Ale jest bardzo dużo co jeszcze nie widziało i idzie też z tego powodu znam takie przypadki i to wiele
Ruch na Stadionie Śląskim
-
-
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
aby cygaństwo na tauzenie nas dobrze słyszało! musi byc jebniecie srogie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Raz jeszcze wrzucam frekwencje z tamtego czasuDżem pisze: ↑25 paź 2023, o 13:45Ja było tak i chyba za tym pierwszym razem siedzieliśmy po jednej stronie stadionu a za drugim po drugiej.HullCityFC pisze: ↑25 paź 2023, o 12:37W sezonie 07/08 na Slaskim gralismy od polowy listopada do konca marca bo na Cichej nie bylo podgrzewanej murawy. W nastepnym srzonie gralismy od polowy listopada do konca sezonu ze wzgledu na instalacje tej murawy.Dżem pisze: ↑25 paź 2023, o 11:39My na śląskim wtedy graliśmy więcej meczy. Chyba całą rundę. Pamiętam mecz zgodowy z Widzewem, z Lechem i ta ich prowokacyjna oprawa z orłem, z Legią co siedzieli na naszych sektorach i z Polonią Warszawa co parę tysięcy osób wjechało z bramą.
Tylko tamten Śląski nie miał dachu, więc coś czuję że w sobotę może tam być taki doping jakiego ten stadion jeszcze nie słyszał.
https://tinypic.host/image/Ruch-na-%C5% ... 1%29.Kwy9U
https://tinypic.host/image/Ruch-na-%C5% ... 2%29.KFDp4
I tu nasi trenerzy jako kapitanowie.

https://tinypic.host/image/wos-grzyb.KFVhk
29.05.2022 w szatni przed meczem RUCH-MOTOR
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!
-
- Kontakt:
Ciekawy jestem ilu naszych kibiców przewinęło się przez Gliwice? Wiadomo, większość ekipy jest stała, co są na każdym meczu, ale jest pewna pula ludzi co byli tylko na pojedynczych meczach. Ciekawe jaka to jest liczba?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Ja mie to fest tyz ciykawi. W ogole fajnie by bylo zeby marketing dzielil sie takimi danymi. Podejrzewom, ze taki silny rdzen to 13,000 osob, kiere zaliczylo przynajmniyj kilak szpilow w sezonie.
Ogolnie mozna pedziec, ze SS jest wyprzedany na szpil z WKSem. Zostalo pora ciulskich sektorow. Podejrzewom, ze jak by goscie mogli przyjechac, godaliby my teroz o imprezie na 30,000.
Spodziewolch sie 17,000 a tukej juz 21,000. Niysamowity wynik jak na naszo gra i plac w tabeli.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zasadnym staje się pytanie, czy klub ma możliwość otwarcia kolejnych sektorów, bo to że pozostałe obecnie bilety się rozejdą jest więcej niż pewne. Sądzę że pojutrze około południa pula 25500 się wyczerpie. Mam nadzieję, że nie zaliczymy na sam start wtopy pt. "Zabrakło biletów na mecz z stadionem w połowie pustym" 
Szczerze nie spodziewałem się kompletnie takiego wyniku, to że dociągniemy do 20 tys. wydawało mi się realne, ale mimo wszystko trudne do zrealizowania przy obecnych wynikach. Okazuje się, że będziemy bliżej 30 000 niż 20 000, nie zdziwię się przy obecnym tempie sprzedaży, jak pojawi się "3" z przodu - przeważnie sprzedaż przyspiesza w ostatnie 2-3 dni, a już teraz rozchodzi się średnio prawie po 2tys biletów dziennie w ostatnich dniach.
Będziemy mieli święto na trybunach, największy młyn w kraju. Sporo nowych kibiców z których nawet jak zostanie niewielki % na stałe, jest już naszym sukcesem. Pisałem o tym niejednokrotnie w kontekście SŚ że musimy z takimi wydarzeniami jak ten mecz z frekwencja oscylującą wokół 25-30k ludzi wyprzedzić naszą katowicką konkurencję, zanim oni doczekają się otwarcia stadionu i będą mieli czym przyciągać do siebie niezaangażowanych w żaden klub z regionu kibiców. Mamy na to cały sezon i wiele zdecydowanie większych meczy do zorganizowania.
Teraz chyba można stwierdzić bez zbędnej skromności: stać nas na to aby wiosną z Widzewem wykręcić historyczny wynik w XXI wieku i wykręcić ponad 50tys. frekwencję na meczu. Byle tylko była możliwość włączenia buforów i sektora gości do otwartej sprzedaży tak jak to miało miejsce w Gliwicach na kilku meczach. Wydaje mi się, że rok temu z Wisłą taki wynik był możliwy do zrobienia.

