Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Fajnie ino trocha te punkty w Siemianowicach nieaktualne jest dwa razy stacja bp a już jej tam downo nie ma jest moya drugie to siemianowickie tesco też zlikwidowane jest teddy bear
- maly KLZ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kaj idzie przeczytać o osobnych kartach na tesco czy bp? czyli jak przypisołem zwykło karta kredytowo i płatniczo to w tych punktach Ruch nic nie zyska przez moje płatności?
-
- Kontakt:
słusznie, ale traktujmy siebie tutaj jako pionierów pewnych trendów. Jeśli pierwsze 2-3 tysiące ludzi pojedzie na tą stację pięć kilometrów omijając inne, to możesz być pewny, że po chwili managerowie miniętych stacji sami będą zabiegać o udział w programie. Stąd moja sugestia z naklejkami.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przegladajac jakie to sa firmy, to mozna to latwo okreslic.somebody_correct pisze: ↑18 gru 2019, o 12:08A to Ruch sxuka partnerow czy wlasciciel pomyslu.. Tj stronki?
sklepy online to te, ktore sa w calej appce sportbonus, Ruch sie do tego podpial.
sklepy stacjonarne, kebaby, warsztaty, knajpy, kwiaciarnie itd to Ruch indywidualnie znalazl.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Niestety nic.
Musimy mieć karty tychże firm (tesco i BP) i przelewać na nie pieniądze, żeby dopiero móc robić nimi zakupy. Niestety dla wielu użytkowników to jest tak kłopotliwe, że aż pewnie nie do przejścia : /
Mnie dziwi fakt, że przykładowo Leroy Merlin widnieje w gronie partnerów internetowych, natomiast jeśli robimy tam zakupy "klasycznie", płacąc w kasie sklepu, to klub nie dostaje ani grosza.
Tutaj ponownie pojawia się kłopot, bo sami wiemy jak się kupuje w takich marketach najczęściej.
Reasumując, żeby klub zarabiał na tym musimy się uzbroić w duże pokłady determinacji i cierpliwości...
Nie ma się co buzować ilością ściągnięć aplikacji i dodaniem kart. Cieszyć to się będziemy obowiązkowo jak te karty zaczną dostarczać zyski dla klubu

-
A można jednocześnie używać karty przedplaconej i karty na punkty do BP w tym samym czasie czy nabijają tylko jedną?
- blue
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
karty kredytowej nie mozna dodac?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mi link aktywacyjny przyszedl na poczte do spamu
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Super sprawa..., każde 1000 zl dla klubu to jest plus!!!!
może mogło to zadziałać z początkiem grudnia bo wtedy najwięcej kupujemy!!
ale nie ma co marudzić , muszymy kupować przez aplikacje i do przodu!
ciekawe jakie realne pieniądze wejdą do klubu?
może mogło to zadziałać z początkiem grudnia bo wtedy najwięcej kupujemy!!
ale nie ma co marudzić , muszymy kupować przez aplikacje i do przodu!
ciekawe jakie realne pieniądze wejdą do klubu?
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie ta aplikacja daje naprawdę spore możliwości!!! na starcie dostajemy ponad 1000 sklepów partnerskich, ja już zrobiłem zakup w Leroy M. przez neta, choć najbliżej miałem podjechać do Brico, ale nie są partnerem i tak to ma działać, ma przynosić realny zysk partnerowi i klubowi.
Jak to będzie funkcjonować zależy tak naprawdę od nas samych. Może ktoś narzekać, że jego sklep do którego chodzi po bułki nie jest w programie..... To go zachęć!!!! Zagadaj, przekaż kontakt do klubu, a na pewno ktoś pojedzie wyjaśni, przedstawi produkt. Wielu z nas pracuje w usługach, sklepach itp. zapytajcie szefów, narzekacie na BP czy Tesco , może znacie firmy co maja rozbudowaną flotę samochodów służbowych, w firmach takich karty przedpłacone to standard i zmiana np. na BP zależy od dobrej woli szefa, który nie dając ani 1 zł od siebie staje się partnerem i wspiera klub. Kto z Was nie robi zakupów na allegro lub na aliexpress? Także, szukajmy pozytywów, podpowiadajmy rozwiązania i zachęcajmy lokalnych przedsiębiorców czyli sklepy osiedlowe, restauracje itp. odwiedzane przez nas najczęściej. Także do roboty:)
Jak to będzie funkcjonować zależy tak naprawdę od nas samych. Może ktoś narzekać, że jego sklep do którego chodzi po bułki nie jest w programie..... To go zachęć!!!! Zagadaj, przekaż kontakt do klubu, a na pewno ktoś pojedzie wyjaśni, przedstawi produkt. Wielu z nas pracuje w usługach, sklepach itp. zapytajcie szefów, narzekacie na BP czy Tesco , może znacie firmy co maja rozbudowaną flotę samochodów służbowych, w firmach takich karty przedpłacone to standard i zmiana np. na BP zależy od dobrej woli szefa, który nie dając ani 1 zł od siebie staje się partnerem i wspiera klub. Kto z Was nie robi zakupów na allegro lub na aliexpress? Także, szukajmy pozytywów, podpowiadajmy rozwiązania i zachęcajmy lokalnych przedsiębiorców czyli sklepy osiedlowe, restauracje itp. odwiedzane przez nas najczęściej. Także do roboty:)
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Powinno być to krok po kroku dokładnie opisane, wiele starszych osób chciałoby, a nie wie do końca jak. Zrobić "dziadkom" specjalny punkt i tam szkolić, pomagać rejestrować.
Jak jest z tym Tesco? Trzeba mieć dodatkową kartę czy nie? Poza tym Tesco na Rudzie na Górnośląskiej nie ma już od 1,5 roku, a w aplikacji "Rysiek" istnieje.
Gdzie karty na BP można dostać?
Jak jest z tym Tesco? Trzeba mieć dodatkową kartę czy nie? Poza tym Tesco na Rudzie na Górnośląskiej nie ma już od 1,5 roku, a w aplikacji "Rysiek" istnieje.
Gdzie karty na BP można dostać?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
dołaczam do pytania o tesco, zwykłe zakupy moge normalną karta robić czy tak jak paliwo musze miec osobna?
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty mosz credit cart?

Mom służbowy Routex na BP, czy tako karta też się nadaje do wgrania i zadziało ?
- Lutz
- Kontakt:
Jak pożycza to mom tyż dług.
U cia jak przystało na wiodoncego ekonoma tego forum je inaczy: pożyczka to jeszcze niy ma dług
Ludzie sie zmiyniajom, ale papmponie łostanom pamponiami to końca życio.
Te, a Ty mosz smartfon?
U cia jak przystało na wiodoncego ekonoma tego forum je inaczy: pożyczka to jeszcze niy ma dług

Ludzie sie zmiyniajom, ale papmponie łostanom pamponiami to końca życio.
Te, a Ty mosz smartfon?