Sezon 2023/2024
-
Re: Sezon 2023/2024
Tego krupnioka Pedalskiego cza odpowiednio przywitać...
-
- Kontakt:
Oczywiście, że piłka nożna dla kibiców, ale w ich przypadku słowo kibic pasuje w ostatniej kolejności. To są przede wszystkim piewcy stalinizmu na Śląsku, komuchy bądź ich potomki, różnego typu łamistrajki, kapusie... W zależności od czasów i historii która się dzieje zawsze znajdziesz ich wśród najgorszych szumowin. Kibicowanie najmniej ich interesuje.
Komuniści zbudowali im Górnika na krwi i pocie robotników, żeby się tam kleili jak muchy do gówna. Normalny człowiek tym gardzi. Nawet, jakby mieli najlepszy klub na świecie zawsze będzie śmierdział.
Komuniści zbudowali im Górnika na krwi i pocie robotników, żeby się tam kleili jak muchy do gówna. Normalny człowiek tym gardzi. Nawet, jakby mieli najlepszy klub na świecie zawsze będzie śmierdział.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Generalnie mom ich w d****
ale ciekawi mnie finalny powód czemu nie dostali tyla biletów co legia. Czy ktoś zorientowany może na priv napisać? 

- jaRo 1920
- Kontakt:
Jak oni by nie przyjechali to koszta meczu diametralnie spadają? Czy jeden ch**?

-
- Kontakt:
Kożdy moge mieć swoje zdanie. Szanuja tych co godajom że powinni dostać zero, szanuja tych co godajom że 5% i ani biletu wiyncyj a jo jest tego zdania że powinni dostać tyla co legia. I to ku**y i to ku**y
ani nos niy bydzie wiyncyj skisz tevo że ich przjjedzie mnij, ani ochrony wiyncyj niy cza zatrudniać, tyla samo ochroniarek bydzie czy szczew bydzie 2k czy 4k. A wg mie lepij żeby wiyncyj szczew zoboczyło swoja klęska na boisku i na trybunach, niych widzom jak sie bawi niybiesko szaRańcza
powinni dostać tyla biletów co warszawskie ci***.

Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Korona - Raków (2. kolejka) przełożony ze względu na puchary, co ciekawe drugi mecz już zdążyli zagrać. Piast - Puszcza przerwany po kwadransie (0:0) ze względu na śnieg (wtedy kiedy my graliśmy z Cracovią).Harpo pisze: ↑3 mar 2024, o 19:19Jak to obliczyłeś??
Piast gra piach? Wygrali z Rakowem, a ten z kolei leje Lech już 4:0.
Fajna ta liga... Jprdl.
Co do biletow dla gości.
Albo dajemy powiejszoną pulęwszystkim , albo nie. Gorole dostali to Żabole nie? Dla mnie dziwne. Kiedyś na WDŚ Zabrza przyjechało 12 tys....
Pojadę tekstem, który mi ktoś napisal: 2 tys biletow więcej to 100 tys więcej do kasy.
PS. Czemu 4 zespoły nad nami maja 1 mecz mniej?? Co się wydarzyło kiedyś?![]()
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Dostaną 2000 czyli o 2000 więcej niż nas tam było. Zrozumcie w końcu. To nie jest żaden Śląski klub. Przypomnijcie sobie jak żebrali u nas więcej biletów na WDS obiecując, że rewanz zrobią też na śląskim a jak przyszło co do czego to powiedzieli ze maja własny stadion. Jak chcą to mogą sobie to bojkotować. Uciesze się, bo mnie ten klub zwyczajnie brzydzi.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szczewa są mi całkowice zbędne na tym meczu. Może się za nimi wstawić Marszałek, Wojewoda, premier a nawet arcybiskup. jestem pamiętliwy za ich wszystkie krzywe akcje na przestrzeni tych lat
takie tam
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I na tym powinnismy zamknąć temat biletów dla szczewskich pomiotów.Scypion pisze: ↑3 mar 2024, o 21:20Dostaną 2000 czyli o 2000 więcej niż nas tam było. Zrozumcie w końcu. To nie jest żaden Śląski klub. Przypomnijcie sobie jak żebrali u nas więcej biletów na WDS obiecując, że rewanz zrobią też na śląskim a jak przyszło co do czego to powiedzieli ze maja własny stadion. Jak chcą to mogą sobie to bojkotować. Uciesze się, bo mnie ten klub zwyczajnie brzydzi.
5% REGULAMINOWE i ani pól więcej..
J Ż I C P P. i

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
Niy ma synsu z tom ruskom k..om w jakies dyskusje na temat puli biletow wlazic .5% i basta ,jak niy chcom to c..l im w oko.!!!!!!!!!!!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Abp jest z Bytomia. Raczej te komunisty to nie są jego faworycipiotrhalak pisze: ↑3 mar 2024, o 21:36szczewa są mi całkowice zbędne na tym meczu. Może się za nimi wstawić Marszałek, Wojewoda, premier a nawet arcybiskup. jestem pamiętliwy za ich wszystkie krzywe akcje na przestrzeni tych lat

- cisiu
- Kontakt:
Ciu bez przesady że to jest Śląski klub...mom w robocie fciul żaboli same gorole z keleckiego...a po drugie ich historia jest obrzydliwo.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
No ja też mam w robocie zaboli, nawet Ślązaków. Problem w tym, że oni nie przyjmują do wiadomości faktów. Na blichtr szczew z lat 60-70 wielu dało się nabrać. W ciężkiej komunie gówno w kolorowym papierku robiło ogromne wrażenie. Oni byli silni tylko dlatego, że społeczeństwo było skrajnie upodlone.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Przypomnijcie sobie sezon jak my grali w 3 lidze i na manifestacji pod ratuszem w Chorzowie padło hasło
, że Ruch przerywa bojkot szpili z nimi i jedzie do Zabrza na mecz z ich rezerwami...
Jak się o tym dowiedzieli, to następnego dnia wstrzymali sprzedaż biletów, żeby nikt z Ruchu nie mógł ich kupić. Na szpilu obstawili całe Zabrze, żeby nikt od nos nie mógł dostać się nawet pod stadion a co dopiero na szpil.
Żadnego dogadywania się ze szczewami, tylko niezbędne 5%.
Oni zawsze chcieli naszego upadku, to teraz niech se jadą na Bukową i stamtąd nasłuchują naszego dopingu...

Jak się o tym dowiedzieli, to następnego dnia wstrzymali sprzedaż biletów, żeby nikt z Ruchu nie mógł ich kupić. Na szpilu obstawili całe Zabrze, żeby nikt od nos nie mógł dostać się nawet pod stadion a co dopiero na szpil.
Żadnego dogadywania się ze szczewami, tylko niezbędne 5%.
Oni zawsze chcieli naszego upadku, to teraz niech se jadą na Bukową i stamtąd nasłuchują naszego dopingu...
-
- Kontakt:
Trochę śmieszne to co piszecie, ponawiam więc pytanie: z jakiej paki gorole dostali aż 5 tys?!
Może Legiia wywiozła od nas 3pkt, bo wlasnie te 5 tys nas przekrzyczalo...? Trzeba było zostać na tych 2000...Zarząd niech lepiej przygotuje jakieś dyplomatyczne uzasadnienie, bo media natychmiast podchwyca te animozje. Zresztą już to robią.
Mam nadzieję, że szatnię znienawidzonemu wrogowi też zamkniemy, a co
Gardze tym komunistycznym tworem jak większość, chodzi jednak o jakieś minimalne zasady, stąd moje obiekcje co to biletow dla goroli vs szczewusów. Tyle.
A na deser Juve porażka. Świetny weekend!!!
Może Legiia wywiozła od nas 3pkt, bo wlasnie te 5 tys nas przekrzyczalo...? Trzeba było zostać na tych 2000...Zarząd niech lepiej przygotuje jakieś dyplomatyczne uzasadnienie, bo media natychmiast podchwyca te animozje. Zresztą już to robią.
Mam nadzieję, że szatnię znienawidzonemu wrogowi też zamkniemy, a co

Gardze tym komunistycznym tworem jak większość, chodzi jednak o jakieś minimalne zasady, stąd moje obiekcje co to biletow dla goroli vs szczewusów. Tyle.
A na deser Juve porażka. Świetny weekend!!!
Ostatnio zmieniony 3 mar 2024, o 23:02 przez Harpo, łącznie zmieniany 1 raz.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"