Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ryszardczaban
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#22081 Post autor: ryszardczaban » 22 gru 2019, o 21:06

Radvan138 pisze:
18 gru 2019, o 09:06
Gebeels pisze:
18 gru 2019, o 06:15
Widzicie, linczowaliście Ryśka z aplikacją a sami teraz wszyscy będziecie podobnej używać. Rysiek jeśli to czytosz to wiedz że jo był durś z Tobą i twoim pomysłem. :D
Co jest w tych apkach podobnego? Oprocz tego ze obie sa aikacjami? Przeciez Ryskowo apka to
Typowo piramida finansowa
KOSTA pisze:
18 gru 2019, o 09:04
od Weli z fb : "MINĘŁO PARĘ GODZIN I... 👏👏👏 💙 😁

Już jest pobranych 2000 aplikacji!!! 👏💙
I zgłoszonych 800 kart!!! 💙👏

SIŁA NAS JEST!!! 💙💪
FUUUUUUL CHORZOWSKICH SERC! 💙⭐

KOCHAM WAS NIEBIESCY"
Dodanymi kartami raczej sie nie powinno emocjonowac. Samemu dodolech 3 😉 tak ze to
Raczej malo istotne jest
A czytom i się trocha raduja,że cosik drgnęło w tej martwej materii wykorzystując potencjał nos kibiców,aczkolwiek nie jest tak pięknie,że nie mogłoby być lepiej.
Bo wedle mnie brak jest np.tego,że Google dowo % Ruchowi za pobranie apki,a chyba wiycie jako byłaby to kasa dlo Ruchu.
Niy można mieć wszystkiego,więc ciesza się,że coś drgnęło.
Drugo rzecz to to,że kibic Ruchu niy zrobi miesięcznie zakupów na 800 złotych w Tesco,ale już mi to Tomek wyeklerowoł.
I trzecio chyba najwarzniejszo rzecz to ta,że ta moja apka mogłaby być partnerem Ruchu,a styknie zwrócić się do twórców aplikacji i jak jo to pedzioł ponad 18 lot tymu w Milionerach Jadymu z tym koksym
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#22082 Post autor: Radvan138 » 23 gru 2019, o 10:37

ryszardczaban pisze:
22 gru 2019, o 21:06
Radvan138 pisze:
Gebeels pisze:
Widzicie, linczowaliście Ryśka z aplikacją a sami teraz wszyscy będziecie podobnej używać. Rysiek jeśli to czytosz to wiedz że jo był durś z Tobą i twoim pomysłem. :D
Co jest w tych apkach podobnego? Oprocz tego ze obie sa aikacjami? Przeciez Ryskowo apka to
KOSTA pisze:

SIŁA NAS JEST!!! 💙💪

KOCHAM WAS NIEBIESCY"
Dodanymi kartami raczej sie nie powinno emocjonowac. Samemu dodolech 3 😉 tak ze to
Raczej malo istotne jest
A czytom i się trocha raduja,że cosik drgnęło w tej martwej materii wykorzystując potencjał nos kibiców,aczkolwiek nie jest tak pięknie,że nie mogłoby być lepiej.
Bo wedle mnie brak jest np.tego,że Google dowo % Ruchowi za pobranie apki,a chyba wiycie jako byłaby to kasa dlo Ruchu.
Drugo rzecz to to,że kibic Ruchu niy zrobi miesięcznie zakupów na 800 złotych w Tesco,ale już mi to Tomek wyeklerowoł.
I trzecio chyba najwarzniejszo rzecz to ta,że ta moja apka mogłaby być partnerem Ruchu,a styknie zwrócić się do twórców aplikacji i jak jo to pedzioł ponad 18 lot tymu w Milionerach Jadymu z tym koksym
Zycie zaskakuje dziennie. Myslolech ze juz nic glupszego w tym miesiacu nie przeczytom. A tu wyskakuje richard z googlem przekazujace kasa Ruchowi

gringo21
Kontakt:

#22083 Post autor: gringo21 » 23 gru 2019, o 11:30

Radvan138 pisze:
23 gru 2019, o 10:37
ryszardczaban pisze:
22 gru 2019, o 21:06
Radvan138 pisze:
Gebeels pisze:
KOSTA pisze:

SIŁA NAS JEST!!! 💙💪

KOCHAM WAS NIEBIESCY"
Raczej malo istotne jest
Zycie zaskakuje dziennie. Myslolech ze juz nic glupszego w tym miesiacu nie przeczytom. A tu wyskakuje richard z googlem przekazujace kasa Ruchowi
Jak na razie to trzeba ten potencjał pokazać. Licznik pobrań aplikacji się zatrzymał...
TYLKO RUCH !!!!

