Mecz w najbliższą środę o godz. 19:00

Zapraszam do dyskusji

P.S. 1-2 8)
Na papierze jest kilku graczy, przede wszytskim zawsze groźny przy stałych fragmentach i reżyser gry Berensztajn, wiele bramek pada właśnie po jego dośrodkowaniach, gdzie często dołączają wysocy obrońcy Tychowski ma już 5 bramek, dotego Salami, na którego co prawda Wyrobek tak nie stawia, ale wszyscy pamiętają, że chyba naszym tormanom nie pasuje. Ze względu na wiele dośrodkowań Kszo przy stałych fragmentach, oraz pamiętając jak grał Ruch za Wyrobka, długie wrzuty do przodu, choć rzadko celne, to jednak chyba Nowak byłby lepszym rozwiązniem, ale o tym zdecyduje trener. Z drugiej strony, jeżeli wejdzie Pasńik i do dwóch trzech takich piłek na początku meczu dobrze wyjdzie to na pewno, będzie spokojniejszy. Druga sprawa to nie dawać, głupich fauli przed polem karnym i oby sędzia sie nie dał nabierać na takie próby wyłudzenia fauli.Jerzy Wyrobek (trener KSZO Ostrowiec): .............. Smuci mnie w tym środowisku piłkarskim, że wielu ludzi, którzy kręcą się tutaj, w tym budynku – mogę przekląć? – napierdala na tych chłopaków. Ja tutaj nie przyszedłem, kiedy zespół był na pierwszym, czy drugim miejscu, ja tutaj przyszedłem, gdy zespół był pod kreską. Dzisiaj jest u góry i mi jest tak samo smutno, jak wam. Ja jestem Ślązakiem i będę Ślązakiem do końca. Jest mi bardzo, bardzo przykro, że tyle jest, za przeproszeniem, chamstwa. Kibice mają zawsze rację, zawsze się z nim zgodzę, ale do pewnego momentu. Ludzie stąd, z tego środowiska piłkarskiego, są najgorsi.
Czy Wyrobek, tyz już się do tych kurew zalicza ? A jak (daj Panie Boże) po sezonie do Ruchu przyjdzie dajmy na to Berenstein to tez bedziesz na niego ryczał "ty ku***".8113713 pisze:w kszo te ku*** tyz zrobili bilety po 5 zeta w sobota kszo przegrało z gornikem polkowice jo licza na remis
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], luigi47, Pulocini, Radvan138 i 61 gości