Szczerze nie spodziewałem się kompletnie takiego wyniku, to że dociągniemy do 20 tys. wydawało mi się realne, ale mimo wszystko trudne do zrealizowania przy obecnych wynikach. Okazuje się, że będziemy bliżej 30 000 niż 20 000, nie zdziwię się przy obecnym tempie sprzedaży, jak pojawi się "3" z przodu - przeważnie sprzedaż przyspiesza w ostatnie 2-3 dni, a już teraz rozchodzi się średnio prawie po 2tys biletów dziennie w ostatnich dniach.
Będziemy mieli święto na trybunach, największy młyn w kraju. Sporo nowych kibiców z których nawet jak zostanie niewielki % na stałe, jest już naszym sukcesem. Pisałem o tym niejednokrotnie w kontekście SŚ że musimy z takimi wydarzeniami jak ten mecz z frekwencja oscylującą wokół 25-30k ludzi wyprzedzić naszą katowicką konkurencję, zanim oni doczekają się otwarcia stadionu i będą mieli czym przyciągać do siebie niezaangażowanych w żaden klub z regionu kibiców. Mamy na to cały sezon i wiele zdecydowanie większych meczy do zorganizowania.
Teraz chyba można stwierdzić bez zbędnej skromności: stać nas na to aby wiosną z Widzewem wykręcić historyczny wynik w XXI wieku i wykręcić ponad 50tys. frekwencję na meczu. Byle tylko była możliwość włączenia buforów i sektora gości do otwartej sprzedaży tak jak to miało miejsce w Gliwicach na kilku meczach. Wydaje mi się, że rok temu z Wisłą taki wynik był możliwy do zrobienia.
-
- Kontakt:
Ogólnie jestem zaskoczony. Sam bardzo łatwo znalazłem chętnych na bilety do karnetu z rabatem. Biletów już poszło dużo. Najważniejsze jest to, na jakiej liczbie ustabilizuje się frekwencja w dłuższej perspektywie, a to zależy od wielu czynników.
Niemniej to też jest na swój sposób skrajnie idiotyczne, że klub ze stabilnym finansami, z taką publicznością, podejrzewam, że C+ też ma dobrą sprzedaż naszych meczy i nie ma rzeczywiście grubych sponsorów.
Będzie za chwilę tak, że największy stadion w lidze, jedna z najwyższych frekwencji, duża oglądalność i.. najskromniejsza druzyna.
Niemniej to też jest na swój sposób skrajnie idiotyczne, że klub ze stabilnym finansami, z taką publicznością, podejrzewam, że C+ też ma dobrą sprzedaż naszych meczy i nie ma rzeczywiście grubych sponsorów.
Będzie za chwilę tak, że największy stadion w lidze, jedna z najwyższych frekwencji, duża oglądalność i.. najskromniejsza druzyna.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kurde fajnie byloby jakby Asceto zrobił tako kompilacja od 3cij ligi od jakich ,,stadionow'' My przeszli żeby móc grać na Slonskim przy takiej frekwencji.
Ogólnie to szok.I te moje wku rwienie że niy moga tego doświadczyć:(
Ogólnie to szok.I te moje wku rwienie że niy moga tego doświadczyć:(
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- Przemo1234
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Liczę, że przed pierwszym gwizdkiem będzie Bogas Show ze środka pola i 2 na 1 z całym stadionem! To zawsze dobrze wychodzi.
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów 3-2 Odra Wodzisław Śląski (20 kwietnia 2010 r.)
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
-
- Kontakt:
Statystyka Bogas show:Przemo1234 pisze: ↑25 paź 2023, o 19:33Liczę, że przed pierwszym gwizdkiem będzie Bogas Show ze środka pola i 2 na 1 z całym stadionem! To zawsze dobrze wychodzi.
Zwyciestwo 4-0 z Motorem
Zwyciestwo 1-0 z Tychami
Przydaloby podtrzymac ta dobra passe a i mysle, ze trybuny by to odpowiednio rozgrzało

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie jestem zaskoczony samą ilością, ale już utrzymującą się dynamiką jak najbardziej. Myślałem, że po początkowym nasyceniu z czasem sprzedaż spadnie, a tu się okazuje, że jednak się utrzymuje, a teraz przed samym jeszcze rośnie.
Oby tylko zrobić jak najwięcej by tą widownię w znaczącej mierze zatrzymać na kolejne mecze w tym roku.
Oby tylko zrobić jak najwięcej by tą widownię w znaczącej mierze zatrzymać na kolejne mecze w tym roku.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Jeszcze sie wkrod rymis na Polonii B. 1:1 czi lata do zadkuDams0n pisze: ↑25 paź 2023, o 19:36Statystyka Bogas show:Przemo1234 pisze: ↑25 paź 2023, o 19:33Liczę, że przed pierwszym gwizdkiem będzie Bogas Show ze środka pola i 2 na 1 z całym stadionem! To zawsze dobrze wychodzi.
Zwyciestwo 4-0 z Motorem
Zwyciestwo 1-0 z Tychami
Przydaloby podtrzymac ta dobra passe a i mysle, ze trybuny by to odpowiednio rozgrzało![]()

Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Poza stadionem sie nie liczyFCNH1920 pisze: ↑25 paź 2023, o 19:58Jeszcze sie wkrod rymis na Polonii B. 1:1 czi lata do zadkuDams0n pisze: ↑25 paź 2023, o 19:36Statystyka Bogas show:Przemo1234 pisze: ↑25 paź 2023, o 19:33Liczę, że przed pierwszym gwizdkiem będzie Bogas Show ze środka pola i 2 na 1 z całym stadionem! To zawsze dobrze wychodzi.
Zwyciestwo 4-0 z Motorem
Zwyciestwo 1-0 z Tychami
Przydaloby podtrzymac ta dobra passe a i mysle, ze trybuny by to odpowiednio rozgrzało![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ktoś to musi napisac: zwycięstwo!
Pierwsze wrażenie robi się tyło raz.
Pierwsze wrażenie robi się tyło raz.
-
- Kontakt:
Już jakieś 21900 sprzedanych. Dziś jak się nie mylę to poszło od północy 1700 biletów. W tym tempie w piątek o 20:00 otwieramy kolejne sektory