ciudu

#22084 Post autor: ciudu » 23 gru 2019, o 12:48

Licznik ilosci app. stanol, to fakt, mie przerazo do tyj pory zebrano suma, myslolech ze trocha wiyncyj tyj kasy bydzie. No ale moge byc ino lepi.

coRny
Kontakt:

#22085 Post autor: coRny » 23 gru 2019, o 13:02

Bo trzeba jak najszybciej dodać możliwość wpłaty od tak a nie ze jakiś procent z zakupów tym bardziej ze są praktycznie tylko sklepy internetowe

AsembleR

#22086 Post autor: AsembleR » 23 gru 2019, o 13:03

ciudu pisze:
23 gru 2019, o 12:48
Licznik ilosci app. stanol, to fakt, mie przerazo do tyj pory zebrano suma, myslolech ze trocha wiyncyj tyj kasy bydzie. No ale moge byc ino lepi.

Nie ma co sie dziwić, jak karty BP i Tesco jeszcze nie ma, a wiele transakcji nie zostało jeszcze dodanych do salda.

gringo21
Kontakt:

#22087 Post autor: gringo21 » 23 gru 2019, o 14:07

Mnie tylko martwi sama ilość pobrań. Już pomijając chęć i możliwość wspierania finansowego.
TYLKO RUCH !!!!

Awatar użytkownika
ryszardczaban
Kontakt:

#22088 Post autor: ryszardczaban » 23 gru 2019, o 14:54

gringo21 pisze:
23 gru 2019, o 14:07
Mnie tylko martwi sama ilość pobrań. Już pomijając chęć i możliwość wspierania finansowego.
Mnie to nie dziwi ludzie zabiegani żyją własnymi sprawami,ale trza wierzyć,że ilość pobrań aplikacji z czasem będzie się zwiększać.
A mając już zainstalowaną aplikację i podpięte pod nią karty płatnicze tzn.ich numery dokonując zakupów np.w takim Tesco,które jest partnerem Ruchu sami będziemy nakręcać tę karuzelę
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.

AsembleR

#22089 Post autor: AsembleR » 23 gru 2019, o 16:35

ryszardczaban pisze:
23 gru 2019, o 14:54
gringo21 pisze:
23 gru 2019, o 14:07
Mnie to nie dziwi ludzie zabiegani żyją własnymi sprawami,ale trza wierzyć,że ilość pobrań aplikacji z czasem będzie się zwiększać.
A mając już zainstalowaną aplikację i podpięte pod nią karty płatnicze tzn.ich numery dokonując zakupów np.w takim Tesco,które jest partnerem Ruchu sami będziemy nakręcać tę karuzelę

To tak łatwo nie działa. Trzeba mieć specjalną kartę, by w Tesco i BP liczyła się ta zwrotka. Z kolei w sklepach internetowych trzeba być zalogowanym na sportbonus.

19Ruch20R
Kontakt:

#22090 Post autor: 19Ruch20R » 23 gru 2019, o 16:42

Miejmy nadzieje że w aplikacje zaangażuje się większa ilość osiedlowych sklepów itp wtedy kasa też będzie większa,bo każdy ma na swojej dzielnicy sklep do którego cały czas chodzi.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22091 Post autor: heli » 23 gru 2019, o 19:32

Ale też spokojnie, nie ma co szkamrać tylko działać, wiadomo, że nie ma lepszej reklamy niż nasze zachęcanie innych, a nie szkamranie. To nie chodzi o to, żeby raz nazbierać określoną sumę na cel (bo to jestem pewny nie jedna osoba byłaby w stanie sama załatwić), ale żeby regularnie wpływały pieniądze. Super jakby się udało mieć 100 zł na dzień początkowo czyli taki cel robilibyśmy nie w 14 dni, a w 50, ale w skali roku już byłby to przyzwoity pieniądz na pewne elementy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Wela

#22092 Post autor: Wela » 23 gru 2019, o 23:14

Niebiescy...

Poczekajmy na ocenę aplikacji za 3-6 miesięcy. Jedno jest pewne, że to kolejny KROK, dobry krok w stronę ODBUDOWY Ruchu i tytuł promocji jest jak najbardziej ok.

CZAS ODBUDOWY!!! 💙👏👏👏

Tylko rozpowszechniać i robić zakupy!

