Może reaktywujemy Stowarzyszenie
-
- Kontakt:
Może reaktywujemy Stowarzyszenie
Nie wiem czy dobrze robie zakładając taki temat. Ale co o tym sądzicie?
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
- Lutz
- Kontakt:
Re: Może reaktywujemy Stowarzyszenie
Temat dugo niy pożyje - ale jo mom już prezesa i zastympcy na oku jakby co - gerhat , Łowca - do dzieła 8)Damiano pisze:Nie wiem czy dobrze robie zakładając taki temat. Ale co o tym sądzicie?
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jesli chodzi o składki to każdy może sie przydać, jesli chodzi o rozdział składek to odpowiedź nr 2simonsays pisze:Jo jest ciekaw czy jo, jako przecietny kibic Ruchu moglbych w tym stowarzyszeniu jakos sie przidac i czy w ogole wszyscy ludzie sa mile widziani, czy ino scisle okreslony krag.
Simon czy Ty nie widzisz, że to temat - podpucha ?wolfik - moim zdaniem po to sa spotkania, zeby na nich dochodzic do jakichs konstrutywnych wnioskow, jo uwazom, ze inaczej sie ludzie nie umieja porozumiewac, jak rozmowom wprost.
wątpię :-)A moglby sam ktos napisac z grubsza na czym mialoby polegac takie stowarzyszenie (cele, plany, status jakis czy cos)
stowarzyszenie z tego co mowil mi Migu dalej jest zarejestrowane w UM
Amra i Migu wspominali mi w ostatnich dniach o tym, ze mozna by dalej sie bawic w to co syplo sie po elksie. Dzieki Gregor za poparcie ale ja moge dawac skladki ale udzielac jakos specjalnie sie nie bede, oczywiscie zawsze sluze pomoca:)
zawsze uwazalem , ze to dobra rzecz i dalej tak uwazam tylko trzeba pamietac o jednej rzeczy , ze jest to stowarzyszenie kibicow dzialajace dla dobra kibicow.
pozdRo
Amra i Migu wspominali mi w ostatnich dniach o tym, ze mozna by dalej sie bawic w to co syplo sie po elksie. Dzieki Gregor za poparcie ale ja moge dawac skladki ale udzielac jakos specjalnie sie nie bede, oczywiscie zawsze sluze pomoca:)
zawsze uwazalem , ze to dobra rzecz i dalej tak uwazam tylko trzeba pamietac o jednej rzeczy , ze jest to stowarzyszenie kibicow dzialajace dla dobra kibicow.
pozdRo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
JO mom jedno pytanie kaj som te skladki czlonkowskie co chopcy wplacali??
a moim zdaniem wytwor tego typu to lepiej zostawic nie ruszac bo to jest jak gowienko dopuki sie nie tknie nie smierdzi
juz roz bylo i hu** z tego wynikalo duzo godki duzo perspektyw
duzo iduzo iduzo a w rzeczy<wistosci nic wiec moim skromnym zdaniem to nie jest madry pomysl
a moim zdaniem wytwor tego typu to lepiej zostawic nie ruszac bo to jest jak gowienko dopuki sie nie tknie nie smierdzi
juz roz bylo i hu** z tego wynikalo duzo godki duzo perspektyw
duzo iduzo iduzo a w rzeczy<wistosci nic wiec moim skromnym zdaniem to nie jest madry pomysl
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sądze że może to wypalić ponieważ kiedyś myśmy walczyli z zarządem teraz szło by współpracować dla dobra naszego klubu.
Slavo ten temat to nie żadna podpucha. Moim celem było dowiedzenie się czy ma to jakąś szanse istnienia?
Mam wiele pomysłów, wracam do roboty do Chorzowa i w miarę możliwości chętnie pomogę.
Slavo ten temat to nie żadna podpucha. Moim celem było dowiedzenie się czy ma to jakąś szanse istnienia?
Mam wiele pomysłów, wracam do roboty do Chorzowa i w miarę możliwości chętnie pomogę.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM