Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
az tak to nie przesadzajmy. to, ze sciagniesz np. prawe wahadlo to oznacza, ze chcesz sie rozstac z Michalskim? No niekoniecznie. Mozesz po prostu zwiekszyc rywalizacje na tej pozycji. Jak sciagniesz srodkowego pomocnika, tzn. ze kogo sie pozbywasz? pomijajac, ze wielu pilkarzy moze grac na kilku pozycjach.
klasa i kultura polega na tym, zeby zawodnik o swoim odejsciu nie przeczytal w internecie zanim sie tego dowie.
pomijajac, ze po cichu niektorzy juz mogli dostac wolna reke i sobie czegos szukac.
ps. dla mnie de facto sa chyba 2 znaki zapytania w tej kadrze, co do ktorych nie mma pojecia, jakie decyzje zostana podjete. reszta by mnie zaskoczyla, niezaleznie w ktora strone. zawodnicy to chyba czuja jeszcze lepiej.
klasa i kultura polega na tym, zeby zawodnik o swoim odejsciu nie przeczytal w internecie zanim sie tego dowie.
pomijajac, ze po cichu niektorzy juz mogli dostac wolna reke i sobie czegos szukac.
ps. dla mnie de facto sa chyba 2 znaki zapytania w tej kadrze, co do ktorych nie mma pojecia, jakie decyzje zostana podjete. reszta by mnie zaskoczyla, niezaleznie w ktora strone. zawodnicy to chyba czuja jeszcze lepiej.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Prezes mówił o wymianie 10 ludzi, jak sobie policzyć tych co nie praktycznie nie grali + wracających z wypożyczeń to w zasadzie mamy w miarę klarowną sytuację jeśli chodzi o odejścia.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Nawrocki, Pląskowski, Kobusiński, Maj, Osobiński, Witek, Feliks, Janoszka, Kwietniewski, Monet. Tak bym chyba typował jezeli mowa o 10 odejsciach
-
- Kontakt:
Witek rozpoczął przygotowania z Wisłą Płock, z której był do nas wypożyczony (Mokrzycki też, jako ciekowostka).
Feliks NIE rozpoczął dziś przygotowań z Radomiakiem, choć kilku wracających z wypożyczeń było (nie wiem czy wszyscy).
Feliks NIE rozpoczął dziś przygotowań z Radomiakiem, choć kilku wracających z wypożyczeń było (nie wiem czy wszyscy).
-
- Kontakt:
To ma być razem z tymi co na wypożyczeniach. Tam mamy Rudka, Waclawskiego, Kowalskiego i Barańskiego oraz chyba Rogulę.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tez tak na poczatku myslalem, ale jak to Dams0n wkleil, to pomyslalem, ze moglo chodzic o Feliksa, Kobusinskiego i Witka.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
A no chyba, ze tak - to wybaczcie bo zle zrozumialem. To przy takim scenariuszu tych odejść będzie bardzo mało, a wielu sadzilo (wraz ze mna), ze to moze byc prawdziwa rewolucja kadrowa
-
- Kontakt:
Jutro pierwszy transfer. Takie info dał @magrygier.
-
- Kontakt:
Łącząc kropki podejrzewam że pierwszym wzmocnieniem będzie przedłużenie wypożyczenia Feliksa.
Niebieska Dzielnica Halemba
-
- Kontakt:
Ja to się spodziewam Bartolewskiego.nrsl-halemba pisze: ↑19 cze 2023, o 18:07Łącząc kropki podejrzewam że pierwszym wzmocnieniem będzie przedłużenie wypożyczenia Feliksa.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Bartol na 99%
-
- Kontakt:
- jaRo 1920
- Kontakt:
No i fajnie jak Bartol przyjdzie. Liczby nie powalają ale wierze w to, że będzie gryzł trawę i oddawał serducho. Wiek też fajny do przełomowego momentu w karierze 

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest lewy obrońca także trudno oczekiwać więcej niż kilu goli/asyst na sezon. Ja tutaj liczę przede wszystkim ze pomoże nam bardziej nie tracić bramek niż je zdobywać.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- jaRo 1920
- Kontakt: