Sklep On-line

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
emin88

Sklep On-line

#1 Post autor: emin88 » 15 wrz 2006, o 01:40

Co myslicie o tym żeby otworzyc internetowy sklep z akcesoriami ruchu ?? Taki "niebieski" sklep. Akcesoria jakie by tam gościły to smycze, długopisy, szaliki, koszulki, bluzy ,smycze, czapki itd... Mam warunki zeby taki sklep otworzyć, ale nie wiem, czy miałbym jakiś zysk Co o tym sądzicie

Asterix

#2 Post autor: Asterix » 15 wrz 2006, o 06:46

Dla mnie odp jest bardzo prosta-trzeba taki założyć bo brakuje czegoś takiego a sa kibice ruchu nie tylko z Chorzowa, ja jestem z Myszkowa i cieżko mi jest dostać jakiś gadzet Ruchu(no chyba ze na allegro ale tam nie ma wszystkiego)także ja byłbym za takim pomysłem.

Asterix

#3 Post autor: Asterix » 15 wrz 2006, o 06:49

PS. A co do zysku napewno byś jakiś z tego miał

Darek

#4 Post autor: Darek » 15 wrz 2006, o 07:08

Według mnie pomysł dobry. Wprowadz do niego ale jeszcze stroje dla dzieci i niemowlaków. Choc niewiem czy wogóle takie rzeczy sa na rynku??

rumcajs_79
Kontakt:

#5 Post autor: rumcajs_79 » 15 wrz 2006, o 08:50

tylko duzo gotki ale malo sie dzieje! :evil:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

PaulazZurawia

#6 Post autor: PaulazZurawia » 15 wrz 2006, o 08:58

właśnie w tym rzecz :/ miał być, gówno jest :/ ale mam nadzieje, że w końcu sie pojawi ten internetowy sklep, bo naprawde byłby przydatny dla bardzo wielu osób
pozdRo

arcio
Kontakt:

#7 Post autor: arcio » 15 wrz 2006, o 09:13

PaulazZurawia pisze:właśnie w tym rzecz :/ miał być, gówno jest :/ ale mam nadzieje, że w końcu sie pojawi ten internetowy sklep, bo naprawde byłby przydatny dla bardzo wielu osób
pozdRo
powiedzmy, że dziś startuje sklep i co chcesz w nim sprzedawać?
nigdy nie jest za późno

salas
Kontakt:

#8 Post autor: salas » 15 wrz 2006, o 09:19

arcio najlepiej zalozyc temat jakie gazety Ruchu bys kupil!!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#9 Post autor: wolfik » 15 wrz 2006, o 09:22

arcio pisze:
PaulazZurawia pisze:właśnie w tym rzecz :/ miał być, gówno jest :/ ale mam nadzieje, że w końcu sie pojawi ten internetowy sklep, bo naprawde byłby przydatny dla bardzo wielu osób
pozdRo
chocby repliki

w sklepach Ruchu np. w Chorzowie na Wolce jest sporo tych gadzetow
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

PaulazZurawia

#10 Post autor: PaulazZurawia » 15 wrz 2006, o 09:34

no naprzykład ;] albo no poprostu chodzi o te wszystki normalne gadżety!!! jest dużo ludzi, którzy mieszkają daleko i nie mają dostepu do sklepów, ja mieszkam w miare blisko, bo w Piotrowicach, ale nie chce mi sie jeździć po Chorzowie i szukać, lepiej zamówić, listonosz dostarczy, zapłacić przy odbiorze i jest GIT~!!! tak powinno być :D:D
wiem wiem...to wynika z mojego lenistwa ;] :roll:
pozdRo

arcio
Kontakt:

#11 Post autor: arcio » 15 wrz 2006, o 09:57

wolfik pisze:
arcio pisze:
pozdRo
chocby repliki

w sklepach Ruchu np. w Chorzowie na Wolce jest sporo tych gadzetow
wolfik mówimy o sklepie internetowym prowadzonym przez klub czyli klub sprzedaje w nim rzeczy
a na dziś mamy repliki, koszulki, kubek, bluza i długopis
ja w zyciu nie otworzyłbym sklepu z tak ubogim asortymentem!!!
niech najpierw będzie co sprzedawać a potem sie sklep online otworzy!
to że jakieś gadżety sie pojawiają w sklepach np na wolce to nie jest równoznaczne z tym że to może być w sklepie online sprzedawane

w budżecie nie ma działki "marketing" więc nie ma za co zrobić "swoich" gadżetów
jedyna nadzieja że już niedługo powstanie sklep z naszymi gadżetami w Chorzowie a wtedy to i sklep w necie powstanie
nigdy nie jest za późno

emin88

#12 Post autor: emin88 » 15 wrz 2006, o 11:01

JA taki sklep mogę otworzyć tylko potrzeba kapitału początkowego, aby zrobic przynajmniej 10 koszulek, 5 bluz i innch akcesorii. Obiecuje tu i teraz ze taki sklep napewno powstanie. Aha mam też pomysł aby robic koszulki z własnym nadrukiem

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#13 Post autor: Patton » 15 wrz 2006, o 11:08

Ja tez taki moge otworzyc, potrzebuje tylko kapitalu poczatkowego .Co to w ogole ma byc? :|
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

fuhr
Kontakt:

#14 Post autor: fuhr » 15 wrz 2006, o 11:46

biznesmen 8)
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

rumcajs_79
Kontakt:

#15 Post autor: rumcajs_79 » 15 wrz 2006, o 11:48

powim tak jak ktos mo jakos inicjatywa swoja i chce podzialac w tym to tylko wybrac sie do klubu i pogodac,odrazu sie dowie co klub otym mysli itd :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

ODPOWIEDZ