Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
marek79
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#22036 Post autor: marek79 » 18 gru 2019, o 09:33

Nieukrywajmy, że aktualnie jest dużo sklepów ale do sporadycznych zakupów.
Jeśli klub ogarnie takie gdzie codziennie robimy zakupy typu Biedronka, Kaufland, Lidl, Shell, Circle K Media Expert to zarobi mnóóóstwo kasy.
Teraz nawet jakbym chciał pomóc to za bardzo nie mam jak.

Sama aplikacja zarąbista ale trzeba wykorzystać jej potencjał.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22037 Post autor: heli » 18 gru 2019, o 09:48

KOSTA pisze:
18 gru 2019, o 09:15
to info od WELI ! :)
ale Wela po prostu przekopiował to co każdy kto ma aplikację przecież dostał. To nie jest info od Weli tylko z klubu, a on je powielił. Oczywiście słusznie bo tylko w taki sposób możemy dotrzeć do jak największej grupy osób.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#22038 Post autor: Lutz » 18 gru 2019, o 09:59

Grupa by była jeszcze wiynkszo jakby szło zwykło niemiecko karta płatniczo zarejestrować. Idzie ino karta kredytowo, a wiela sie płaci kartom kredytowom? Żodny jakoś nie poradzi napisać jak i czy wcale idzie tako zwykło karta dodać. Abo żech co przeoczył?

Awatar użytkownika
Wapel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22039 Post autor: Wapel » 18 gru 2019, o 09:59

a ja mam problem, bo nie dostałem żadnego linku aktywacyjnego i za drugim razem juz nie umiem sie do aplikacji zalogowac... do kogo zglosic taki problem?

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#22040 Post autor: _BiADACZ_ » 18 gru 2019, o 10:07

do Tomka Ferensa albo na [email protected]
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22041 Post autor: Siwy82 » 18 gru 2019, o 10:16

Pomysł i wykonanie super ale nie traktujmy apki jak leku na wszystkie bolączki. Jeżeli będzie dodatkowy zastrzyk gotówki na konkretne cele to super. Ja duże nadzieje pokladam w samej aplikacji jako źródła newsów o Ruchu. Tutaj sugeruje wprowadzenie również materiałów dedykowanych, niedostępnych nigdzie indziej co skłoni do czestszego sięgania do aplikacji, wzrostu popularności aplikacji a przy okazji zrobienia zakupów online.

Ps1 : szkoda że nie odpaliliscie programu trochę wcześniej bo ostatnio robiłem zakupy pod kątem świat w sklepach partnerów i pewnie nie tylko ja ;)

Ps2 : czy Ruch spróbuje się dogadywać z dużym graczami których nie ma operator systemu? Kilku tu wskazano. Mnie brakuje na już shell'a lub orlena.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

viperR
Kontakt:

#22042 Post autor: viperR » 18 gru 2019, o 10:31

Rysiek się doczekał ? ;)

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22043 Post autor: Siwy82 » 18 gru 2019, o 10:38

Rysiek na to (TT) :

Jeszcze jeden ważny element w tej układance.
Kibice muszą mieć kasę,by wydawać prawda?
Nie jest tak kolorowo i nie wszyscy mają kasę,bo jedni mają pracę i kasę,a drudzy jej nie mają.
Stwórzmy więc mechanizm wyrównujący szanse wszystkich kibiców Ruchu Chorzów

Bo w jego apce nie muszą mieć kasy lol
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#22044 Post autor: Radvan138 » 18 gru 2019, o 10:54

Siwy82 pisze:
18 gru 2019, o 10:38
Rysiek na to (TT) :

Jeszcze jeden ważny element w tej układance.
Kibice muszą mieć kasę,by wydawać prawda?
Nie jest tak kolorowo i nie wszyscy mają kasę,bo jedni mają pracę i kasę,a drudzy jej nie mają.
Stwórzmy więc mechanizm wyrównujący szanse wszystkich kibiców Ruchu Chorzów

Bo w jego apce nie muszą mieć kasy lol
Rysiek fajny chop. Taki trocha komuch 😉

Lutz nawet jak dolozysz niemiecko karta to i tak wiekszosc sklepow nawet intwrnetowych jest w PL. ja se dodolech revoluta bo wiem ze jest booking.com z kerego kozystom bardzo czest. Reszta sklepow jako ze mieszkom w uk jakos szczegolnie do mnie nie przemawio

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22045 Post autor: L-o » 18 gru 2019, o 11:20

Póki co wrażenia pozytywne. Szkoda ino, że dla partnerów, kierzy potyncjalnie mogliby przinieść nojwiynkszy zysk (BP, Tesco) wymagane som osobne karty. Mom wrażynie, że sporo osób nakryncajoncych się np. na tankowanie na BP tego niy wiy...

Awatar użytkownika
niebieski98
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22046 Post autor: niebieski98 » 18 gru 2019, o 11:36

Allegro, Aliexpress, sklepy internetowe największych marek odzieżowych Nike, Adidas i wielu innych. Dzisiaj jedzenie prawie każdej restauracji można zamówić za pomocą pyszne.pl, nie wyobrażam sobie żeby następnych zamówień nie składać poprzez apkę. KFC daje sporo (4%) za zamówienie złożone przez internet. Chyba z 4 księgarnie, morele.net które jest dzisiaj jednym z najpopularniejszych sklepów jeżeli chodzi o sprzęt komputerowy, elektronike. Kobiety mogą sporo pomóc kupując kosmetyki np. w Douglas(8% zwrotki). Sklepy z częściami samochodowymi, sami kibice-mechanicy którzy kupują w sklepach objętych apką mogą wykręcić spore sumy. Wymieniać można by jeszcze wiele. Wystarczy wyrobić nawyk, że przed każdymi zakupami zaglądamy w apkę i sprawdzamy, czy któraś z firm nie oferuje nam szukanego produktu.

scaneRboy
Kontakt:

#22047 Post autor: scaneRboy » 18 gru 2019, o 11:37

Cóż, ja dla mnie wygląda to elegancko. Życzyłbym sobie jak najwięcej sklepów z rejonu Klimzowca i okolic, z Auchan na czele. Można by się też pokusić, aby sklepy miały możliwość umieszczenia naklejki przy wejściu, która będzie informowała o udziale w programie.

Nie od razu Kraków zbudowali, trzeba się wbijać do coraz większych firm. Jak się nie da z Tesco czy Auchan, to spróbujmy w Aldi. Jak nie, to do czerwonej torebki. Resztę zrobi niewidzialna ręka rynku.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
somebody_correct
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22048 Post autor: somebody_correct » 18 gru 2019, o 12:08

A to Ruch sxuka partnerow czy wlasciciel pomyslu.. Tj stronki?
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!

marek79
Kontakt:

#22049 Post autor: marek79 » 18 gru 2019, o 12:46

niebieski98 pisze:
18 gru 2019, o 11:36
Allegro, Aliexpress, sklepy internetowe największych marek odzieżowych Nike, Adidas i wielu innych. Dzisiaj jedzenie prawie każdej restauracji można zamówić za pomocą pyszne.pl, nie wyobrażam sobie żeby następnych zamówień nie składać poprzez apkę. KFC daje sporo (4%) za zamówienie złożone przez internet. Chyba z 4 księgarnie, morele.net które jest dzisiaj jednym z najpopularniejszych sklepów jeżeli chodzi o sprzęt komputerowy, elektronike. Kobiety mogą sporo pomóc kupując kosmetyki np. w Douglas(8% zwrotki). Sklepy z częściami samochodowymi, sami kibice-mechanicy którzy kupują w sklepach objętych apką mogą wykręcić spore sumy. Wymieniać można by jeszcze wiele. Wystarczy wyrobić nawyk, że przed każdymi zakupami zaglądamy w apkę i sprawdzamy, czy któraś z firm nie oferuje nam szukanego produktu.
Tylko to powinno działać tak, że pomagasz odruchowo nawet o tym nie wiedząc a nie zmieniając swoje przyzwyczajenia np. jeździć na BP 5 km w jedna strona mijając po drodze 4 inne stacje.

viperR
Kontakt:

#22050 Post autor: viperR » 18 gru 2019, o 12:58

dobrze że ogólnie coś ruszyło, pewnie to początek drogi

ODPOWIEDZ