Paśnik czy Nowak
-
- Kontakt:
Paśnik czy Nowak
Kto i dlaczego według was powinien stanąć w bramce Ruchu?
Ja mysle ze lepszym rozwiązaniem byloby wstawienie do pierwszego składu Nowaka,pewnego chlopa.Jak Paśnik stoi na bramie to prawie kazda bala stwarza zagrozenie dla naszej druzyny.
Pzdr dla NIEBIESKICH
Ja mysle ze lepszym rozwiązaniem byloby wstawienie do pierwszego składu Nowaka,pewnego chlopa.Jak Paśnik stoi na bramie to prawie kazda bala stwarza zagrozenie dla naszej druzyny.
Pzdr dla NIEBIESKICH
[url=http://imageshack.us][img]http://img502.imageshack.us/img502/2300/pasekligota3wr3kf.gif[/img][/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zamknijecie ten temat.
Dośc jeżdzenia po tym człowieku. Ambicji ma za trzech Nowaków + 2 Franke, ale wczoraj psychika mu siadła po pierwszej bramce i trzymanie go w bramce wg. mnie było aktem desperacji. Byc może i jest racja w tym, że gdyby Wleciałowski go zdjął to byłby jego koniec. Nie dokońca sie z tym zgadzam ale mimo takiego punktu widzenia - proszę. Przestancie jeżdzić po tym człowieku.
Osobiście uważam, że Norko łaczy w sobie zalety i Nowaka i Pasnika... więc może zamiast rozwijac ten temat, napiszcie co z nim i z jego szansami na grę ?
Dośc jeżdzenia po tym człowieku. Ambicji ma za trzech Nowaków + 2 Franke, ale wczoraj psychika mu siadła po pierwszej bramce i trzymanie go w bramce wg. mnie było aktem desperacji. Byc może i jest racja w tym, że gdyby Wleciałowski go zdjął to byłby jego koniec. Nie dokońca sie z tym zgadzam ale mimo takiego punktu widzenia - proszę. Przestancie jeżdzić po tym człowieku.
Osobiście uważam, że Norko łaczy w sobie zalety i Nowaka i Pasnika... więc może zamiast rozwijac ten temat, napiszcie co z nim i z jego szansami na grę ?
Paśnik od poczatku rundy nie miał za duzo momentów do wykazania sie to obrona grała poprawnie i nie dopuszczała do grożnych sytuacji a w meczu z Heko sam stworzył im sytuacje i po takich trzech interwencjach powinien nie wyjsc juz na druga połowe.Myśle ze w nastepnym meczu bedzie bronic Nowak a jezeli nie to szanse powinien dostac Norko.
- m-p
- Kontakt:
Ja się z tym zgadzam ale Paśnik takich błędów robić nie moze bo co to za gra tak grają amatorzy on musi sie poprawić chyba ze chce zeby Nowak wlozł do tora a on na ława i tela i jeszcze to ze Pepe to nie jest SKRZYDŁOWY i to jeszcze lewy a chyba pan WLECIAŁOWSKI wreszcie zrobi lepszy skład ale to mogą być tylko marzenia to jest straszne oni dopuszczają do takich sytuacji a trener nie ruszył dupy z lawym-p pisze:Obaj są bardzo potrzebni w Klubie
Gdyby oceniac wszystkich pilkarzy ta
miarą jaką niektorzy chca oceniac dzis Pasnika
to by 3/4 skladu trzeba przesunac do rezerw
A skandowanie wczoraj nazwiska Nowaka
w momencie gdy Jarkowi nie szlo bylo bardzo nie na miejscu
:?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: