Co z tym Ruchem?
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Co z tym Ruchem?
A tak powaznie to jestem przekonany ze zabole juz pisza jakis donos..
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jest jakby ksiazkowy przyklad "faktu medialnego".
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Przecież już się tam pali, jak na ruswelta usłyszeli ze Brzoska swoje miliony zainwestuje w Ruch
Donosy tym razem nie pomogą.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przeca Brzoska ino skrytykowoł reprezentacja Polski, a burza w socialmediach sie zrobiła jakby mioł nom stawiać inpost arena 

Niebieska Holandia!
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywiście że tak, ale takie dyskusje… hmm… rozbudzają wyobraźnię.

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
To się nazywa kreowanie. Jak jest pozytywne to nie ma problemu.
Czekamy na oficjalne informacje
Czekamy na oficjalne informacje

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
BARDZO ciekawe.
Właśnie przeczytałem artykuł i....
Idąc za DZ: Panie Brzózka- bierz Pan Ruch Chorzów!
Panie Prezydencie Michałek, Panie Prezesie Siemianowski- do dzieła

Właśnie przeczytałem artykuł i....
Idąc za DZ: Panie Brzózka- bierz Pan Ruch Chorzów!

muszą pochwalić wyjątkowo autora Tomasza Kuczyńskiego- b fajnie się to czyta.Po piąte: Ruch ma wielkiego sprzymierzeńca w postaci prezydenta Chorzowa. Szymon Michałek to organizator słynnego w całej piłkarskiej Polsce Sektora Rodzinnego na stadionie przy Cichej, który kontynuuje swe dzieło na Stadionie Śląskim osobiście prowadząc doping dzieciaków. Miasto jest największym udziałowcem klubu, a ten prezydent Chorzowa gwarantuje niezmienne i wielkie zaangażowanie w Ruch. Czyli InPost jako sponsor klubu miałby gwarantowane wsparcie i współpracę z UM Chorzów.
Po szóste: W czasie pisania tego tekstu dostałem na maila informację, że „kurier InPost podejmie 2 próby doręczenia paczki”. Jak widać nie ma przypadków, są tylko znaki
Panie prezesie Brzóska - teraz Twój Ruch!
Panie Prezydencie Michałek, Panie Prezesie Siemianowski- do dzieła

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Towarzysz Marcin Pietraszewski wraz z kolegami po szalu nerwowo obgryza paznokcie....
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
mnie denerwuje ta ciągła baśń o szejku, ale widzę pewien pozytyw. Mianowicie potrafimy pokazać jak bardzo pojawienie się tego "niusa" generuje ruch w internecie. Takie czasy.
druga sprawa, to idealnie pasujemy do tezy szefa InPostu, że sukces poprzedza sięgnięcie dna.
ps. tak na poważnie, to żenujące popisy polskiej reprezentacji od wielu lat, bardzo spowalniają rozwój polskiej piłki w sensie finansowym.
druga sprawa, to idealnie pasujemy do tezy szefa InPostu, że sukces poprzedza sięgnięcie dna.
ps. tak na poważnie, to żenujące popisy polskiej reprezentacji od wielu lat, bardzo spowalniają rozwój polskiej piłki w sensie finansowym.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Z całego artykułu tylko jedna rzecz mnie śmieszy > Po drugie: Niebiescy grają na legendarnym Stadionie Śląskim, który po przebudowie jest najładniejszym stadionem w Polsce.
No jak ch**.
No jak ch**.

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nawet jeżeli to tylko medialny żart kogoś z DZ-tu to uważam, ze nasz prezes i prezydent miasta już powinni być ugadani na spotkanie z Brzoska. Co nam szkodzi zaprosić Go na mecz z Odra, pokazać cały proces odbudowy, potencjał kibiców. Nie przyjedzie i psinco z tego bedzie? To bedziemy w tym samym miejscu gdzie teraz i robimy dalej swoje. Mam nadzieje, ze w klubie tez tak myślą. Koszt niewielki.
- OSH
- Kontakt:
Przydol by sie taki w Chorzowie. Juz nawet nie lazi o inwestycje ale pewnie mo pomyslow kupa.
-
- Kontakt:
Szkoda, że "dziennikarz" DZ nawet poprawnie nazwiska właściciela Inpostu nie potrafi napisać.