Fajnie ale co w związku z tym ?Pabloniusz pisze: ↑18 lis 2023, o 22:04"Ja zawsze będę, zawsze będę..."
Wszyscy wiedzą na jakich warunkach funkcjonujemy i że Sam awans byl z kategorii cud. Sam przed każdym meczem liczę, że to ten na przełamanie, a dalej kicha. Za tydzień jestem na koronie i będę kibicował. Nie wiem co będzie za rok ale " ja zawsze będę, zawsze będę..."
Widzew Łódź - Ruch Chorzów, niedziela 22.10.2023 godz 15.00
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Widzew Łódź - Ruch Chorzów, niedziela 22.10.2023 godz 15.00
-
- Kontakt:
Ci co przeszli drogę z 3 ligi do ekstraklasy już niestety się nie nadają Sikora Bielecki dziś pokazał to Kasolik dodatkowo reszta też mocno odstaje. Szacunek szczególnie do Kamyka że tak obstrzelany przy 2 czerwonych puścił ino jeden tor to niestety gwoźć trumny bo wątpię że nagle się ogarną z koroną która ma kilku stranieri co ogarniają w piłkę jak deaconu, shikavka nono czy remacle u nas takich brak remis biorę w ciemno jeszcze ten Śkwierczyński ja pie****"... Dawać Barańskiego na młodzieżowca gorszy nie będzie. Szkoda Kozaka jedyny na poziomie.
Batory Fans
-
- Kontakt:
Akurat Kozak zagrał dziś dosyć przeciętny mecz, przewagi nie zrobił...
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czekam na męskie decyzję Prezesa, a zwłaszcza Wiceprezesa.
Widać, że co innego kibicować, a co innego prezesować. Za wysokie progi. I nie pomoże nawet PPD.
Widać, że co innego kibicować, a co innego prezesować. Za wysokie progi. I nie pomoże nawet PPD.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Jeżeli on zagrał przeciętnie to reszta, oprócz tormana, zagrała katastrofalnie. Mając dziś obok Szczepana, Steczyka i Skwierczyńskiego to on se mógł pograć w gierki. Jak dołożymy anemicznych i bezpłciowych środkowych czyli Swędrowskiego i Podstawskiego to mamy obraz nędzy i rozpaczy.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
jest w pyte, ważne że nikt nie zarabia kokosów przez co inni mogliby być obrażeni. wszyscy równi, wszyscy zadowoleni i tak samo chujowi. możemy już dziś sp***dolić się do 1 ligi głośniej niż do 3 ostatnimi laty.
Ostatnio zmieniony 18 lis 2023, o 22:36 przez tynbydziedobry, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Aha to kogo chcesz brac za trynera w 1 lidze? Glowno propozycja klubu bydzie mozliwosc awansu do ekstraklasy. Tyj samyj ekstraklasy w kieryj teroz gromy... Takze trocha brakuje logiki.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Vice prezes niech zostanie jako przedstawiciel kibiców,jak go ekipa wybrała, ale z daleka od strony sportowej.
-
- Kontakt:
Prezes bez żadnych kontaktów w świecie piłkarskim nie pomaga. Stokłosa również kompletny amator(nie wiem co w Ruchu jeszcze robi). Bez dyrektora sportowego,bo prezesa bym jednak zostawił z prawdziwego zdarzenia to możemy sobie robić transfery ale właśnie max na 1 lige. Trener, Woś to dopiero kompletna amatorka i kpina z Ruchu jak i samego trenera Skrobacza. Albo zmiany albo spadamy
-
- Kontakt:
Druga czerwona to ewidentny blad sedziego patrzac na skrot meczu.Zperspektywy stadionu mozna powiedziec tylko tyle ze nie zrobilismy sztycha w tym meczu.Porazka w pelni zasluzona.Mega slabo no i w koncu zaspiewano k..mac Chorzow grac.Bo przewaznie sie klepalo po plecach ze bedzie dobrze.Walczyc trzeba do konca ale jestem zdania ze trzeba powoli budowac druzyne na powrot do ekstraklasy.I w razie czego walczyc o kase z pro junior.
