Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- mpapmp
- Kontakt:
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Interesuje mnie Ruch, ale juz nie wierze w to ze tu bedzie cos wiecej niz pierwszoligowy przecietniak.Oskar20 pisze: ↑29 maja 2025, o 13:23Po co ten komentarz, jak ciebie Ruch już nie interesuje i zwisa z powodu klęskHullCityFC pisze: ↑29 maja 2025, o 11:32Jesli to nie Malec to lepiej niech nie podpisuja. Zadnych Cichockich, Komorow i Trojakow.![]()
Tak serio, nie ma co takich wynalazków znowu sprowadzać, zeby zas sie kompromitować. A ze trzeba uzupełnić kadre to mozemy własnie takie odpady dostać.
-
- Kontakt:
Ja pi***ole. Najgorszy mozliwy wybór.
Nowym środkowym obrońcą Ruchu może zostać Aleksander Komor. 30-latek grał ostatnio w GieKSie, jako młody zawodnik był związany z Ruchem, występował w Młodej Ekstraklasie
Nowym środkowym obrońcą Ruchu może zostać Aleksander Komor. 30-latek grał ostatnio w GieKSie, jako młody zawodnik był związany z Ruchem, występował w Młodej Ekstraklasie
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trojsona to by chcialo pol Ekstraklasy.HullCityFC pisze: ↑29 maja 2025, o 11:32Jesli to nie Malec to lepiej niech nie podpisuja. Zadnych Cichockich, Komorow i Trojakow.
nie ma zadnych powodow, zeby schodzil do 1 ligi.
z reszta ktos juz chyba pisal, ze jedzie sie ustawic na daleki wschod.
heli - ten Rosol to ofensywny? z warunku to bardziej taki dryblas na "6"
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
Na utrzymanie taki Komor styknie.
-
- Kontakt:
Spokojnie będziemy atakować środek tabeli ,nie można być takim pesymistą że tylko walka o utrzymanie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W paru meczach w B1 co widziałem to grał bardziej ofensywnego, ale tu jest ten sam problem, że oni też nie mają jednego stylu gry odgórnie dla całej akademii pod ustawienie pierwszej drużyny (może teraz się to zmieni skoro i taka strategia będzie w pierwszej drużynie) i tak na serio to ciężko jednoznacznie przypisać, ale bardziej niż 6 to uważam, że jak już to 8. Też może być tak, że w juniorach gra bardziej z przodu, a w dorosłej piłce by się bardziej nadawał właśnie na defensywnego, analogicznie jak z Trojaka im był starszy to grał bardziej z tyłu najpierw bardziej z tyłu pomocy, aż w końcu obrony.jajo pisze: ↑29 maja 2025, o 13:58Trojsona to by chcialo pol Ekstraklasy.HullCityFC pisze: ↑29 maja 2025, o 11:32Jesli to nie Malec to lepiej niech nie podpisuja. Zadnych Cichockich, Komorow i Trojakow.
nie ma zadnych powodow, zeby schodzil do 1 ligi.
z reszta ktos juz chyba pisal, ze jedzie sie ustawic na daleki wschod.
heli - ten Rosol to ofensywny? z warunku to bardziej taki dryblas na "6"
Natomiast szczerze moim zdaniem jeszcze trocha czasu minie jak on będzie gotowy do gry w pierwszym składzie (bo uważam, że jego głównym atutem w tych juniorach są właśnie warunki fizyczne, a wiadomo, że wśród dorosłych to już nie będzie robiło takiej roboty). Co nie zmienia faktu, że jest wyróżniającą się postacią w tej drużynie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Może mi ktoś coś wytłumaczyć, jaka ambicje jakie podejście do treningu i zrobienia wszystkiego by być lepszym i jakie żądze awansu do ekstraklasy będzie miał 31 latek który został w niej negatywnie zweryfikowany w górniku leczna ( spadek nikt go nie chciał ) Podbeskidziu ( odpalony już zima schodzi ligę niżej do jastrzębia ) i w gieksie gdzie zrobił awans a potem jest za słaby na nią
3 razy mu nie wyszło to 4ty też nie wyjdzie a jak dołożymy do tego ryzyko kontuzji ( dwukrotnie poważnie kontuzjowany ) to wychodzi na strzał w kolano ten transfer
3 razy mu nie wyszło to 4ty też nie wyjdzie a jak dołożymy do tego ryzyko kontuzji ( dwukrotnie poważnie kontuzjowany ) to wychodzi na strzał w kolano ten transfer
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak analizując, to co mamy powiedzieć choćby o szefie naszej obrony?, gdzie 2 razy z rzędu się spierdolił z ligi, najpierw z 1 ze Skrą, potem z ex z Ruchem.
Komor w tym samym czasie grał od dechy do dechy jak sąsiedzi robili awans.
Teraz każdy transfer będzie "zły", coś czuję.
Komor w tym samym czasie grał od dechy do dechy jak sąsiedzi robili awans.
Teraz każdy transfer będzie "zły", coś czuję.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Komor gorszy niż Góra nie będzie
Solidny zmiennik, może nawet coś więcej.

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Prognozowane transfery w sam raz na środek 1 ligi .
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Komor mnie nie zachwyca.
ale, ze chepie mi sie po tych tlustych kotach (niestety, ale najlepszym przykladem dla mnie jest Konczi), to chcialbym widziec ludzi, ktorych kariery znam slabiej, ale takich wlasnie glodnych.
taki Bała, Nagamatsu, czy nawet Szwedzik to wydaje sie ten kierunek.
ale, ze chepie mi sie po tych tlustych kotach (niestety, ale najlepszym przykladem dla mnie jest Konczi), to chcialbym widziec ludzi, ktorych kariery znam slabiej, ale takich wlasnie glodnych.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Rickenn10
- Kontakt:
Bała i Szwedzik są młodzi, kariera stoi otworem dla nich dalej jest szansa żeby się pokazać i wypłynąć i się rozwinąć. Więc na pewno ,,w teorii,, powinno im się chcieć bardziej niż tym którzy już nic nie musieli jak figo monet i Sadlokjajo pisze: ↑29 maja 2025, o 19:03Komor mnie nie zachwyca.

Zobaczymy czy się potwierdzi
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Właśnie, co z Konczkowskim? Bezproduktywny, jak prawie każdy z powracających, wyeksploatowanych, wypalonych zawodników.jajo pisze: ↑29 maja 2025, o 19:03Komor mnie nie zachwyca.
-
- Kontakt:
Konczkowski ,Ventura ,Lukic jeden z bramkarzy mam nadzieję że zwolnią miejsce dla nowych