slavo pisze:Wolfik skoro nie oglądasz to skąd wiesz czy ma coś do zaoferowania czy nie ?
Wystarczy się przeleciec po forach innych klubów i widać, że w "ofercie" ma zainteresowanie między innymi piszących na tych forach sympatyków II ligowych klubów a tym samym ma ofertę dla potencjalnych reklamujących sie podczas meczu. A jak wspomniał Arcio, tych meczy szykuje się nie jeden we fragmantach a 5 X po 90 min.
Ja pytalem czy ma cos ciekawego do zaoferowania:) ja nieogladam i nie znam nikogo ktory by ogladal, wiec wydaje mi sie ze oferty zbyt ciekawej nie maja.
Wydaje mi sie ze TVP3, chce pokazywac mecze druzyny walczacej o awans i atrakcyjnej kibicowsko. Wiec z 18 druzyn zostaje tylko kilka z ktorymi moze podpisywac umowy, krotko My, Jaga, Sosnowiec, Śląsk tak mi sie wydaje, wiec mysle ze nie powinnismy tak za darmo zgadzac sie na wszystko co nam narzuci TVP3, poza reklama powinnismy z tego osiagnac jakas finansowa korzysc
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.