RUCH Chorzów TV
-
- Kontakt:
Ja,bydzie za 2 tydnie :lol: :lol:'PYJTER' pisze:No co można byłoby pokazywać przygotowania przedmeczowe, relacje ze spotkań ;-), wywiady, historie naszego klubu oraz po kolei mecze które zostały uwiecznionie w TV. Ja bym z miłą chęcią obejrzał sobie mecze o mistrzostwo Polski całe sezony w których grali itp.
Pomysł myślę że spalony od samego początku ale jakby znalazł się sponsor ... 8) Nigdy nie znamy dnia ani godziny :twisted:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- Bytom20
- Kontakt:
Rzeczywiście troche nierealne. Musiałby się znaleźć sztab ludzi (kamerzyści, dziennikarze, ludzie przygotowujący materiały, fotoreporteży) którzy pracowali by dla satysfakcji albo brali za to małe pieniądze. Można by to zrobić z widzewem wtedy byłoby dużo do pokazywania. Wywiady, spotkania z kibicami, mecze historyczne, historie naszego klubu a historie mamy bogatą, historie zawodników i tu chciałbym pochwalić redena za to co napisał na forum o Erneście Wilimowskim naprawde fajnie i przyjemnie się to czytało http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... 98&start=0, analizy meczy Ruchu i Widzewa w drugiej i pierwszej lidze, informacje o wyjazdach, aktualności klubowe, analizy naszych transferów, historia górnego śląska, coś o gwarze górnego śląska, takze jakieś mecze śląskiej ligi juniorów, mecze rezerw Ruchu, kącik prasowy (aktualności prasowe na temat Ruchu i Widzewa) reportaż na temat naszego stadionu a wszystko mogło by wypełniać reklamy sponsorów. Tematów nie brakuje. Tylko pomyślcie jaka to byłaby dla nas reklama i jakie korzyści ale żeby takie coś rozkręcić potrzbny jest niestety dobry sponsor i tyle. My takiego raczej nie mamy.
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2006, o 22:22 przez Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.
- SzaRlin
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pomysl swietny i napewno przydalo by sie tylko ze bez pomocy klubu i besposredniego zainteresowania nieda sie rady tego profesjonalnie zrobic!a zapelanecow co by chcieli to robic napewno by sie tu sporo znalazlo!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
to by bolo dobre wszyskie szpile do zoboczynia ino niy Live bo by lajzilo jeszcze mnij ludzi na szpile
a przez caly tydziyn ligi zagraniczne ino co 5min reklamy zeby sie koszty zwrociyly
a tak naserio to wto by sie miol tym zajmowac ? Zarzond ?
Niyrealne! przeca oni niymajom na takie zeczy czasu
kas widziolech na Satelicie kanal Real Madryt albo cos takiego musza obejzec kaj to bolo
i co to bylo

a przez caly tydziyn ligi zagraniczne ino co 5min reklamy zeby sie koszty zwrociyly

a tak naserio to wto by sie miol tym zajmowac ? Zarzond ?
Niyrealne! przeca oni niymajom na takie zeczy czasu
kas widziolech na Satelicie kanal Real Madryt albo cos takiego musza obejzec kaj to bolo
i co to bylo

- ch-R
No tukej sie nie zgodza bo faktem jest ze to raczej nie realne ale pokazywac jest co np archiwalne materialy filmowe ,programy typu "forum " z dawnymi i obecnymi grajkami , skruty ze szpili, wywiady np z obozów przygotowawczych latem lub zima . Wiec jest trocha tego zeby jakos to posklejac , przeca tyn program nie musi łazić calo dobabogas1985 pisze:to jest dobry pomysl ale zeby otworzyc taki kanal trzeba miec co w nim pokazywac. Mysle ze na chwile obecna pomysl nierealny

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiadomo, że każdy by odpowiedzioł ja, bo na pewno nie zaszkodzi. Ino skad ta kasa na to to już nie wiadomo. dla mnie tego typu ankiety są bezsensu, bo jaki póki co momy wpływ na to nby takie cś było, a po drugie jak takie coś zrealizować, bo to mniej więcej tego typu pytania jak czy chciałbyś by Ruch miał możnego sponsora, czy chciałbyś by był stadion na conajmniej 30tyś co mecz zapłeniony itd. itp.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
Tylko te archiwa trza zdobyc a z tego co wiem to w wiekszosci posiada jes TVP a z lat pozniejszych Canal+. Wywiady i to co z klubem zwiazane na biezaco - OK.chorzowskaR pisze:No tukej sie nie zgodza bo faktem jest ze to raczej nie realne ale pokazywac jest co np archiwalne materialy filmowe ,programy typu "forum " z dawnymi i obecnymi grajkami , skruty ze szpili, wywiady np z obozów przygotowawczych latem lub zima . Wiec jest trocha tego zeby jakos to posklejac , przeca tyn program nie musi łazić calo dobabogas1985 pisze:to jest dobry pomysl ale zeby otworzyc taki kanal trzeba miec co w nim pokazywac. Mysle ze na chwile obecna pomysl nierealny![]()
Nie wiem ale moze takie cos uda sie zrobic co najmniej w necie. I robic takie materiały jak na ConTV.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pomysł fajny, ale na to trzeba ogrtomnych nakładów finansowych, a jak u nas jest z kasą każdy wie. Zresztą co niby miałoby być w tej telewizji. Archiwalne mecze z ostatnich lat? Kto by tą padline oglądał. Ja sam chętnie bym zobaczył Ruch z lat 60, 70 ale wtedy nikt tego nie nagrywał, tak mi sie przynajmniej wydaje.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Ja bym ogladał... Zależy co rozumiesz pod pojęciem z "ostatnich lat", ja np chetnie powspominałbym swoje debiutanckie lata 97-98 ...spyru pisze:Pomysł fajny, ale na to trzeba ogrtomnych nakładów finansowych, a jak u nas jest z kasą każdy wie. Zresztą co niby miałoby być w tej telewizji. Archiwalne mecze z ostatnich lat? Kto by tą padline oglądał.
Może za pare lat doczekamy sie takiej telewizji...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
- 19r20
- Kontakt: