Dokładnie. Grabara nigdy nie zrezygnował z kadry. Ludzie powielają głupoty gdzieś usłyszane.
Byli gracze
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Byli gracze
A to taka była narracja, że nie godził się z nr 3. Sorki za dezinformacje

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
To chyba było tak, że w jakiejś młodzieżówce wolał mieć wakacje zamiast jechać jako 3 bramkarz, do dziś jest mit że on nie chce być w dorosłej reprezentacji nawet jako rezerwowy xD
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przede wszystkim to Bogusz rywalizuje o miejsce z takimi zawodnikami jak Zielinski, Moder i Szymanski.
kazdy z nich gra w duzo mocniejszym klubie i wcale nie deprecjonuje teraz Cruz Azul.
jakby był ŚO to by miał duzo latwiej o gre.
tu jest narracja spiskow, ale powedzcie ktorego z tej trojki mialby Probierz posadzic?
a jetlagiem sobie nie pomaga jak napisal kroy.
kazdy z nich gra w duzo mocniejszym klubie i wcale nie deprecjonuje teraz Cruz Azul.
tu jest narracja spiskow, ale powedzcie ktorego z tej trojki mialby Probierz posadzic?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Ziela nie musiałby posadzaćjajo pisze: ↑21 mar 2025, o 19:02przede wszystkim to Bogusz rywalizuje o miejsce z takimi zawodnikami jak Zielinski, Moder i Szymanski.

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Szczerze? W du*** to mam. Niech sobie sadza kogo chce. Nie planuje tego ogladac. Napisałem tylko, ze mnie by sie nie chciało. Jednak rozumiem Wasze rozdraznienie. Obiecuje wiecej nie zabierac głosu w sprawie reprezentcji Polski. Życzę miłych wrażeń, wspaniałych sportowych emocji podczas efektownego piłkarskiego widowiska okraszonego porywającym komentarzem Pana Darka a to wszystko w otoczeniu fenomenalnej atmosfery najwspanialszej piłkarskiej areny w kosmosie. Polska Biało-Czerwoni, Polska Biało-Czerwoni, W stepieee szerokim...jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 19:02przede wszystkim to Bogusz rywalizuje o miejsce z takimi zawodnikami jak Zielinski, Moder i Szymanski.

-
- Kontakt:
Kobusiński tor w szpilu Odra O.-FC Magdeburg
fajny ten stadion maja...
fajny ten stadion maja...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pan Mati komentuje.Scypion pisze: ↑21 mar 2025, o 20:48Szczerze? W du*** to mam. Niech sobie sadza kogo chce. Nie planuje tego ogladac. Napisałem tylko, ze mnie by sie nie chciało. Jednak rozumiem Wasze rozdraznienie. Obiecuje wiecej nie zabierac głosu w sprawie reprezentcji Polski. Życzę miłych wrażeń, wspaniałych sportowych emocji podczas efektownego piłkarskiego widowiska okraszonego porywającym komentarzem Pana Darka a to wszystko w otoczeniu fenomenalnej atmosfery najwspanialszej piłkarskiej areny w kosmosie. Polska Biało-Czerwoni, Polska Biało-Czerwoni, W stepieee szerokim...jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 19:02przede wszystkim to Bogusz rywalizuje o miejsce z takimi zawodnikami jak Zielinski, Moder i Szymanski.
a jetlagiem sobie nie pomaga jak napisal kroy.![]()
![]()
a na boisko wchodzi Mati. wynik pod niego. moze pokazac, ze mu sie ten plac nalezy.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I coś wykreował.jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 22:18pan Mati komentuje.Scypion pisze: ↑21 mar 2025, o 20:48Szczerze? W du*** to mam. Niech sobie sadza kogo chce. Nie planuje tego ogladac. Napisałem tylko, ze mnie by sie nie chciało. Jednak rozumiem Wasze rozdraznienie. Obiecuje wiecej nie zabierac głosu w sprawie reprezentcji Polski. Życzę miłych wrażeń, wspaniałych sportowych emocji podczas efektownego piłkarskiego widowiska okraszonego porywającym komentarzem Pana Darka a to wszystko w otoczeniu fenomenalnej atmosfery najwspanialszej piłkarskiej areny w kosmosie. Polska Biało-Czerwoni, Polska Biało-Czerwoni, W stepieee szerokim...jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 19:02przede wszystkim to Bogusz rywalizuje o miejsce z takimi zawodnikami jak Zielinski, Moder i Szymanski.
![]()
a na boisko wchodzi Mati. wynik pod niego. moze pokazac, ze mu sie ten plac nalezy.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
troche tak, a z drugiej strony 2 razy mogl sie zachowac lepiej.kroy pisze: ↑21 mar 2025, o 22:32I coś wykreował.jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 22:18pan Mati komentuje.Scypion pisze: ↑21 mar 2025, o 20:48Szczerze? W du*** to mam. Niech sobie sadza kogo chce. Nie planuje tego ogladac. Napisałem tylko, ze mnie by sie nie chciało. Jednak rozumiem Wasze rozdraznienie. Obiecuje wiecej nie zabierac głosu w sprawie reprezentcji Polski. Życzę miłych wrażeń, wspaniałych sportowych emocji podczas efektownego piłkarskiego widowiska okraszonego porywającym komentarzem Pana Darka a to wszystko w otoczeniu fenomenalnej atmosfery najwspanialszej piłkarskiej areny w kosmosie. Polska Biało-Czerwoni, Polska Biało-Czerwoni, W stepieee szerokim...jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 19:02przede wszystkim to Bogusz rywalizuje o miejsce z takimi zawodnikami jak Zielinski, Moder i Szymanski.
![]()
mozna na to spojrzec z dwoch stron.
a wracajac Scypion do tego co Ty piszesz:
kazdy kto kibicuje Ruchowi i reprezentacji, to by chcial, zeby te kadre ciagnely niebieskie chopcy, to naturalne.
natomiast Wy (kibice Ruchu z dystansem lub niechecia do kadry) to stosuja taki format, ze kibicuja tym niebieskim reprezentantom PRZECIW kadrze, co wg mnie zaburza obiektywizm.
domagacie sie wystepow NASZEGO, w ogole nie spogladajac na dobro zespolu. jak nasz na tym zyska to bedzie dobro.
ja juz 30 lat ogladam kadre i Ruch i w sumie w tym czasie kojarze ze krzywdzony to byl Warzycha na poczatku mojej przygody. no ale to taka swiadomosc przez mgle.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No niestety to jest moralność Kaliego. Jak nie nasz to żaden. Trzeba się cieszyć z takich piłkarzy jak Kamil czy Pycij. Sugerowanie im, że kadra na nich nie zasługuje nigdy nie spowoduje, że Ruch będzie mieć swój lepszy model Poldiego.jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 23:22troche tak, a z drugiej strony 2 razy mogl sie zachowac lepiej.kroy pisze: ↑21 mar 2025, o 22:32I coś wykreował.jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 22:18pan Mati komentuje.Scypion pisze: ↑21 mar 2025, o 20:48Szczerze? W du*** to mam. Niech sobie sadza kogo chce. Nie planuje tego ogladac. Napisałem tylko, ze mnie by sie nie chciało. Jednak rozumiem Wasze rozdraznienie. Obiecuje wiecej nie zabierac głosu w sprawie reprezentcji Polski. Życzę miłych wrażeń, wspaniałych sportowych emocji podczas efektownego piłkarskiego widowiska okraszonego porywającym komentarzem Pana Darka a to wszystko w otoczeniu fenomenalnej atmosfery najwspanialszej piłkarskiej areny w kosmosie. Polska Biało-Czerwoni, Polska Biało-Czerwoni, W stepieee szerokim...jajo pisze: ↑21 mar 2025, o 19:02przede wszystkim to Bogusz rywalizuje o miejsce z takimi zawodnikami jak Zielinski, Moder i Szymanski.
![]()
mozna na to spojrzec z dwoch stron.
a wracajac Scypion do tego co Ty piszesz:
kazdy kto kibicuje Ruchowi i reprezentacji, to by chcial, zeby te kadre ciagnely niebieskie chopcy, to naturalne.
natomiast Wy (kibice Ruchu z dystansem lub niechecia do kadry) to stosuja taki format, ze kibicuja tym niebieskim reprezentantom PRZECIW kadrze, co wg mnie zaburza obiektywizm.
domagacie sie wystepow NASZEGO, w ogole nie spogladajac na dobro zespolu. jak nasz na tym zyska to bedzie dobro.
ja juz 30 lat ogladam kadre i Ruch i w sumie w tym czasie kojarze ze krzywdzony to byl Warzycha na poczatku mojej przygody. no ale to taka swiadomosc przez mgle.
-
- Kontakt:
Zaraz mnie tu wszyscy zjedzą ale sprawa z nowym miejscem pochówku i pomnikiem Ernesta Wilimowskiego powinna być z miejsca zamknięta przez PZPN i odpowiednik Niemiecki lub zamknięta bezpośrednio przez nasz klub. A tu jak zwykle będziemy się miesiącami prosić i udawać biedaków
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Racja, ale jeśli się nie uda to jednak próbujmy.
Może docelowo Chorzów ?
Może docelowo Chorzów ?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jesli Eziego trzeba ekshumowac i zaplacic za to 20tysiecy ojro, to czy rodzina oczekuje ze zwloki zostana w Karslruhe?19gorek20 pisze: ↑1 kwie 2025, o 23:56Zaraz mnie tu wszyscy zjedzą ale sprawa z nowym miejscem pochówku i pomnikiem Ernesta Wilimowskiego powinna być z miejsca zamknięta przez PZPN i odpowiednik Niemiecki lub zamknięta bezpośrednio przez nasz klub. A tu jak zwykle będziemy się miesiącami prosić i udawać biedaków
jesli nie, to jakie powody są ze nie jego doczesne szczatki nie spoczna na slaskiej ziemi?
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Rodzina nie wykazuje zainteresowania. Gdyby nie FCD juz dawno bylby przekopany.