Sklep On-line
Sklep On-line
Co myslicie o tym żeby otworzyc internetowy sklep z akcesoriami ruchu ?? Taki "niebieski" sklep. Akcesoria jakie by tam gościły to smycze, długopisy, szaliki, koszulki, bluzy ,smycze, czapki itd... Mam warunki zeby taki sklep otworzyć, ale nie wiem, czy miałbym jakiś zysk Co o tym sądzicie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
chocby replikiarcio pisze:powiedzmy, że dziś startuje sklep i co chcesz w nim sprzedawać?PaulazZurawia pisze:właśnie w tym rzeczmiał być, gówno jest
ale mam nadzieje, że w końcu sie pojawi ten internetowy sklep, bo naprawde byłby przydatny dla bardzo wielu osób
pozdRo
w sklepach Ruchu np. w Chorzowie na Wolce jest sporo tych gadzetow
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
no naprzykład ;] albo no poprostu chodzi o te wszystki normalne gadżety!!! jest dużo ludzi, którzy mieszkają daleko i nie mają dostepu do sklepów, ja mieszkam w miare blisko, bo w Piotrowicach, ale nie chce mi sie jeździć po Chorzowie i szukać, lepiej zamówić, listonosz dostarczy, zapłacić przy odbiorze i jest GIT~!!! tak powinno być
:D
wiem wiem...to wynika z mojego lenistwa ;] :roll:
pozdRo

wiem wiem...to wynika z mojego lenistwa ;] :roll:
pozdRo
-
- Kontakt:
wolfik mówimy o sklepie internetowym prowadzonym przez klub czyli klub sprzedaje w nim rzeczywolfik pisze:chocby replikiarcio pisze:powiedzmy, że dziś startuje sklep i co chcesz w nim sprzedawać?PaulazZurawia pisze:właśnie w tym rzeczmiał być, gówno jest
ale mam nadzieje, że w końcu sie pojawi ten internetowy sklep, bo naprawde byłby przydatny dla bardzo wielu osób
pozdRo
w sklepach Ruchu np. w Chorzowie na Wolce jest sporo tych gadzetow
a na dziś mamy repliki, koszulki, kubek, bluza i długopis
ja w zyciu nie otworzyłbym sklepu z tak ubogim asortymentem!!!
niech najpierw będzie co sprzedawać a potem sie sklep online otworzy!
to że jakieś gadżety sie pojawiają w sklepach np na wolce to nie jest równoznaczne z tym że to może być w sklepie online sprzedawane
w budżecie nie ma działki "marketing" więc nie ma za co zrobić "swoich" gadżetów
jedyna nadzieja że już niedługo powstanie sklep z naszymi gadżetami w Chorzowie a wtedy to i sklep w necie powstanie
nigdy nie jest za późno
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
powim tak jak ktos mo jakos inicjatywa swoja i chce podzialac w tym to tylko wybrac sie do klubu i pogodac,odrazu sie dowie co klub otym mysli itd :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]