KSZO Ostrowiec Św. - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Robson
Kontakt:

KSZO Ostrowiec Św. - Ruch Chorzów

#1 Post autor: Robson » 6 maja 2006, o 23:29

Otwieram temat o szpilu z KSZO Ostrowiec Św.

Mecz w najbliższą środę o godz. 19:00 :)

Zapraszam do dyskusji :wink:

P.S. 1-2 8)

ruby z kaliny

#2 Post autor: ruby z kaliny » 6 maja 2006, o 23:58

bez zmian - porazka

saju

#3 Post autor: saju » 7 maja 2006, o 00:02

albo kupic Paśnikowi kropelka na makówy albo go zmienić, bo inaczej tego nie widza

salas
Kontakt:

#4 Post autor: salas » 7 maja 2006, o 00:04

hmmm serce mowi wygrana ale pewnie bydzie remis
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: MkF » 7 maja 2006, o 00:08

moze tak... ku*** jak wygrały tam Szczakowianka 0-1 :shock: wygrały tam Polkowice 0-1 :shock: to cymu mu nie mogemy wygrac 0-1 :lol: a wiec po najlepszym meczu na wiosne Niebiescy wywaza z ciezkiego terenu cenne 3 pkt. 8) 0-1 :wink:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: heli » 7 maja 2006, o 06:51

Kszo wcale nie mo tak mocnego skłądu jakby sie wydawało patrząc na tabelam ostatnio dwa razy przegrali u siebie i to włąsnie z drużynami z ogona, no w każdym razie z dolnej części tabeli, najpierw z Szczakowianką, a teraz z Polkowicami. Dotego patrząc na wypowiedź Wyrobka po meczu z Polkwoicami widac, że musi tam być newowo. Z jednej strony to dobrze, z drugiej, mecz z Ruchem moze być ostatnia szansą dla Niego i dla kilku piłkarzy, co moze ich zmobilizować do większej walki.
Jerzy Wyrobek (trener KSZO Ostrowiec): .............. Smuci mnie w tym środowisku piłkarskim, że wielu ludzi, którzy kręcą się tutaj, w tym budynku – mogę przekląć? – napierdala na tych chłopaków. Ja tutaj nie przyszedłem, kiedy zespół był na pierwszym, czy drugim miejscu, ja tutaj przyszedłem, gdy zespół był pod kreską. Dzisiaj jest u góry i mi jest tak samo smutno, jak wam. Ja jestem Ślązakiem i będę Ślązakiem do końca. Jest mi bardzo, bardzo przykro, że tyle jest, za przeproszeniem, chamstwa. Kibice mają zawsze rację, zawsze się z nim zgodzę, ale do pewnego momentu. Ludzie stąd, z tego środowiska piłkarskiego, są najgorsi.
Na papierze jest kilku graczy, przede wszytskim zawsze groźny przy stałych fragmentach i reżyser gry Berensztajn, wiele bramek pada właśnie po jego dośrodkowaniach, gdzie często dołączają wysocy obrońcy Tychowski ma już 5 bramek, dotego Salami, na którego co prawda Wyrobek tak nie stawia, ale wszyscy pamiętają, że chyba naszym tormanom nie pasuje. Ze względu na wiele dośrodkowań Kszo przy stałych fragmentach, oraz pamiętając jak grał Ruch za Wyrobka, długie wrzuty do przodu, choć rzadko celne, to jednak chyba Nowak byłby lepszym rozwiązniem, ale o tym zdecyduje trener. Z drugiej strony, jeżeli wejdzie Pasńik i do dwóch trzech takich piłek na początku meczu dobrze wyjdzie to na pewno, będzie spokojniejszy. Druga sprawa to nie dawać, głupich fauli przed polem karnym i oby sędzia sie nie dał nabierać na takie próby wyłudzenia fauli.

Sparing przed sezonowy, rónież pokazał, że różnicy w grze nie ma wielkiej, a moze nawet na naszą korzyść, więc o ile zniwelujemy te zagrożenie przy sta łych fragmentach (co chyba jest największą siłą Kszo) to spokojnie myśle, jesteśmy w stanie wywieźć punkty.

PS. coś jeszcze miałem napisać, ale napisze w innym temacie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

snajper

#7 Post autor: snajper » 7 maja 2006, o 09:08

licza na zwyciestwo bydzie dobrze 8)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#8 Post autor: Simone » 7 maja 2006, o 10:09

remis

to ze przegrali ze Szczakowianka i Polkowicami niedawno tylko utrudni nam zadanie

blue_boy
Kontakt:

#9 Post autor: blue_boy » 7 maja 2006, o 10:41

KTO WYGRA MECZ?!
RUCH!
KTO?!
RUCH!
KTO?!
RUCH! RUCH! RUCH!
I TEGO SIE TRZYMAJMY :)
Pozdro

Panewniki
Kontakt:

#10 Post autor: Panewniki » 7 maja 2006, o 10:54

Skromne zwyciestwo 0:1.....ewentualnie remis :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: jajo » 7 maja 2006, o 11:38

Baran wykluczy Berka i 3 punkty 8)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

8113713

#12 Post autor: 8113713 » 7 maja 2006, o 11:57

w kszo te ku*** tyz zrobili bilety po 5 zeta w sobota kszo przegrało z gornikem polkowice jo licza na remis

ADMIN: Ostrzezenie

KacoR
Kontakt:

#13 Post autor: KacoR » 7 maja 2006, o 12:15

bydzie zwyciestwo :!: jak nasi chopcy uwierzom w zwyciestwo to wygrajom 0:1 abo 1:2 a w nojgorszym razie remis

slavo
Kontakt:

#14 Post autor: slavo » 7 maja 2006, o 14:05

8113713 pisze:w kszo te ku*** tyz zrobili bilety po 5 zeta w sobota kszo przegrało z gornikem polkowice jo licza na remis
Czy Wyrobek, tyz już się do tych kurew zalicza ? A jak (daj Panie Boże) po sezonie do Ruchu przyjdzie dajmy na to Berenstein to tez bedziesz na niego ryczał "ty ku***".

a potem co niektórzy są wielce zdziwieni, że na mecze tak mało ludzi przychodzi.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: L-o » 7 maja 2006, o 14:20

Realistycznie patrzonc to jest jakos szansa na zwyciestwo (szanse sa zawsze) dlatego obstawiom wynik w granicach 2-1 lub 3-1 do nos.

ODPOWIEDZ