NOWY PREZES CO WY NA TO

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

NOWY PREZES CO WY NA TO

#1 Post autor: heli » 21 kwie 2006, o 17:20

Katarzyna Sobstyl prezesem Ruchu Chorzów

Przewodniczący rady nadzorczej "Ruch" Chorzów S.S.A. poinformował dziś, że decyzją większościowego udziałowca spółki z dniem 21 kwietnia 2006 nowym prezesem zarządu została pani Katarzyna Sobstyl. Na tym stanowisku zastąpiła pełniącego dotychczas tę funkcję Marka Nowaka.

Nowa pani prezes zostanie przedstawiona jutro na specjalnie zwołanej konferencji prasowej.

źródło: Ruch Chorzów

Kto to jest jakieś info o niej albo, czy po prostu jest bo nikt inny nie chcioł, a i tak ino bedzie po prostu figurantem
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: MkF » 21 kwie 2006, o 17:27

:shock: szok w trampkach :lol: w ciagu 2 lot po Rogali był Mleczko,Śliwinski,Nowak tera Katarzyna Sobstyl :shock: :o w wiekszosci klubow co chcila sie zmienio trenerow u nos prezesow :D niech tylko to wyjdzie na dobre :wink:

arcio
Kontakt:

#3 Post autor: arcio » 21 kwie 2006, o 17:27

jutro się dowiemy co i jak
nigdy nie jest za późno

slavo
Kontakt:

#4 Post autor: slavo » 21 kwie 2006, o 17:30

Komus cos mówi to nazwisko ?

Bo chyba nie o tą Panią chodzi ? : http://nauka-Polska.pl/raporty/opisy/os ... o79079.htm

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#5 Post autor: Patton » 21 kwie 2006, o 17:30

A ja na to, jak na lato :)

Slavo:

Obrazek
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

rumcajs_79
Kontakt:

#6 Post autor: rumcajs_79 » 21 kwie 2006, o 17:34

to ci psikus :wink:
moze to nom na dobre wyjdzie-baba za sterami kto wie :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: spyru » 21 kwie 2006, o 17:40

Co to? "Mamy Cie" ? :shock:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

blue_boy
Kontakt:

#8 Post autor: blue_boy » 21 kwie 2006, o 18:07

Katarzyna Sobstyl :roll:
Zobaczymy, moze kobieta prezes zmobilizuje chlopcow do strzelania bramek :) (OBY, bo jest nam to chyba teraz bardziej potrzebne od zmiany prezesa)

Michalik

#9 Post autor: Michalik » 21 kwie 2006, o 18:34

:shock: ale moze bedzie dobrze.... Kobiety ponoc maja wieksza sile przebicia :D wiec moze bedzie lepij w tym klubie, wsumie w zuzlu to sie przyjelo ( Rzeszów )

DjMaciar
Kontakt:

#10 Post autor: DjMaciar » 21 kwie 2006, o 19:43

To bez podtekstow jestz off topic

Centrum Języka i Kultury Polskiej dla Polonii i Cudzoziemców UMCS
CZYLI WRACAMY DO KORZENI POLSKOSCI a tych ktorzy beda czuli sie Niemcami
ta pani szybko nmauczy kultury polskiej choc jak widnieje to wszystkich cudzoziemcow zpolszczy hih

prosze jednak tego postu nie brac sobie do serca to moj off topic ;-)
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#11 Post autor: amra » 21 kwie 2006, o 20:24

Szanowni Państwo

W dniu dzisiejszym przestałem być prezesem “Ruchu” Chorzów. Stało się to z woli większościowego akcjonariusza spółki.
Zakończył się pewien etap w moim życiu,etap choć krótki ale bardzo ważny w którym miałem zaszczyt być Prezesem Ruchu Chorzów – klubu którego kibicem jestem od dziecka.
Chcę dzisiaj podziękować wszystkim z którymi w tym czasie współpracowałem. Dziękuję Radzie Nadzorczej, Zarządowi, dyrektorom klubu, wszystkim pracownikom, dziękuje kadrze trenerskiej i piłkarzom.
Szczególne podziękowania kieruję do wszystkich naszych wiernych kibiców na których nigdy się nie zawiodłem i z którymi zawsze chętnie zaśpiewam : “To My chłopcy ze Śląska ......”
Nowej Pani Prezes życzę osiągnięcia najważniejszego celu jekim jest powrót “Ruchu” Chorzów do ekstraklasy.

