Popatrz jakie piłki dostaje Szczepan. Na dwóch rosłych obrońców górno bala. Do tego często schodzi do środkowej strefy i później brakuje go z przodu.
Trener Ruchu
-
- Kontakt:
Re: Trener Ruchu
- Radvan138
- Kontakt:
Szczepan to mega drewno. jedynie na czym bazuje to gra cialem. Zero dryblingu, szybkosci i zwinnoscimarek79 pisze: ↑14 kwie 2025, o 21:30Popatrz jakie piłki dostaje Szczepan. Na dwóch rosłych obrońców górno bala. Do tego często schodzi do środkowej strefy i później brakuje go z przodu.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
A jak dostanie bal do nogi, to albo się potknie albo mu się to kajś poodbijo albo poprawi 98742987429874298742 razy zanim pr***ierdoli w tor.marek79 pisze: ↑14 kwie 2025, o 21:30Popatrz jakie piłki dostaje Szczepan. Na dwóch rosłych obrońców górno bala. Do tego często schodzi do środkowej strefy i później brakuje go z przodu.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
I na plecach tego drewniaka weszliśmy do pierwszej ligi potem do ekstraklasy a w ekstraklasie był jednym z trzech najbardziej skutecznych polskich napastników pomimo fatalnego serwisu w pomocy
Teraz też jest najskuteczniejszym napastnikiem a czystych okazji nie kreujemy od początku tego roku
Nie mogę zrozumieć jednej rzeczy, dlaczego krytykuje się swoich najbliższych zawodników Szczepan wcześniej kulejewski helik janoszka czy szyndrowski a jeszcze paru pominąłem
Wychowani tutaj zadeklarowani nasi kibice to zamiast ich wspierać dbać bo nie ma takich wcale to są pierwsi do krytyki
Nowotny pocałował herb na Opolu i prawie pomniki mu stawiali
Teraz też jest najskuteczniejszym napastnikiem a czystych okazji nie kreujemy od początku tego roku
Nie mogę zrozumieć jednej rzeczy, dlaczego krytykuje się swoich najbliższych zawodników Szczepan wcześniej kulejewski helik janoszka czy szyndrowski a jeszcze paru pominąłem
Wychowani tutaj zadeklarowani nasi kibice to zamiast ich wspierać dbać bo nie ma takich wcale to są pierwsi do krytyki
-
- Kontakt:
Nie ma dla mnie wytłumaczenia obecnej gry Szczepana... przeciez od tego jest napastnik, aby znaleźć sobie miejsce chociaz na oddanie tego strzału, a obecną jego forma to nie wiem czy łapie się na 3 ligę.. Bo gra, a właściwie nie gra totalna padake.
Ze jak? Ze szczepan jest najskuteczniejszym napastnikiem? Gdzie? Chyba u nas w klubie bo obecnie nie mamy innego i nie zapowiada się, aby w tym sezonie byl. Szczepan obecnie 8 bramek, gdzie patrzec na statystyki innych napastników to Szczepan jest przeciętny. To Barański ma 5 bramek, gdzie przypuszczam, że jakby grał regularnie przez pełen czas to byłby w czołówce strzelców 1 ligi. Ale niestety też go wypuściliśmy. BO NIE MA KASY W KLUBIE. To kto do nas moze przyjść jak wiecznie tłumaczeniem jest brak kasy.
A jak mamy trzymać zawodnikow ponad wszystko bo jest wychowankiem itd to smiech na sali. Widać właśnie efekt. Emeryt Fosa dostał posadkę dyr sportowego, gdzie siedzi i pierdzi w stołek bo nie wie co zrobić z sobą.
Ze jak? Ze szczepan jest najskuteczniejszym napastnikiem? Gdzie? Chyba u nas w klubie bo obecnie nie mamy innego i nie zapowiada się, aby w tym sezonie byl. Szczepan obecnie 8 bramek, gdzie patrzec na statystyki innych napastników to Szczepan jest przeciętny. To Barański ma 5 bramek, gdzie przypuszczam, że jakby grał regularnie przez pełen czas to byłby w czołówce strzelców 1 ligi. Ale niestety też go wypuściliśmy. BO NIE MA KASY W KLUBIE. To kto do nas moze przyjść jak wiecznie tłumaczeniem jest brak kasy.
A jak mamy trzymać zawodnikow ponad wszystko bo jest wychowankiem itd to smiech na sali. Widać właśnie efekt. Emeryt Fosa dostał posadkę dyr sportowego, gdzie siedzi i pierdzi w stołek bo nie wie co zrobić z sobą.
- Rickenn10
- Kontakt:
To ja chciałbym zaznaczyć że od 3 miesięcy w Arce nie ma już Czubaka który dalej ma 6 bramek więcej niż Szczepan i pewnie będzie tak do końca sezonu także tego
Szczepan jest cieniem samego siebie. W Ex na 10 bramek 5 czy 6 było z karnych. A teraz po prostu się trafiło kilka okazji i wpadło ale ogólnie to nie wystarcza bo prócz tych przypadkowych goli nie wnosi już zupełnie nic.
Niestety takie życie piłkarza a nasza kopana to nie Cristiano czy Ibra żeby przez 20 lat być w światowym topie.

Szczepan jest cieniem samego siebie. W Ex na 10 bramek 5 czy 6 było z karnych. A teraz po prostu się trafiło kilka okazji i wpadło ale ogólnie to nie wystarcza bo prócz tych przypadkowych goli nie wnosi już zupełnie nic.
Niestety takie życie piłkarza a nasza kopana to nie Cristiano czy Ibra żeby przez 20 lat być w światowym topie.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
No ale to momy patrzeć w ciemno, oszukiwać się i całować go po stopach? Obecnie prezentuje formalinę, a nie formę. Przecież bronienie go za jego "wyniki" w tym sezonie to jakieś harakiri.19gorek20 pisze: ↑14 kwie 2025, o 21:44I na plecach tego drewniaka weszliśmy do pierwszej ligi potem do ekstraklasy a w ekstraklasie był jednym z trzech najbardziej skutecznych polskich napastników pomimo fatalnego serwisu w pomocy
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Racja. To drużyna piłkarska, w której zmiany, to naturalna rzecz. Na każdego przyjdzie pora. Takich mamy ponad 3/4 składu papy. Nie ma co po nich płakać. Albo wypaleni, albo drewniaki, co nie potrafią kiwnąć człowieka. Bez sentymentów. Wiosenne porządki czas zacząć. Powyrywać chwasty.Bialy pisze: ↑14 kwie 2025, o 21:49Nie ma dla mnie wytłumaczenia obecnej gry Szczepana... przeciez od tego jest napastnik, aby znaleźć sobie miejsce chociaz na oddanie tego strzału, a obecną jego forma to nie wiem czy łapie się na 3 ligę.. Bo gra, a właściwie nie gra totalna padake.
- MaRo171
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
U nas bez nerwowych ruchów.
Natomiast Górnik po 3 porażkach z rzędu zwolnił Urbana. Cegła na łeb chyba komuś tam mocno spadła.
Swoją drogą przytuliłbym go chętnie u nas, chociaż wiadomo że to niemożliwe. Ale jeżeli u nas nie ma paniki, to żabole jadą na czołowe z tirem i sprawdzają co się stanie
Natomiast Górnik po 3 porażkach z rzędu zwolnił Urbana. Cegła na łeb chyba komuś tam mocno spadła.
Swoją drogą przytuliłbym go chętnie u nas, chociaż wiadomo że to niemożliwe. Ale jeżeli u nas nie ma paniki, to żabole jadą na czołowe z tirem i sprawdzają co się stanie
- KamilPøl
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A tam, spadną na cztery łapy jak zawsze….
1933•1934•1935•1936•1938•1951•1952•1953•1960•1968• 1974•1975•1979•1989
-
- Kontakt:
weźmy Urbana i Fornalika razem, Szulczek na asystenta do nauki.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A u nas dalej chłopaczek w krótkich spodenkach trenerem

-
- Kontakt:
Za to jest floł.
Albo w sumie nie ma...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- Rickenn10
- Kontakt:
Zobaczymy co będzie jak wymienimy wkłady
Albo dajmy na to sytuacja z niedzieli wpłynie pozytywnie i nagle wygramy 2 mecze. Ciekaw jestem co wtedy niektórzy tutaj będziecie dupcyć

Albo dajmy na to sytuacja z niedzieli wpłynie pozytywnie i nagle wygramy 2 mecze. Ciekaw jestem co wtedy niektórzy tutaj będziecie dupcyć