trening przed meczem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
tomasz_

trening przed meczem

#1 Post autor: tomasz_ » 10 paź 2006, o 16:01

Mam pytanie. Jak wyglada sprawa z treningiem przed dzien meczu ? Jest stadion otwarty? Da sie porobić zdjęcia z piłkarzami i zebrac autografy? Są wogole jacys kibice? ;) PozdRo

SODA

#2 Post autor: SODA » 10 paź 2006, o 19:37

bylem dzisiaj o g. 16.20, spokojnie ,stadion jest caly czas otwarty i zobaczysz remont przy okazji

tomasz_

#3 Post autor: tomasz_ » 10 paź 2006, o 22:22

o dzięki to jutro trzeba sie wybrac :]

szwajcu

#4 Post autor: szwajcu » 11 paź 2006, o 13:21

też czasem sobie przyjezdzam usiąść i popatrzeć jak chłopaki trenują
tylko nie zawsze udaje mi sie trafić w godziny treningu :? fajnie jak by ktoś zamieszczał np: w tym temacie tygodniową rozpiske treningów na murawie (bo chyba nie są o tej samej godzinie, no i nie codziennie)

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#5 Post autor: Rolik » 11 paź 2006, o 13:24

szwajcu pisze:też czasem sobie przyjezdzam usiąść i popatrzeć jak chłopaki trenują
tylko nie zawsze udaje mi sie trafić w godziny treningu :? fajnie jak by ktoś zamieszczał np: w tym temacie tygodniową rozpiske treningów na murawie (bo chyba nie są o tej samej godzinie, no i nie codziennie)
No fajnie by bylo 8)

los_madeyos

#6 Post autor: los_madeyos » 11 paź 2006, o 14:20

Właśnie to samo chciałem napisać, już prosiłem jakiś czas temu o taki grafik, ale nikt nie raczył odpowiedzieć :? . A przdałoby sie na pewno, i troche osób by przyszło. A na chopców naszych to mobilizacja by była spora. PozdRo.

SODA

#7 Post autor: SODA » 11 paź 2006, o 18:13

bylem tez dzisiaj i trenowali,przewaznie dziennie maja 2 treningi oprocz piatku, a ten drugi chyba o 16.00

tomasz_

#8 Post autor: tomasz_ » 12 paź 2006, o 17:34

Z tego co widze z balkonu... trening jest zawsze 24 f przed meczem, świecą się wtedy reflektory ;)

ODPOWIEDZ