Wrócę jeszcze do wpisu Szymona o pomówieniach nt. zarabiania na Bajtlach. Choć Simon zareagował emocjonalnie, to BARDZO DOBRZE, że spontanicznie o tym napisał, bo to nie był przypadek!
To już jest element tej kure...skiej partyjnej gierki i wiadomo kto za tym stoi!
PRÓBY ośmieszania i dyskredytowania Szymona dopiero się zaczną i wszystkich tych, którzy będą walczyć z łysym kłamcą!

Jednego jestem pewien! Bez zmiany warty w mieście dalej będziemy żebrać i siedzieć na łasce partyjnego kłamcy!

TA WALKA BĘDZIE BRUTALNA I BARDZO CIĘŻKA,
ale jako Kibice MAMY WSZYSTKIE POTRZEBNE ATUTY I NARZĘDZIA DO PRACY I DO WALKI!

Czas na decyzje i rozruch kampanii... Która poniekąd już jest prowadzona...

WAŻNE ŻE RUCH IDZIE W DOBRĄ STRONĘ! 💙👏

pyRsk!

MG42
Kontakt:

#22093 Post autor: MG42 » 24 gru 2019, o 08:04

Patrza na zdjęcia i kulisy z Wigilii i mnie strzelo jak widza tego uśmiechniętego łysego ch***.
Według mnie ekipa na wejściu powinna mu powiedzieć że nie jest mile widziany na C6 i go po prostu nie wpuścić ze wszystkimi konsekwencjami. I w ch*** mam to że to prezydent, że to wigilia, że miasto daje kasę itp.
Albo skoro już wloz, to przynajmniej buczeć na te jego fałszywe życzenia. Ta szmata i jego rodzina powinna być je***a 24h, niezależnie gdzie, do ostatnich minut swojego parszywego życia.
Swoją drogą jaka ta menda ma tupet że przyszedł
Blut muss fließen

Awatar użytkownika
bergmon
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22094 Post autor: bergmon » 24 gru 2019, o 10:11

Wela pisze:
23 gru 2019, o 23:14
Niebiescy...

Poczekajmy na ocenę aplikacji za 3-6 miesięcy. Jedno jest pewne, że to kolejny KROK, dobry krok w stronę ODBUDOWY Ruchu i tytuł promocji jest jak najbardziej ok.

CZAS ODBUDOWY!!! 💙👏👏👏

Tylko rozpowszechniać i robić zakupy!

Wrócę jeszcze do wpisu Szymona o pomówieniach nt. zarabiania na Bajtlach. Choć Simon zareagował emocjonalnie, to BARDZO DOBRZE, że spontanicznie o tym napisał, bo to nie był przypadek!
To już jest element tej kure...skiej partyjnej gierki i wiadomo kto za tym stoi!
PRÓBY ośmieszania i dyskredytowania Szymona dopiero się zaczną i wszystkich tych, którzy będą walczyć z łysym kłamcą!

Jednego jestem pewien! Bez zmiany warty w mieście dalej będziemy żebrać i siedzieć na łasce partyjnego kłamcy!

TA WALKA BĘDZIE BRUTALNA I BARDZO CIĘŻKA,
ale jako Kibice MAMY WSZYSTKIE POTRZEBNE ATUTY I NARZĘDZIA DO PRACY I DO WALKI!

Czas na decyzje i rozruch kampanii... Która poniekąd już jest prowadzona...

WAŻNE ŻE RUCH IDZIE W DOBRĄ STRONĘ! 💙👏

pyRsk!
A jak wyglądo sprawa z inwestorem?

JEDI_V
Kontakt:

#22095 Post autor: JEDI_V » 24 gru 2019, o 11:00

MG42 pisze:
24 gru 2019, o 08:04
Patrza na zdjęcia i kulisy z Wigilii i mnie strzelo jak widza tego uśmiechniętego łysego ch***.
Według mnie ekipa na wejściu powinna mu powiedzieć że nie jest mile widziany na C6 i go po prostu nie wpuścić ze wszystkimi konsekwencjami. I w ch*** mam to że to prezydent, że to wigilia, że miasto daje kasę itp.
Albo skoro już wloz, to przynajmniej buczeć na te jego fałszywe życzenia. Ta szmata i jego rodzina powinna być je***a 24h, niezależnie gdzie, do ostatnich minut swojego parszywego życia.
Swoją drogą jaka ta menda ma tupet że przyszedł
Bo to sa takie wredne, falszywe POjebane ci***, ktorym w ryj naplujesz to powie, ze deszcz pado.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

ODPOWIEDZ