Teraz bedą miejsca 1-3setnik pisze: ↑6 sie 2025, o 17:36Bardzo negatywnie odebrałem zmianie trenera Skrobacza. Pisałem wtedy ze to błąd. Jego następcy byli tylko gorsi co się potwierdziło. Teraz czas na Fornalika ale prawda jest taka ze miejsce powyżej 10 bedzie dla nas i tak sukcesem. Niestety taki mamy klimat aktualnie w Chorzowie. Bedziemy grali na zero z tyłu a z przodu moze coś wpadnie... Natomiast sama gra Ruchu bedzie lepsza dla oka bo to co sie działo za Szulczka to była katastrofa.
Wisła, Śląsk, ŁKS, Wieczysta.
Jestem dziwnie spokojny. Będą baraże.setnik pisze: ↑6 sie 2025, o 18:42Wierzę w Twoje przewidywania i życzę Ci tego co napisałeś. Po analizie naszej kadry to naprawdę nic tu nie gra. Mamy zespół a raczej zbieraninę piłkarzy która w defensywie bedzie cos potrafiła ale w ataku to jest piach i sto metrów mułu jak pisał tu klasyk. Tu jest jeden atrybut jak Szczepan odpali to bedzie wynik. Taka prawda. Nie róbmy sobie nadzieji na miejsca 1-3. PozdR
jajo pisze: ↑6 sie 2025, o 18:50Wisła, Śląsk, ŁKS, Wieczysta.
na pewno top4?
"– Statystyki pokazują, że od pewnego czasu tego progresu w drużynie pod wodzą Dawida Szulczka nie było. Natomiast odnoszę wrażenie, że Ruch wpadł w pułapkę. Klub głośno mówi o swoich celach, że interesuje ich tylko awans, a nie dostrzega, że ta kadra nie jest tak mocna, jakby się wydawało. Na pewno to nie jest zespół na TOP 2, a nie wiem nawet, czy to jest murowany faworyt do TOP 6 – stwierdził Adam Marciniak."
https://sport.tvp.pl/88189101/betclic-1 ... a-eksperta
oczywiscie jak ma sie kadre 5-6 w lidze, to mozna taka lige wygrac.
ba, Fornalik to byl blisko Mistrzostwa majac kadre delikatnie mowiac z dolnej polowki ligi.
Użytkownicy przeglądający to forum: chorzowski_rsl, Google [Bot], kibol-siem-ce, LouisRok i 56 gości