Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
No właśnie nawet komentator wspomniał wczoraj że brak Thiakane i Wojcinowicza może ten drugi bo już wiedzieli że odchodzi
Batory Fans
-
- Kontakt:
w zeszłym sezonie Chojniczanka też weszła i Pląskowski do nas przyszedł ....heli pisze: ↑12 cze 2023, o 15:59Jo już przelecioł wszystkich w ekstraklasie i I lidze,
W ekstraklasie w zeszłym roku nawet minuty na żadnej pozycji nie zagrał piłkarz o inicjałach TW
Jedyny co pasuje to Tomasz Wojcinowicz z Puszczy, ale jak awansowali czy to realne, bo to ich podstawowy chop
Wg transfermarkt kontrakt mu sie konczy https://www.transfermarkt.pl/tomasz-woj ... ler/363529
żeby nie było, że przeleciałem wszystkich w Ex i I lidzeInni TW to
W Łęcznej jest Tomasz Woźniak, ale to torman co groł w dwóch meczach
no i nasz Wójtowicz,
a oprócz tej trójki nie ma nikogo innego
Bo są równi i równiejsi...
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dawać te transfery

dziś zaś nic

-
- Kontakt:
Tylko Chojniczanka na starcie odpaliła Pląskowskiego pomimo ważnego kontraktu ze względów sportowych więc jest pewna różnica.kris.mu pisze: ↑12 cze 2023, o 19:50w zeszłym sezonie Chojniczanka też weszła i Pląskowski do nas przyszedł ....heli pisze: ↑12 cze 2023, o 15:59Jo już przelecioł wszystkich w ekstraklasie i I lidze,
W ekstraklasie w zeszłym roku nawet minuty na żadnej pozycji nie zagrał piłkarz o inicjałach TW
Jedyny co pasuje to Tomasz Wojcinowicz z Puszczy, ale jak awansowali czy to realne, bo to ich podstawowy chop
Wg transfermarkt kontrakt mu sie konczy https://www.transfermarkt.pl/tomasz-woj ... ler/363529
żeby nie było, że przeleciałem wszystkich w Ex i I lidzeInni TW to
W Łęcznej jest Tomasz Woźniak, ale to torman co groł w dwóch meczach
no i nasz Wójtowicz,
a oprócz tej trójki nie ma nikogo innego
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem czy sie nadaje czy sie nie nadaje, wiem natomiast, ze pol roku temu takie pisanie bylo o Fosie, a koncowka rundy pokazala, ze byl w bardzo dobrej formie i ciagnal te druzyne w szatni i na boisku. Zreszta wywiad Szura tez potwierdza jaka role odgrywaja ci starsi. Mysle ze mamy na tyle odpowiednich ludzi w zarzadzie i sztabie, ze sami zdecyduja. I za ch*** to co napisales nie ma nic wspolnego z szacunkiem.
-
- Kontakt:
Jeśli nawet miałby grywać ogony to na co najmniej rok musi zostać. Coś czuję, że w ekstraklasie jeszcze kilka goli strzeli. Podobnie jak Fosa. Byle tylko zdrowie im dopisywało.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
W ekstraklasie Ecik pokoże jeszcze swoje możliwości. Oczywiście jak zostanie i jak zdrowie dopisze.
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo wiym,że za zaslugi nic się niy daje,ale trocha szacunku do chopa co wrocil do nos z marzeniem zagrania jeszcze choćby jednego szpilu w esie w naszych barwach..ECIKOWI KONTRAKT SIE PO PROSTU NALEZY.Raul22 pisze: ↑12 cze 2023, o 21:11Nie wiem czy sie nadaje czy sie nie nadaje, wiem natomiast, ze pol roku temu takie pisanie bylo o Fosie, a koncowka rundy pokazala, ze byl w bardzo dobrej formie i ciagnal te druzyne w szatni i na boisku. Zreszta wywiad Szura tez potwierdza jaka role odgrywaja ci starsi. Mysle ze mamy na tyle odpowiednich ludzi w zarzadzie i sztabie, ze sami zdecyduja. I za ch*** to co napisales nie ma nic wspolnego z szacunkiem.
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A sportowo z jego podejściem i doświadczeniem tyz swoje zrobibergmon pisze: ↑13 cze 2023, o 06:11Jo wiym,że za zaslugi nic się niy daje,ale trocha szacunku do chopa co wrocil do nos z marzeniem zagrania jeszcze choćby jednego szpilu w esie w naszych barwach..ECIKOWI KONTRAKT SIE PO PROSTU NALEZY.Raul22 pisze: ↑12 cze 2023, o 21:11Nie wiem czy sie nadaje czy sie nie nadaje, wiem natomiast, ze pol roku temu takie pisanie bylo o Fosie, a koncowka rundy pokazala, ze byl w bardzo dobrej formie i ciagnal te druzyne w szatni i na boisku. Zreszta wywiad Szura tez potwierdza jaka role odgrywaja ci starsi. Mysle ze mamy na tyle odpowiednich ludzi w zarzadzie i sztabie, ze sami zdecyduja. I za ch*** to co napisales nie ma nic wspolnego z szacunkiem.
-
- Kontakt:
Jak to po niektórych widać brak doświadczenia w wykonywaniu nieco bardziej odpowiedzialnych zajęć. Ciężko wymyślić czy Ecik będzie grał dalej u nas, czy nie - podobnie jak pozostali - nie wiedząc jakie są założenia sportowe i ramy finansowe.
Ten temat w sezonie ogórkowym zawsze był dla wielu "inspirujący". Wg mnie jeśli ktoś chce transferów, jest na to dość prosty sposób: iść po karnet, do tego koszulka, whisky i Adlerki dla dzieci - teraz!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W zasadzie nic ponad to co już wiemyeRnesto pisze: ↑13 cze 2023, o 12:47O możliwych odejściach
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... ja-kadrowa

