Glitchqwertyhu pisze: ↑19 lut 2025, o 12:41U mnie w Football Managerze ma ponadprzeciętną szybkość kondycję i dośrodkowanie, reszta skili przeciętna tylko że rozegrałem już 6 sezonów i gość ma 35 lat.
Przypomnij sobie definicję słowa "sarkazm"!
Duet bramkarski powinien zostać taki jaki jest.
Szwoch to jest boiskowy cwaniak, lubi prowokować ale z jednej strony to dobrze. Ostatnio trochę obniżył loty ale jest w miarę pewny.Elmer pisze: ↑31 mar 2025, o 10:01Turk może swoją wartość podnieść podczas młodzieżowego Euro.
Szwoch ma opcję przedłużenia o sezon, więc zostanie.
Cykało jak ładnie zaczął z bramkami, tak z każdym meczem widać, że popełnia proste błędy i nie wiem czy jest sens na niego wykładać dodatkowe pieniądze.
A Ty myślisz, że my tego Turka za milion euro sprzedamy czy co?
Turk ma kontrakt do Czerwca 2027 więc sprzedaż wchodzi w grę w następną zimę albo po następnym sezonie chyba, że fest odpali i będzie naszym KovacevicemGbatJ1920 pisze: ↑31 mar 2025, o 10:26Dla mnie jeśli chodzi o bramkarzy:
- Turk - po dobrym występie na Euro 21 powinien zostać sprzedany. Jak wyjdziemy na zero to będę zadowolony. On jest dobry, ma bardzo stabilne występy, ale nie daje nic ekstra.
- Bielu - opierałbym na nim budowę kadry w przyszłym sezonie (chyba, że Turk zostanie). Cieżko oceniać po 2 spotkaniach, ale póki co wygląda to jak kiego prime z 1 ligi.
- Szymański - na linii nieźle, po za tym bardzo słabo. Wprowadza duża nerwowość poprzez grę nogami. Kontrakt do 2026 a potem liczę, że Potoczny będzie nowym numerem 2 lub 3
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 71 gości