-
- Kontakt:
Też mnie to ciągle zastanawiało te pi***olenie że nie chcemy robić kominów płacowych bo ro***bie to szatnie. Na całym świecie dobrym zawodniką się płaci więcej gorszym mniej.tynbydziedobry pisze: ↑18 lis 2023, o 22:26jest w pyte, ważne że nikt nie zarabia kokosów przez co inni mogliby być obrażeni. wszyscy równi, wszyscy zadowoleni i tak samo chujowi. możemy już dziś sp***dolić się do 1 ligi głośniej niż do 3 ostatnimi laty.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ogladaja powtorki drugiej czerwonej przypomnial mi sie ten post.Darth Kabut pisze: ↑18 lis 2023, o 21:26Bo w ekstraklasie klepanie się po plecach i bawienie się w niebieską familię było dobre 40-50 lat temu,
Teraz ekstraklasa to jest gruby piondz i trzeba być skur*wielem.
Tak, powtórzę, chu*jem i skur*wielem.
Jak sędziowie nas kręcą to Prezes powinien robić dym,
Trzeba będzie za to zapłacić - WR zrobi zrzutkę.
Tego czeskiego pedała ze Śląska to się po jego wynokwianiach powinno na następny dzień zaorać i sk***ić we wszystkich mediach,
Piłkarze powinni dostawać czerwone kartki nie, za to co dzisiaj z Widzewem, ale za sapanie do sędziów, że nie wy***ał greckiego szczewusa za uderzenie łokciem w twarz, czy inne złe decyzje przeciw Ruchowi w innych meczach,
Nie chciałem nic wcześniej o tym pisać ale Ruch widzę jak takie memeje które przyjmują wszystko "na klatę" bo "my się uczymy ekstraklasy".
Zwykłe pierdololo.
Więcej mi się nie chce pisać, ale w cholerę rzeczy można poruszyć jak jesteśmy pizdowaci.
tak, Kasol zajebal, tak zachowal sie glupio.
ale czy to musiala byc czerwona? no nie musiala. on te reke na ramieniu polozyl, nie szarpnal, nie pociagnal a polozyl. rownie dobrze sedzia mogl pokazac, ze gramy dalej.
niestety, jesli mial jakies watpliwosci, kalkulowal swoje decyzje, to wie ze Ruch siedzi cicho jak jest krzywdzony, a inni drza ryja nawet przy poprawnych decyzjach.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
Dali glaskejmy Stoklose ,Siemianowskiego ,Trenera i pseudo piłkarzyków poza wyjątkami...skonczymy jak w 3 lidze ...Jedyny plus to My
..kibice
..kibice
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
caly ten klub w sferze organizacyjnej to kibiceArcziBald1 pisze: ↑18 lis 2023, o 23:41Dali glaskejmy Stoklose ,Siemianowskiego ,Trenera i pseudo piłkarzyków poza wyjątkami...skonczymy jak w 3 lidze ...Jedyny plus to My
..kibice
mam wrazenie, ze 3 miesiace kryzysu spowodowalo, ze wiekszosc o tym zapomniala.
my sie skupiamy na dopingu, kupieniu karnetu/biletu, innych formach wsparcia, ale w duzej mierze na pi***oleniu przy piwku na forum.
oni, ostatni czas bez sukcesow, ale dzialaja.
zawsze sobie warto zadac pytanie: czy ja bym sie tego podjal? czy bym to zrobil za te pieniadze? czy bylyby lepsze efekty.
krytyka krytyka, niech wskazuje droge. ale to juz sa posty w stylu jakby ktos z zewnatrz przyszedl niweczyc caly wysilek kibicow.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: