Witamy Waldku.
CeglarzGbatJ1920 pisze: ↑5 sie 2025, o 14:30A i jeszcze swoją drogą, liczę na zmianę kapitana, obecnie to nawet nie za bardzo wiem kto koniec końców jest kapitanem, Sikora który całkowicie nie gra? Szymański jak wychodzi w podstawowym składzie? Czy jeszcze ktoś inny. Pora postawić sprawę jasno i pora postawić na takiego zawodnika, która ma umiejętności i mental
Teraz miałeś trenera z komputera czy tam tabletu , teoretyka futbolu niczym Jacek Gmoch którego rozumiał tylko on sam .Slupki wykresy tabelki to nie wszystko trzeba jeszcze umieć trafić w głowy zawodników .
śp. Wielkoszyński akurat byl tego prekursorem. wyprzedzil swoja epoke, a moze dwie.
jajo pisze: ↑5 sie 2025, o 14:42śp. Wielkoszyński akurat byl tego prekursorem. wyprzedzil swoja epoke, a moze dwie.
wczesniej wszyscy biegali w gorach z obciaznikiami - tego by sie teraz lud domagal, zeby dostali w kosc i najlepiej zadnego dnia wolnego w tygodniu (rozpierdalaja mnie tego komentarze).
Wielkoszynski wtedy powiedzial, ze pilkarz nie biega maratonu, nie potrzebuje wytrzymalosci dystansowej tylko szybkosciowa.
stad praca nad dynamika, czesto roznymi ekscentrycznymi metodami.
taaaa. 8-10 lat. jak 8-10 lat temu tu bronilem Fornalika, tak samo pewnie bede robil za 8-10tygodni.
a moze szybciej. ponizej 3pkt w dwumeczu w Krakowie odpaliloby juz srednio lonty. Krotkie to sie odpala jak w najblizsyzch 5 meczach nie byloby 10pkt
Też o tym myślałem i pewenie jest to naturalny kandydat, ale z drugiej strony on dopiero wchodzi do drużyny, to mogłoby trochę namieszać w hierarchi.niebieskifanatyk pisze: ↑5 sie 2025, o 14:33CeglarzGbatJ1920 pisze: ↑5 sie 2025, o 14:30A i jeszcze swoją drogą, liczę na zmianę kapitana, obecnie to nawet nie za bardzo wiem kto koniec końców jest kapitanem, Sikora który całkowicie nie gra? Szymański jak wychodzi w podstawowym składzie? Czy jeszcze ktoś inny. Pora postawić sprawę jasno i pora postawić na takiego zawodnika, która ma umiejętności i mental
Dopiero wchodzi i już bierze na siebie odpowiedzialność.GbatJ1920 pisze: ↑5 sie 2025, o 14:48Też o tym myślałem i pewenie jest to naturalny kandydat, ale z drugiej strony on dopiero wchodzi do drużyny, to mogłoby trochę namieszać w hierarchi.niebieskifanatyk pisze: ↑5 sie 2025, o 14:33CeglarzGbatJ1920 pisze: ↑5 sie 2025, o 14:30A i jeszcze swoją drogą, liczę na zmianę kapitana, obecnie to nawet nie za bardzo wiem kto koniec końców jest kapitanem, Sikora który całkowicie nie gra? Szymański jak wychodzi w podstawowym składzie? Czy jeszcze ktoś inny. Pora postawić sprawę jasno i pora postawić na takiego zawodnika, która ma umiejętności i mental
Bez napinki, bez nerwów, bez Faldka... to nie to samo.Darth Kabut pisze: ↑5 sie 2025, o 15:47Seść Faldek.
Jeeesdem hibic Ruchu.
Psysedłem odebras słoto.
Dawaj mie to słoto do gabloty, siadaj poftus
Użytkownicy przeglądający to forum: kibol-siem-ce, LouisRok i 50 gości