Sercem i duchem na zawsze z Ruchem
Marek Nowak
Tu mocie oświadczenie żeby uciąć jakiekolwiek spekulacje kere i tak niekerzy sie ukulajom.[/quote]
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Eagle

#12 Post autor: Eagle » 21 kwie 2006, o 20:34

niezlo firma, wymiana prezesa z dnia na dzien... ino czamu? mozno jakies uzasadnienie dlo kibicow?

stan01
Kontakt:

#13 Post autor: stan01 » 21 kwie 2006, o 20:35

Szanowni Państwo

W dniu dzisiejszym przestałem być prezesem “Ruchu” Chorzów. Stało się to z woli większościowego akcjonariusza spółki.

:shock: :?:
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2006, o 20:39 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: heli » 21 kwie 2006, o 20:41

Eagle pisze:niezlo firma, wymiana prezesa z dnia na dzien... ino czamu? mozno jakies uzasadnienie dlo kibicow?
tu akurat nie mosz racji, bo o tym sie już godało kilka miesięcy, właściwie już w przerwie zimowej było o tym, jo raczej zamiast sie zastanawiać czemu taki a taki odszedł zastanowił się raczej czemu akurat taka osoba została prezesem, bo musza przyznać, ze pierwszy roz o niej słysza, a jakoś mi sie nie wydaje, ze to ta osoba od tych książek, a z resztą może. Więc póki co to czekom do jutra, na przedstawieniue jakieś lepsze tej osoby, oraz powiedzmy jeszcze pare dni na plan działania. Nie na obietnice, ale na pożąny plan, bo jeżeli nie to znaczy, ze po prostu jest bo ktoś musi być. Ale z drugiej strony to przecież chyba z sufitu jej nie wzieli, a z tego co narazie widać, nie wielu zno coś wiecej o niej, no chyba, ze rzeczywiście to dr i pisarka, bo w google to ino tako znajdyja :)
Lysy pisze:śmieją sie z nas kibice angielscy!!!!śmieją sie z nas też i holenderscy!!!!!!!!!!
o Ruch Chorzów ,Ruch Chorzów, Ruch Chorzów -najśmieszniejszy ty zarząd w Polsce masz~!!!!!!!!!!!!!
śmieją sie z nas kibice górnika ,śmieje sie za nos cało I-II liga!!!!!!!
o Ruch Chorzów ,Ruch Chorzów, Ruch Chorzów -najśmieszniejszy ty zarząd w Polsce masz~!!!!!!!!!!!!!
kpina Panowie ,kpina,jak ktoś wierzy ,że ta dziołcha gorolka coś dobrego zrobi do Ruchu to ja jak niekerzy już tu pisali _______ Lacie zeżra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a sory co zrobił Nowok, Ślązok z krwi i kości jako prezes. Nie rozumia niekerych, abo bydzie dobro i coś załatwi, abo niy, ale co do tego mo to skąd jest to trocha nierozumia, nie pierwszy raz zresztą, bo można w ostatnim czasie pokazać kilka przykłądów Ślązoków, co też nie wiele zrobili dla naszego klubu i kilku co wręcz za wszelką cenę podstawiali mu nogi. I tak samo idzie pokazać w dupe Polaków. Więc to chyba nie od narodowości zależy.

Bo wśród działaczy nie powinni być osoby co im zależy czy mo chęci , zeby coś zrobić, bo wtedy by moglimy byś Ty czy jo. Ino ktoś kto mo możliwości i umiejętności coś zrobić. No a czy to jest tako osoba to juz trocha na inny temat i trocha czasu musi minać, a i tak jak sie ktoś uprze to bedzie godoł, że to załatwił Klimek, inny, że Ziętek a jeszcze inny coś innego
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: gerhat » 21 kwie 2006, o 21:08

Takich oświadczeń jakie wkleił amra czytałem w życiu wiele w mojej pracy zawdoowej.
Odchodzili dyrektorzy, wiceprezesi, menagerowie i inne szychy. Z rzeczywistymi powodami ich odejścia to nie miało nic wspólnego, jednak brawa dla Marka Nowaka że zachował się bardzo w porządku. Nie lamentuje, nie wyciągo brudów, odchodzi z podniesioną głową.

Wiem kto to M.Nowak, ze spraw nie związanych z Ruchem, może prezesowanie Ruchowi to nie jego format, ale jedno jest pewne, ten facet oddoł Ruchowi bardzo wiele i to w chwilach dla klubu najtrudniejszych. To swoj chłop. Ślonzok z krwi i kosci.
Czapki z głów panowie.

ODPOWIEDZ