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Wiem ,wiem... Ale na bezrybiu i rak ryba
Straszna posuch informacyjna z tymi transferami ,ani jednej nawet plotki nie licząc Starzyńskiego. Jak blokada informacyjna na wojnie.. hehehe

-
- Kontakt:
Nie ma plotek, bo nie ma ich kto siać.
W klubie mało osób odpowiedzialnych jest za politykę transferową, co prowadzi do tego, że niemal o każdym z nich dowiadujemy się ze zdjęcia z uściskiem dłoni.
Marcin i ekipa robią taką robotę z zatrudnianiem zawodników, że nie zostaje nic tylko im zaufać. Przez ostatnie lata bardzo rzadko się mylili, co wcale nie jest takie oczywiste, nawet dla zespołów mających kilkukrotnie większe budżety. Wszędzie się słyszy o totalnych niewypałach transferowych. U nas przy takich możliwościach jakie mamy to jak granie w championship manager level super hard
Pozostaje nam przeglądać czasami konto Ruchu na twitterze, lub oficjalną stronę
Coś czuje że już niedługo pierwsze informacje będą spływać, zarówno IN jak i OUT.
W klubie mało osób odpowiedzialnych jest za politykę transferową, co prowadzi do tego, że niemal o każdym z nich dowiadujemy się ze zdjęcia z uściskiem dłoni.
Marcin i ekipa robią taką robotę z zatrudnianiem zawodników, że nie zostaje nic tylko im zaufać. Przez ostatnie lata bardzo rzadko się mylili, co wcale nie jest takie oczywiste, nawet dla zespołów mających kilkukrotnie większe budżety. Wszędzie się słyszy o totalnych niewypałach transferowych. U nas przy takich możliwościach jakie mamy to jak granie w championship manager level super hard

Pozostaje nam przeglądać czasami konto Ruchu na twitterze, lub oficjalną stronę