Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Bolek
-
Kontakt:
http://www.ekstraklasa.com.pl/news.php3?nr=12010
Serwis Ekstraklasa pisze:Kolejna śląska drużyna zmienia nazwe z Ruchu na Poczta Polska Ruch
06 styczeń, 2003
No i po Dospelu Katowice czas nadszeł na były Ruch Chorzów teraz już Poczta Polska Ruch. Więcej informacji w pużniejszym czasie.
Nie wiem co o tym myslec ?? jakies jaja czy co ??
Co Wy o tym myslicie ??
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
-
fuhr
-
Kontakt:
jak patrze na te puzniejszym - to juz wiem co to za redaktor :lol:
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
Bolek
-
Kontakt:
no wlasnie Fuhr jak widze jak to jest napisane to tez cos mi sie w to niechce wierzyc.
-
fuhr
-
Kontakt:
no ale w kazdej plotce jest ziarenko prawdy wiec moze poczta Polska zrezygnowala z mistrza Adama 8) na rzecz RUCHU :roll:
pozyjemy zobaczymy - ale prezes ostatnimi czasu cos gadal o tym jak jest ciezko z kasa, ale tez pamietamy ze mowil ze nazwa to rzecz swieta. Ale z drugiej strony nazwa Ruch jest na pierwszym miejscu - a tak tez bylo z HOOPEM, choc Poczta Polskaduzo lepiej brzmi niz hooop
obadamy
ida nynac
naRa
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
Gosc
Powiem Wam ze sponsor za***isty , moze sypnal by kasa , ale tylko pod warunkeim Poczta Polska Ruch Chorzow ... na to bym jeszcze poszedl jak mielibysmy podzielic losy Pogoni ... hehhh ... Zobaczymy ... Ale jak to sie mowi lepiej wrobel w garsci niz golabek na dachu ( czytaj : w drugiej lidze ) Pozdro .
-
Bolek
-
Kontakt:
Jednak to byly jaja, juz news zostal usuniety i nie ma po nim sladu.
-
Gosc
A moim zdaniem to mogla byc prawda ... tylko poprostu czekaja na jakies konkrety bo moglo by to zbyt duza burze rozpetac ... za duzo niedomowien ... dlatego zdecydowali sie to narazie usunac ... ale zobaczymy ... Pozdrawiam
-
Piter
Ciekawe... 8)
-
Viro
ch*** a nie poczta
ale jak juz cos takiego bedzie mam nadzieje, ze nigdy nie znizymy sie do poziomu takiego , zeby na Ruch z nazwy zabrali
bo chyba zaden mecz nie zostal rozegrany na cichej do konca:)
-
DjMaciar
-
Kontakt:
Ku..a dzis jest 7 stycznia a tu ktos juz prymaaprylis wali oby to nie byla racja nasz klub ma za duze tradycje zeby pozwolic na znienianie nazwy niech sobie inni zmieniaja RUCH ma byc RUCHem a sponsor sponsorem kiedys dawno dawno temu jak Polska liga jeszcze nie wiedziala co to jest SAMSUNG tez byl sponsor ale nikt nazwy nie chcial zmienic a teraz wszystkie hu** daja piec groszy tylko zeby byc medialnyn a za rok czy dwa po poczcie polskiej bedzie kolejny spasor orkiestra deta hu....wie skad i tez bedzie trzeba nazwe zmienic jak by to brzmialo Ruch orkiestra deta Chorzow posmiewisko wv kraju i za granica bez jaj panowie nie znizajmy sie tak jak gieksiarze czy warszawka swego czasu ja pi***ole te pieniadze byle by Ruch byl RUCHem nawet i w III-lidze to zawsze bedzie moj RUCH a nie jakis tam Chorzowski klub z gownem w nazwie troche mi cisnienie skoczylo mam 220-180 nie moge czytac takich gupot bo hu...mnie strzela jak cos takiego widze oby to nie byla prawda sory za te mocne epitety ale nie umie opanowac mysli
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
VFLTHOMYBOCHUM
autor: VFLTHOMYBOCHUM » 7 sty 2003, o 03:35
WITOM,ABSOLUTNIE ZGODZA SIE Z DJMACIAR NIC DODAC NIC UJONC!!!
-
Gość
Po moi trupie. ku*** mać Ruch to Ruch i choćby miałby nas sponsorować opel, a chciałby wprowadzić swoją nazwę do nazwy klubu to niech wydupia. Nie powinniśmy się zniżać do gorolskiego poziomu Legii czy poloni, a tym bardzieje do poziomu byłego gks.
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Jeżeli to prawda to będzie prawdziwy chchot dzisiejszych czasów z konserwatystów. Niedawno przecież toczyła się zażarta dyskusja na ten temat na tych stronach, a tutaj nie tylko zmiana nazwy ale Poczta Polska to podwójny chichot. Co na to folksdojcze???
Dla mnie to nie ma znaczenia, jak bedą porzadne pieniądze to można się kopnąć na pocztę, Małysz też tam skakał i źle na tym nie wyszedł.
-
vahanara
-
Kontakt:
DjMaciar pisze:bez jaj panowie nie znizajmy sie tak jak gieksiarze czy warszawka swego czasu ja pi***ole te pieniadze byle by Ruch byl RUCHem nawet i w III-lidze to zawsze bedzie moj RUCH a nie jakis tam Chorzowski klub z gownem
Jest takie przysłowie: "Syty głodnego nigdy nie zrozumie..." Może z Twojej perspektywy to tak wygląda że pi***olisz te pieniądze ale w czasach i w kraju gdzie ludzie żyją za 200 Euro miesięcznie to conajmniej nietakt. Żeby było jasne: Jestem przeciwnikiem zmiany nazwy-jeśli już, to w ostateczności-ale czasy się zmieniają i samą tradycją sie nikt nie wyżywi. Zdecydowana większość z nas psioczy co chwila na zarząd że nic nie robią, że czas na młodych menedżerów itp... A co robią te młode zdolne zarządy w innych klubach?
Abstrahując od tego wszystkiego sądzę że to plotka, jak znam Rogalę to wiele zrobi ale nazwy nie sprzeda.
Pozdrawiam
-
pko
ehhh czasy sie zmieniaja a ludzie to sie ustawiaja tak zeby im wiatr w oczy nie wial ch** w dupe bedzie inna nazwa to jebne tym wszystkim i nie pojawie sie juz na cichej nawet jak za 3 lata sponsor poczta osram dospel czy jakie tam inne gowno zniknie z nazwy i ruch bedzie znowu ruchem niech se chodza na mecze gerharty oni maja w du*** wszystko byle by byl majster
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 80 gości