Jedyna pozycja gdzie go widzę to 6/8. Jak nie tam to ława.
Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
No Letniowski identycznie jak opisywali go kibice RTS. Top technik, ale decyzyjnosc i walory fizyczne na poziomie 3 ligi. No gra slaba jak w reszcie sparingow, ale coz - miejmy nadzieje ze cokolwiek zatrybi w Lubinie, bo dzis bylo widac duza roznice pilkarska
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Letniowski musi nabrać masy i siły, technikę ma, ale w zagraniach stykowych, łatwo traci. Przecież to takie chuchro, że jak przeciwnik wejdzie ciałem, obala się 
Mam nadzieję że te mecze sparingowe to zasłona dymna, żeby rywale nas zlekceważyli. Jedyny gracz który dziś starał się to moim zdaniem Sikora.

Mam nadzieję że te mecze sparingowe to zasłona dymna, żeby rywale nas zlekceważyli. Jedyny gracz który dziś starał się to moim zdaniem Sikora.
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
O Letniewskim przestrzegali już Widzewiacy że już nam go wspolczuja ,gwiazdeczka totalna ,zero ogrania totalny nie wypal wychowanek Amici czyli ala taki Zając który kiedyś u nas już grał.
-
- Kontakt:
To nie są tematy nie do przeskoczenia, skoro jest techniczny, to zadaniem Grzybka jest przygotowanie go pod tym kątem i myślę że z tą myślą został sprawdzony.
-
- Kontakt:
Przede wszystkim to zalezy od nastawienia i mentalu Letniowskiego, bo jak sam nie bedzie chciał to nawet sztab City nic mu nie pomoze. Nikt za niego nic nie zrobi
-
- Kontakt:
Spokojnie Pany, będzie dobrze
Zgrają się chłopaki, nabiorą teraz energii i na pełnej wjeżdżamy w Zagłębie.
A tymczasem wszyscy jutro na pRezentacja!

A tymczasem wszyscy jutro na pRezentacja!
-
- Kontakt:
A ja nie jestem romantykiem... Będzie męczarnia. Przed rundą wiosenną będzie poszukiwanie obroncow i defensywnych pomocników.
nigdy nie jest za późno
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mysle, ze nie bedzie tak źle. Gralismy dzis z ekipą ktora rozdawała karty na wiosne w Ekstraklasie. Czy odstawaliśmy drastycznie,... tak w pIerwszej polowie bylo widac mega różnicę, ale nie oszukujmy sie, nasi piłkarze ekstraklasy będą sie uczyć. Piast zagral prakrycznie najsilniejszym skladem wiekszosc meczu, w sumie to teoche zal mi tych mlodych z Piasta ktorzy grzalli sie większość drugiej połowy a nawet minuty nie dostali, ale powąchali murawe LEGENDY.
Na pewno naszym atutem nie bedzie zgranie pierwszej jedenastki w poczatkowych spotkaniach bo wierze, ze zmiany w pierwszej 11ce beda przynajmniej na 3/4 pozycjach.
My po prostu potrzebyjemy czasu, ale myślę że on będzie edzie pracowal na nasza korzyść.....
.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Nieznający się na piłce forumowicze wiedzieli, sztab nie wiedział. Ktoś z klubu musiał go pozytywnie zaopiniować, skoro podpisano z nim kontrakt. Ale spokojnie, jest Starzyński, Fosa, Barański, ewentualnie Skrobacz przesunie przed napastników Szura.
-
- Kontakt:
Moim zdaniem Michalski wyjdzie w pierwszej 11 na Lubin. Chyba najwieksze zaskoczenie sezonu przygotowawczego
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bo tych dwóch meczach to wydaje mi się, że na Zagłębiu jednak wyjdziemy 4-2-3-1, połowa składu z wczoraj i połowa z dzisiaj.
Bielecki - Bartolewski, Baranowski, Szywacz, Kasolik/Michalski - Sikora, Swędrowski/Sedlak - Wójtowicz, Starzyński, Steczyk/Feliks - Szczepan
Bielecki - Bartolewski, Baranowski, Szywacz, Kasolik/Michalski - Sikora, Swędrowski/Sedlak - Wójtowicz, Starzyński, Steczyk/Feliks - Szczepan
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Ktoś z forumowiczów oglądał na żywo sparing w Opolu?
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebiescy rozegrali z sparing z Piastem. 2x30 min, przegrali 0:2. Cieszy, że grał Sikora i Fosa. Nadal nie ma Sedlaka, brak Monety i Pląsa mam nadzieje sugeruje jakieś ich rozmowy z innymi klubami.