a w grudniu bylem 3 razy w grzybku i zawsze byli tez inni ludzie

a w grudniu bylem 3 razy w grzybku i zawsze byli tez inni ludzie
Ktos sprobuje wyjasnic co sie zmieni ? Czy to tylko zmiany kosmetycznePodczas dzisiejszego Walnego Zgromadzenia Spółki Ruch Chorzów doszło do zmian w Radzie Nadzorczej.
Decyzją Walnego Zgromadzenia z członkostwa w Radzie Nadzorczej Spółki odwołani zostali Zbigniew Piątek, Michał Tarnawski i Damian Żyła.
W skład Rady weszło czterech nowych członków. Walne Zgromadzenie powołało Przemysława Biskupa, Mateusza Grzecha, Piotra Małeckiego i Daniela Recka.
Bik i miasto lacznie dali mniej niz 2mln? jak to sie rozklada?viRo_BJJ pisze: ↑11 sty 2021, o 09:07Rada nadzorcza to kosemtyka.
Jeżeli chodzi o klub , to kibice Ruchu Chorzów w roku 2020, byli największym sponsorem klubu!!!
Sprawdziło się to co pisze nad DTŚ - ''Ruch to Kibice'' . My jako kibice w tym roku 100 lecia, daliśmy większy wkład niż kązdy z akcjonariuszy osobno, a nawet większy niż wszyscy razem. Mam nadzieję, że jest to sygnał, iż warto się zaangażować w ten naprawde niezwykły klub, posiadający naprawdę wspaniałych kibiców.
Mimo całej fali optymizmu płynącej z klubu, ogromu pracy jaki został zrobiony, poprzez restrukturyzację administracji klubu, wynik sportowy, poprawy warunków treningów dzieci, niestety nie jest tak różowo jak mogłoby wyglądać. Mam oczywiście świadomość, że nie da się w ciągu roku naprawić 30 lat zaniedbań, bo i tak uważam, że to co zostało zrobione to wiecej niż ktokolwiek myślał!!! Postawa kibiców, podjęcie decyzji o bojkocie - trudnej, ale z perspektywy czasu jak najbardziej trafionej, zapoczątkowało lawinę zmian, zaczynając od stanowiska Prezesa, przez trenera i RN klubu. Wiele pracy jeszcze przed nami, wiele zmian, aby klub wkońcu funkcjonował profesjonalnie.
Tak jak napisałem wyżej sytuacja klubu dalej jest bardzo, bardzo trudna, choć całkowicie inna , niż 2 lata temu. Z klubu niechcianego we własnym mieście, staliśmy się znowu klubem, o którym zaczyna się mówić pozytywnie.
Cały czas zachęcam osoby z forum do pomocy, jeżeli ktoś chce szczegóły napiszcie do mnie na priv.
pzdR
Jeżeli wierzyć sprawozdaniom, klub zatrudnia 12 pracowników na pełnym etacie, i jednego na 1/2 etatu. Więc kwota zapomogi powinna wynosić coś między od 225 do 450 tys. złotych.marek79 pisze:Z Tarczy 1.0 klub dostał prawie 280 tys.
Od dziś można się starać o pieniądze z Tarczy 2.0 i można dostać od 18 do 36 tys. na pełny etat.
Cały czas podkreślam, że pozbycie się akcji przez pana AK będzie dla nas najlepszym rozwiązaniem. Niestety to od niego zależy, a jak on czuje, że kiedyś jeszcze może tutaj $$$ to nie odpuści. Wszyscy w klubie są chyba tego świadomi.niebieski19962 pisze: ↑25 kwie 2021, o 11:28Główni akcjonariusze
Aleksander Kurczyk 26.67 %
Miasto Chorzów 25.53 %
Zdzisław Bik 24.27 %
Skarb Państwa 5.45 %
Ja mam pytanie, co Ci panowie wkładają w Ruch? Chodzi mi głównie o Kurczyka i Bika?
Przy zauważalnych pozytywnych zmianach (nowy Herb, nowa eRa, kibice, marketing, piłkarsko itd.) z awansem musiało by przyjść zaangażowanie tych Panów.. Bik widać, że inwestuję a Fasing czy Carbonex przejmują akcje klubu, spłacają pożyczki, ale Kurczyk wydaje mi się, że wcale? Dobrze myślę? Ktoś wie czy interesuje się losami klubu?
Użytkownicy przeglądający to forum: JSensei, Krzymp i 80 gości