Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
DuLoK

Ruch - Jaga

#1 Post autor: DuLoK » 5 paź 2006, o 21:45

wola sie za wczasu zapytac i upewniyc kiedy bydzie tyn szpil , na oficjalce pisze ze 13.10 mnie by to pasilo bo niy musza sie wolnego zalatwiac, ale zeby sie niy okazalo tak jak ze innymi szpilami ze pisze co ynnego a szpil je kiedy indziyj ! juz zech pora razy sie zawiodl na podawanych terminach szpili ! :evil: juz zech za nic niy jes pewny :( !

DuLoK

#2 Post autor: DuLoK » 5 paź 2006, o 22:00

Wiylkie Dzienki ! tera to jest SUPER !

kijop_v

#3 Post autor: kijop_v » 5 paź 2006, o 22:32

ftos mi pedziol ze we sobotaaaa!!!!!!!!powiydzcie ze we piontek bo mie lozdupi!!!!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#4 Post autor: SzaRlin » 5 paź 2006, o 22:36

Sobota 19:00
PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

kijop_v

#5 Post autor: kijop_v » 5 paź 2006, o 23:03

jest to pewne na 100%,ze w sobota??

Halemba2
Kontakt:

#7 Post autor: Halemba2 » 6 paź 2006, o 06:27

Przeca na meczu z hydrotworem było wyrażnie powiedziane ze gromy w piatek o 19.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#8 Post autor: SzaRlin » 6 paź 2006, o 08:16

qwa a jo był święcie przekonany ze szpil w sobota :oops:
soRRy za błąd
PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

szwajcu

#9 Post autor: szwajcu » 6 paź 2006, o 08:22

NIE MA JESZCE PEWNEGO TERMINU :!: :!: :!:
Wczoraj babka z sekretariatu gadała mi, że mecz miał być jak zwykle w piątek, ale PZPN przysłało pismo, że chce by ten mecz był w sobote albo niedziele :?
Powiedziała, że klub nie podjoł jeszcze decyzji, kiedy dokładnie odbędzie sie mecz.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Raul22 » 6 paź 2006, o 09:07

no ja za***iscie i kup se tu karnet przed sezonem jak w trakcie zmieniaja co drugi mecz, zeby nie grali ino w niedziele bo bede musial opuscic 1 mecz od niepamietnych czasow :? :? :? :?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: spyru » 6 paź 2006, o 12:24

Póki co mamy mecz z Kmitą i na tym spotkaniu powinniśmy sie skoncentrować. Z Jagą gramy za tydzień, nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy. Wiec nie wiem po co to zamieszanie?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#12 Post autor: wolfik » 6 paź 2006, o 14:44

spyru pisze:Póki co mamy mecz z Kmitą i na tym spotkaniu powinniśmy sie skoncentrować. Z Jagą gramy za tydzień, nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy. Wiec nie wiem po co to zamieszanie?
dlatego wlasnie jest to zamieszanie, jedni musza wolne w roboscie zalatwiac, niektorzy specjalnie na mecze z Ruchu do Niemiec przjezdzaja itd.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: spyru » 6 paź 2006, o 14:53

Biadolenie na forum nic chyba nie da. Trzeba czekać na ostateczną decyzje.
A to że jest rozpiździel w pzpn-nie to wiadomo nie od dzisiaj.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

KK
Kontakt:

#14 Post autor: KK » 6 paź 2006, o 15:12

Raul® pisze:no ja za***iscie i kup se tu karnet przed sezonem jak w trakcie zmieniaja co drugi mecz, zeby nie grali ino w niedziele bo bede musial opuscic 1 mecz od niepamietnych czasow :? :? :? :?
W ekstraklasie i w ligach zachodnich jest tak samo. Daty i godziny spotkan sa ustalane gdzies na miesiac przed meczem zgodnie z sugestiami telewizji. Tam nikt nie narzeka, a karneciarze to 80 albo wiecej procent widowni. Co nie zmienia faktu, ze rozumiem, ze taka zmiana moze byc duzym problemem...

Elmer
Kontakt:

#15 Post autor: Elmer » 6 paź 2006, o 17:21

Różnica między Polska a ligami zachodnim jest taka, że u nas telewizja o transmisji meczu deycduje na tydzień albo dwa przed meczem (nie chodzi mi tutaj o C+). Jest chyba szansa na to, że na wiosnę zostanie podpisana umowa z 2 ligą i godziny meczy będą znane wcześniej. Mam nadzieję, że relacje live nie będą o 14.30, a o normalnej porze. Chociaż czytając opinie ludzi z TVP 3 o oglądalności wydaje mi się, że wiosną kilka razy trzeba będzie na Ruch przynieść roladę, kluski i modro kapusta, bo umowę trzeba będzie respektować i mecze mogą być w porze niedzielnego obiadu.

Czy PZPN chce zmieniać datę meczu w związku z planowaniem z meczu transmisji albo retransmisji?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