych pozostalych zawodnikow?
-
- Kontakt: