Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Schlesien
-
Kontakt:
Niestety tak jak przypuszczalem, Mariusz tylko zaszkodzil sobie swoja szczeroscia... moze nie zaszkodzil, ale na pewno nie poprawil swojej sytuacji.
Teraz my kibice wiemy komu zalezy na niebieskich barwach. Pozostaje miec nadzieje, ze nadal bedzie z nami... z nami a nie z zarzadem!
Wczoraj nad ofertą piłkarza obradował zarząd Ruchu. - Po przeanalizowaniu propozycji Mariusza oraz treści wcześniejszych rozmów działaczy z tym zawodnikiem zarząd klubu postanowił nie zmieniać zatwierdzonego w styczniu składu kadry drużyny. Uznaliśmy, że ze względu na zaawansowanie przygotowań do sezonu reszty zespołu lepiej będzie zrezygnować z oferty Śrutwy. Jego kontrakt z Ruchem skończył się 9 lutego i w tej chwili jest on już wolnym zawodnikiem - poinformował sekretarz Ruchu Jacek Blok, pełniący obowiązki rzecznika prasowego klubu.
Śrutwa o odrzuceniu przez zarząd jego propozycji wiosennych występów w ekipie chorzowian dowiedział się od dziennikarzy. - Prawdę mówiąc spodziewałem się takiej decyzji po tych działaczach. W tej sytuacji nie wybieram się we wtorek na trening zespołu, bo moja obecność na Cichej nie miałaby najmniejszego sensu. Na kilka najbliższych dni zamierzam wziąć krótki urlop i trochę odpocząć od futbolu. Później zastanowię się czy definitywnie zakończyć karierę czy też kontynuować ją w innym klubie. Okres transferowy kończy się w Polsce 28 lutego, więc na ewentualne znalezienie nowego pracodawcy mam jeszcze trochę czasu. Do działaczy Ruchu mam jeszcze tylko jedną prośbę - nie chcę, żeby robili mi jakiekolwiek pożegnanie z tym klubem, choć spędziłem w nim ponad 10 lat - stwierdził Śrutwa.
Dziennik Zachodni. Wiecej przeczytacie tutaj:
http://katowice.naszemiasto.pl/sport/247009.html
-
DjMaciar
-
Kontakt:
-
DjMaciar
-
Kontakt:
MARIUSZ SRUTWA JEST NIEBIESKI
A TA CALA BANDAS Z ZARZADU CZERWONA
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
DIDI
-
Kontakt:
PRECZ Z ROGALSKA MAFIA!SKURWIALE BANDYTCTWO!ROGALA ODEJDZ LEPIEJ DOBROWOLNIE!
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella
-
Marik
-
Kontakt:
A ja się zastanawiam co wpłynęło na tak szybkie podjęcie decyzji o rezygnacji z Mariusza. Jeszcze wczoraj Pan Rogala twierdził, że sprawa będzie dyskutowana dziś lub w czwartek bo są ważniejsze problemy niż kontrakt Śrutwy.
Może Pan Panie Rogala nie panuje już nad grupą mieniacą się zarządem NASZEGO RUCHU.
I jeszcze jedno Panowie zarządzajacy, nie dziwcie się, że Mariusz nie chce żadnego pożegnania, myślę że każdy mający choć trochę honoru na jego miejscu postąpiłby tak samo.
Czy to, że wręczycie Mariuszowi kwiaty i może jakiś upominek w obecności kibiców ma oczyscić wasze sumienia?
Na to już chyba za pózno.
Powodzenia Panie Mariuszu, bez względu na to jaką podejmie Pan decyzję proszę pamiętać, że RUCH TO KIBICE i może jeszcze kiedyś Pan na Cichą właśnie dla nich wróci.
-
KOSTA
PANIE PREZESIE KUPUJE PAN TAKICH ZAWODNIKOW JAK LINES CZY TEN GRUZIN PLACI IM PAN DUZE PIENIADZE A DLA TAKIEGO ZAWODNIKA JAK M. SRUTWA NIE MA MIEJSCA W RUCHU . ZLE SIE DZIEJE. KATOWICE ZAWSZE Z RUCHEM
-
grhoak
Te ku*** z zarządu mają po prostu pr***ebane.
-
grhoak
Do zarządu: PAMIĘTAJCIE ŻE JAK COKOLWIEK ZŁEGO STANIE SIĘ Z NASZYM UKOCHANYM KLUBEM BĘDZIECIE WISIEĆ NA BRAMACH NASZEGO STADIONU A WSZYSCY BĘDĄ NA WAS CHARKAĆ.
-
Gość
niestety pseudozarzad po raz kolejny pokazal sie ze swej jak najlepszej strony. dziwi mnie strasznie, dlaczego decyzja ta zostala podjeta tak szybko (bo jak na tych ludzi to szybko). sposob, w jaki o tym wszystkim dowiedzial sie mario mnie juz nie dziwi, tylko do jasnej cholery czy pana prezesa, badz innych "wielkich" w Ruchu nie stac na to, by zadzwonic do mariusza i przekazac ustalenia, dotyczace jego osoby?
Pseudo zarzad daje nam do zrozumienia, ze czas mariusza w ruchu sie skonczyl. A moze wreszcie prezes i spolka przeanalizuja swe poczynania i zauwaza, ze ich czas skonczyl sie juz dawno ?
-
Kosa
TO JUŻ JEST ku*** PRZESADA.
W ŻYWE OCZY KTOŚ ROBI NAS ZA CIULA.
CAŁA Polska Z NAS SIĘ ŚMIEJE - A RACZEJ Z WAS TZN. ZE ŚMIESZNEGO ZARZĄDU, BO KIBICE INNYCH DRUŻYN MAJĄ SZACUNEK DO MARIUSZA ZA JAGO DECYZJĘ.
CIEKAWE CZEMU PAN ROGALA, ZAWSZE TAKI CHĘTNY DO UDZIELANIA SIĘ NA FORUM, NAGLE ZACZYNA KONTAKTOWAĆ SIĘ Z PRASĄ A NAS OLEWAĆ!!! CHYBA NIE W SMAK MU!!!!
WASZ CZAS SIĘ SKOŃCZYŁ!!! CZAS NA ZMIANY!!! TEGO JUŻ ZA WIELE!!!
MAM NADZIEJE, ŻE WAS KIBICE wy***rdolą Z TEGO KLUBU, BO RACZEJ INNA SIŁA WAS NIE RUSZY.
Nie pozdrawiam
PS - nigdy jeszcze na tym forum nie przeklinałem, ale ch** mnie strzeił jak włączyłem kompa a tam pierwsza informacja w serwisie sportowym Onetu dotyczącą ww. sprawy
-
Kosa
W geście solidarności z Mariuszem, proponuję wszystkim zarejstrowanym userom forum dopisanie w swoim podpisie Bannera przygotowanego przez Schlesien-a (chaba nie bedzie miał nic przeciwko temu).
Wystarczy, ze wejdziedzie na swój profil, a następnie w części PODPIS wpisać trzema [img]następnie%20adres%20obrazka%20http://
www.chorzow.pl/Ruch/images/SuperMario.J ... na%20końcu[/img] - ważne aby nie było spacji pomiędzy adresem a [img]i[/img]
Pozdro
-
SLawa
można sie było tego spodziewać ,nie o kase tu szło...
Mariusz dla nas zawsze bedziesz NIEBIESKI
Mam nadzieje że ktoś kiedyś up***doli ten zarząd a Ty do nas wrócisz w roli prawdziwego działacza ,prezesa ,menadżera....
-
RUDA SL T
ROGALA CHYBA CI SIE W GŁOWIE POPIERDOLIŁO KUP JESZCZE Z 2 TAKICH CIECI JA LINES CZY WIECZOWSKI CO CHYBA Z 2 LATA W BALA NIEGROŁ I SPUSCIE RUCH DO 2 LIGI I ZOBOCZYMY POTYM CO SIE BYDZIE DZIAŁO NA CICHEJ TY CIULU MARIUSZ PO ODEJSCIU GUCIA BYŁ NAJLEPSZYM PIŁKARZEM W TYM OKRESIE JUZ ZAPOMNIALES ILE ZROBIŁ DLA RUCH A WY GO ku*** PRZEKRESLACIE
je***y ZARZAD CHORZOWA je***y ZARZAD
ROGALA ZAWISNIESZ JAK RUCH SPADNIE TERAZ WPADNIEMY DO CIEBIE ALBO NA POSIEDZENIE ZARZADU A NIE DO SZATNI !!!!!!!!!!!!!
-
Gość
ROGALA WON!!!!!!!! ZABIERAJ ZE SOBĄ SWOJE ZAFAJDANE KRZESEŁKA, CAŁY ZARZĄD I WYNOŚ SIĘ Z CICHEJ!!!
RUCH TO MY A NIE WY
MARIO TRZYMAJ SIĘ JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!
PS> Znacie fane Legii z Deyną, na naszej mógłby być SuperMario, to byłby taki stadionowy banner:). Ale mnie wkurwili.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2003, o 10:05 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ord
NO WYPERDKI KOMUNY TO JUZ TERAZ PRZEGIECIE
SZUKEJCIE SE INNEGO KOLKA WZAJEMNEJ ADORACJI A OD RUCHU WON
NIKT WAS TU NIE LUBI NIE ROZUMIECIE TEGO A JESZCZE NA DODATEK NISZCZYCIE TO CO MY KOCHAMY NASZ KLUB
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], Roch1920, sivy35 i 78 gości