Trybuna dolna/ górna- pytanko!!!
-
- Kontakt:
Trybuna dolna/ górna- pytanko!!!
Witam! Mam pytanie czy na trybune dolna albo gorna wpuszczaja tylko z karnetami czy moge sobie kupić bilet przed meczem? z góry dzieki za odpowiedź
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przi wejsciu na gorno musisz odpowiedziec na kilka pytan, np. co to jest bigel, hanys, tyj, zokle itp. Na tej podstawie sprawdza sie czy nie jestes Ta_joj z miasta Breslau.
Roz mozesz sie pomylic, to sie wybaczo, skuli stwierdzonych przpadkow niewiedzy co to jest hanys, przez nieftorych west_slonzokow
Roz mozesz sie pomylic, to sie wybaczo, skuli stwierdzonych przpadkow niewiedzy co to jest hanys, przez nieftorych west_slonzokow

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po szpilu z Widzewem opierdolono "młyn" za wiek i coponiektóre przyśpiewki. Może i słusznie, szczególnie za przyśpiewki. Teraz synek pyto sie o możliwość zakupu biletu na Trybuna. Ale jeden z największych wg mnie autorytetów na Forum, robi sobie z niego jajca pisząc:
"przi wejsciu na gorno musisz odpowiedziec na kilka pytan, np. co to jest bigel, hanys, tyj, zokle itp. Na tej podstawie sprawdza sie czy nie jestes Ta_joj z miasta Breslau.
Roz mozesz sie pomylic, to sie wybaczo, skuli stwierdzonych przpadkow niewiedzy co to jest hanys, przez nieftorych west_slonzokow ". Podoba mi sie Jego poczucie humoru, które juz nie raz udokumentował. Ale może by tak ostrożniej podejść do młodzieży, żeby nie zrazić jej do przychodzenia na Cichą. Ktoś kiedyś musi nas niestety zastąpić.
"przi wejsciu na gorno musisz odpowiedziec na kilka pytan, np. co to jest bigel, hanys, tyj, zokle itp. Na tej podstawie sprawdza sie czy nie jestes Ta_joj z miasta Breslau.
Roz mozesz sie pomylic, to sie wybaczo, skuli stwierdzonych przpadkow niewiedzy co to jest hanys, przez nieftorych west_slonzokow ". Podoba mi sie Jego poczucie humoru, które juz nie raz udokumentował. Ale może by tak ostrożniej podejść do młodzieży, żeby nie zrazić jej do przychodzenia na Cichą. Ktoś kiedyś musi nas niestety zastąpić.
- cisiu
- Kontakt:
simonsays pisze:Jak jo zaczynol lazic na szpile, to albo zech wlazil na legita, myslac ze na Ruchu to juz zawsze tak bydzie :oops: [A potem zech placil 1zł (słownie: jeden złoty) To byly takie dugie bilety biole. Trocha to przipominalo dolary :lol: bo dolary tyz sa dlugie i nie za szerokie. Ale nie o biletach, zech chciol pisac.] Jak zech nie wiedziol jak sie wlazi na szpil to zech podloz pod stadion i zech sie prziglondol. A jak zech zadol pora pytan to sie mie pytali (lekko starsi ode mnie) "skad zes jest" 8) cwaniaki jedneJo miol wtedy 11 lot, to loni mieli kajs 12-13 (Chorzowska mafia
)Dobrze, ze w legitce, zech miol wpisane Chorzów, bo nie wiem jakby sie to skonczylo :lol:
To byly czasy...
ale o co ci łazi???
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
- L_M
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stan01 to jo bardzo przepraszom Ciebie i tego synka za mój wpis i wasz brak poczucia humoru, chociaż nie wiem czy "on niebiski" to młodzież?
Moze Ty wiesz ze to jest nastolatek i moje nieodpowiedzialne poczucie humoru mogło go zrazić.
Jest wiela rzeczy na tym forum i na stadionie, które zrazaja setki a może tysiace potencjalnych kibiców, w których jakos nie troszczysz sie swoimi wpisami na forum, ale co tam, dzieki za komplement, ale chyba nie jest on trafny bo jo z racji odpowiedzi jakie dostaja na moje posty, nie czuja się zodnym autorytetem tego forum.
Moze Ty wiesz ze to jest nastolatek i moje nieodpowiedzialne poczucie humoru mogło go zrazić.
Jest wiela rzeczy na tym forum i na stadionie, które zrazaja setki a może tysiace potencjalnych kibiców, w których jakos nie troszczysz sie swoimi wpisami na forum, ale co tam, dzieki za komplement, ale chyba nie jest on trafny bo jo z racji odpowiedzi jakie dostaja na moje posty, nie czuja się zodnym autorytetem tego forum.
-
- Kontakt: