Ruch na antenie TVP3

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
arcio
Kontakt:

Ruch na antenie TVP3

#1 Post autor: arcio » 8 sie 2006, o 18:54

Jak sie dzisiaj dowiedzieliśmy - razem z Lukasem - to TVP3 chce pokazywać nasze mecze na Cichej6 przez 5 meczy z rzędu :)

wszystko fajnie ale oni chcą aby mecze były live co sie wiąże z tym że mielibyśmy grac w niedziele o 14.50

Klub czeka na oficjalną propozycję umowy i zostanie podjęta decyzja
oczywiście w zamian musimy dostac odpowiednio dużo aby grać w tak beznadziejnym terminie

wszystkie informacje z tego tematu bedzie sie pisac na głównej
nigdy nie jest za późno

Pepek
Kontakt:

#2 Post autor: Pepek » 8 sie 2006, o 19:10

niech sie wsadzom ta telewizja w dupa!
mecze o 19 :twisted:

Lukas89
Kontakt:

#3 Post autor: Lukas89 » 8 sie 2006, o 19:22

mecze w piątki o 19...a w niedziele powtórki niech dadzą 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: Slawko » 8 sie 2006, o 19:31

A mnie by to baaardzo pasowalo ;)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

slavo
Kontakt:

#5 Post autor: slavo » 8 sie 2006, o 19:32

Kibice :roll: :roll:

Klub (ponoć ukochany) może nie tyle zarobić, co szykuje mu się niezła darmowa OGÓLNOPOLSKA akcja promocyjna ale co tam najważniejsze są fochy paru ludków, co to co prawda będą śpiewać "moja jedyna miłość" ale jak trzeba się trochę nagiąć to najważniesza jest własna dupa, micha i pełny kufel. Co wam ta niedziela koliduje znowu z jakims darmowym odpustem w parku czy jeszcze czymś innym ?
A co niby takiego WAŻNEGO się robi w niedziele pomiedzy 15 a 17 ?? Leży do góry brzuchem po kluchach, modry kapuście i roladzie ?

bogas1985

#6 Post autor: bogas1985 » 8 sie 2006, o 20:03

ja moga przylazic w niedziela nawet na 11 na mecz Ruchu. Transmisja TV to magnez dla sponsorow, ktorzy chca byc pokazywani w TV...to jest znakomita propozycja...nawet jesli bedziemy musieli grac o 14.40

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#7 Post autor: wolfik » 8 sie 2006, o 20:07

Co ma do zaoferowania TVP3? Ogladacie moze jakis program TVP3? Bo ja nie. I prawda jest taka ze to my jestesmy dla nich bardzo atrakcyjnym kaskiem, bo nikt im nie da takiej ogladalnosci(no moze siatkowka) I nasz klub powinien byc swiadom swej wartosci i wywalczyc przy tej okazji jak najwiecej
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo
Kontakt:

#8 Post autor: slavo » 8 sie 2006, o 20:14

Wolfik skoro nie oglądasz to skąd wiesz czy ma coś do zaoferowania czy nie ?

Wystarczy się przeleciec po forach innych klubów i widać, że w "ofercie" ma zainteresowanie między innymi piszących na tych forach sympatyków II ligowych klubów a tym samym ma ofertę dla potencjalnych reklamujących sie podczas meczu. A jak wspomniał Arcio, tych meczy szykuje się nie jeden we fragmantach a 5 X po 90 min.

arcio
Kontakt:

#9 Post autor: arcio » 8 sie 2006, o 20:17

no zobaczymy co z tego wyjdzie
takie są propozycje a co sie ustali to już czas pokaże

szkoda że tego przed sezonem nie podali bo by to może pomogło przekonac niektórych sponsorów
nigdy nie jest za późno

gregor
Kontakt:

#10 Post autor: gregor » 8 sie 2006, o 20:19

bogas1985 pisze:ja moga przylazic w niedziela nawet na 11 na mecz Ruchu. Transmisja TV to magnez dla sponsorow, ktorzy chca byc pokazywani w TV...to jest znakomita propozycja...nawet jesli bedziemy musieli grac o 14.40
I to jest szansa przy dobrych wynikach na pozyskanie sponsora. :!:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ishateR

#11 Post autor: ishateR » 8 sie 2006, o 20:23

no to jo powiem tak:
jak my chcieli bilety za 5zł to godali ze nie ma gwarancji ze im sie to oplaci itd.
to teraz nie ma gwarancji ze jakis sponsor sie znajdzie
moje zdanie ;)
nie ryczeć na mie !
pozdRo

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#12 Post autor: wolfik » 8 sie 2006, o 20:24

slavo pisze:Wolfik skoro nie oglądasz to skąd wiesz czy ma coś do zaoferowania czy nie ?

Wystarczy się przeleciec po forach innych klubów i widać, że w "ofercie" ma zainteresowanie między innymi piszących na tych forach sympatyków II ligowych klubów a tym samym ma ofertę dla potencjalnych reklamujących sie podczas meczu. A jak wspomniał Arcio, tych meczy szykuje się nie jeden we fragmantach a 5 X po 90 min.
Ja pytalem czy ma cos ciekawego do zaoferowania:) ja nieogladam i nie znam nikogo ktory by ogladal, wiec wydaje mi sie ze oferty zbyt ciekawej nie maja.

Wydaje mi sie ze TVP3, chce pokazywac mecze druzyny walczacej o awans i atrakcyjnej kibicowsko. Wiec z 18 druzyn zostaje tylko kilka z ktorymi moze podpisywac umowy, krotko My, Jaga, Sosnowiec, Śląsk tak mi sie wydaje, wiec mysle ze nie powinnismy tak za darmo zgadzac sie na wszystko co nam narzuci TVP3, poza reklama powinnismy z tego osiagnac jakas finansowa korzysc
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Panewniki
Kontakt:

#13 Post autor: Panewniki » 8 sie 2006, o 20:29

A co im sie stanie jak pokozom na zywo w piatki szpile :?: :!: Niy rozumia tego :?
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

bogas1985

#14 Post autor: bogas1985 » 8 sie 2006, o 20:31

Panewniki pisze:A co im sie stanie jak pokozom na zywo w piatki szpile :?: :!: Niy rozumia tego :?
Beda musieli ramowke zmieniac

Panewniki
Kontakt:

#15 Post autor: Panewniki » 8 sie 2006, o 20:32

bogas1985 pisze:
Panewniki pisze:A co im sie stanie jak pokozom na zywo w piatki szpile :?: :!: Niy rozumia tego :?
Beda musieli ramowke zmieniac
To niech zmiena bo i tak nikt nie patrzy na te programy co tam leca w tym czasie wiec....
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

ODPOWIEDZ