O nie... kasa z politycznego nadania. Oddajmy te pieniadze. Wymalujmy sobie geby na teczowo i idzmy na marsz.
Sponsorzy
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Sponsorzy
-
- Kontakt:
Ja, albo pilkarze niech zakleją taśmą

A mi po głowie chodzi ten budweiser i twit fosy zapraszamy do współpracy, może totalny przypadek i żart, a może jest coś na rzeczy

-
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
adam12 pisze: ↑16 cze 2023, o 15:34To jak się nie popiera obecnego rzadu oznacza, ze jest się tęczowy?i
I lewakiem, jak by nie było nic, między prawo a lewo![]()
Oby nam się udał sponsor.
-
- Kontakt:
że też wy się nie potraficie powstrzymać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Cosik mi sie wydaje, że gdybyście wiedzieli, że Wasz budweiser promuje transpółciowych dewiantów, i wyżej wymienionych lpgtqtfu to by Wam się odechciało i kojarzenia tej marki z Ruchem, jak i sponsora, to raz, dwa, budweiser to ino marka, zajumana pepikom czy przejęta przez jankesów. Smacznego

-
- Kontakt:
to raz...fRoś pisze: ↑16 cze 2023, o 16:03Cosik mi sie wydaje, że gdybyście wiedzieli, że Wasz budweiser promuje transpółciowych dewiantów, i wyżej wymienionych lpgtqtfu to by Wam się odechciało i kojarzenia tej marki z Ruchem, jak i sponsora, to raz, dwa, budweiser to ino marka, zajumana pepikom czy przejęta przez jankesów. Smacznego![]()
![]()
druga rzecz, to w te kilka postów "sponsor na koszulkę" już przeszedł w status sponsora strategicznego.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sponsor na froncie koszulki to sponsor strategiczny.scaneRboy pisze: ↑16 cze 2023, o 16:10to raz...fRoś pisze: ↑16 cze 2023, o 16:03Cosik mi sie wydaje, że gdybyście wiedzieli, że Wasz budweiser promuje transpółciowych dewiantów, i wyżej wymienionych lpgtqtfu to by Wam się odechciało i kojarzenia tej marki z Ruchem, jak i sponsora, to raz, dwa, budweiser to ino marka, zajumana pepikom czy przejęta przez jankesów. Smacznego![]()
![]()
druga rzecz, to w te kilka postów "sponsor na koszulkę" już przeszedł w status sponsora strategicznego.
z tym, ze czesto mylony jest z wlascicielem czy inwestorem.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nie wiem. Niektorzy kasy od rzadu nie chca bo to pis... lepsze 13 lat nie da sie
-
- Kontakt:
Co tu się ostatnio odpiernicza z polityką to jest nie do pojęcia. W każdym temacie wplecione. Nowy potencjalny sponsor - byle nie z ramienia rządu. Budwaiser - nie bo wspiera LGBT. Ludzie to się nazywa paranojafRoś pisze: ↑16 cze 2023, o 16:03Cosik mi sie wydaje, że gdybyście wiedzieli, że Wasz budweiser promuje transpółciowych dewiantów, i wyżej wymienionych lpgtqtfu to by Wam się odechciało i kojarzenia tej marki z Ruchem, jak i sponsora, to raz, dwa, budweiser to ino marka, zajumana pepikom czy przejęta przez jankesów. Smacznego![]()
![]()

-
Zamknąć temat na dwa tygodnie

-
- Kontakt:
Dawać Intel na przodek koszulki. My niebiescy i oni. 

-
- Kontakt:
niestety tego się spodziewałem i to się będzie tutaj rozpleniać.
Po pierwsze stadion: musimy sięgnąć po pieniądze publiczne, które są zarządzane przez polityków. Nie trzeba tłumaczyć. NASZE DOŚWIADCZENIA SĄ NEGATYWNE
Sponsorzy ze spółek skarbu państwa: był TAURON, był WĘGLOKOKS, ale co z tego jeśli wraz z nimi pojawili się dziwni ludzie i po krótkim czasie długi były wielokrotnie większe niż to, co ci niby sponsorzy włożyli. - czyli NASZE DOŚWIADCZENIA SĄ NEGATYWNE. Do tego jakieś WOŚPry, jakieś RAŚie...
Zrozumcie ludzie, że cała ta czeladka to są niespecjalnie uzdolnieni i niechętni pracy ludzie, którzy chcą żyć w luksie na Waszych plecach. Naszym zadaniem nie jest grać w ich grę, tylko jasno i dosadnie komunikować, że po pierwsze dobrze widzimy o co tu chodzi, po drugie w prost mówić o co nam chodzi i to egzekwować. Przecież nie domagamy się gwiazdki z nieba, tylko warunków do egzystencji. Jeśli nie potrafią tego ogarnąć to nie są nam potrzebni.
Po pierwsze stadion: musimy sięgnąć po pieniądze publiczne, które są zarządzane przez polityków. Nie trzeba tłumaczyć. NASZE DOŚWIADCZENIA SĄ NEGATYWNE
Sponsorzy ze spółek skarbu państwa: był TAURON, był WĘGLOKOKS, ale co z tego jeśli wraz z nimi pojawili się dziwni ludzie i po krótkim czasie długi były wielokrotnie większe niż to, co ci niby sponsorzy włożyli. - czyli NASZE DOŚWIADCZENIA SĄ NEGATYWNE. Do tego jakieś WOŚPry, jakieś RAŚie...
Zrozumcie ludzie, że cała ta czeladka to są niespecjalnie uzdolnieni i niechętni pracy ludzie, którzy chcą żyć w luksie na Waszych plecach. Naszym zadaniem nie jest grać w ich grę, tylko jasno i dosadnie komunikować, że po pierwsze dobrze widzimy o co tu chodzi, po drugie w prost mówić o co nam chodzi i to egzekwować. Przecież nie domagamy się gwiazdki z nieba, tylko warunków do egzystencji. Jeśli nie potrafią tego ogarnąć to nie są nam potrzebni.
-
- Kontakt:
Problemy zaczly sie kej Klimek sprzedol klub cwaniakowi smagorowi. Ino i wylacznie. Uon narobil dlugow i prowadzil kreatywno ksiegowosc. Uon jest glownym winowajcom naszego upadku.scaneRboy pisze: ↑16 cze 2023, o 17:02niestety tego się spodziewałem i to się będzie tutaj rozpleniać.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
Na szczęście Ruch to klub z porządnymi wartościami i żadne dewiacje się tu nie przebiją

XXI wiek, internet, a ludzie chyba dalej myślą, że rząd ma jakieś pieniądze. Te pieniądze są uwaga... nasze, w większości, a czy je daje Tauron rękami pisu czy KGHM rękami sld, to Nam powinno koło dzyndzla latać, ich nie interesują kluby, mieliście przykład na zdjęciu słynnym. Nie weźmie ich Ruch? To przytuli kto inny.