Trybuna dolna/ górna- pytanko!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
on_niebieski
Kontakt:

Trybuna dolna/ górna- pytanko!!!

#1 Post autor: on_niebieski » 20 kwie 2006, o 20:07

Witam! Mam pytanie czy na trybune dolna albo gorna wpuszczaja tylko z karnetami czy moge sobie kupić bilet przed meczem? z góry dzieki za odpowiedź

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: jajo » 20 kwie 2006, o 20:08

mozesz kupic bilet przed meczem.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#3 Post autor: Simone » 20 kwie 2006, o 20:09

Na trybune dolna i gorna mozesz sobie kupic bilet przed meczem tak jak i na kazdy inny sektor
Pozdr

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: gerhat » 20 kwie 2006, o 20:22

przi wejsciu na gorno musisz odpowiedziec na kilka pytan, np. co to jest bigel, hanys, tyj, zokle itp. Na tej podstawie sprawdza sie czy nie jestes Ta_joj z miasta Breslau.
Roz mozesz sie pomylic, to sie wybaczo, skuli stwierdzonych przpadkow niewiedzy co to jest hanys, przez nieftorych west_slonzokow ;)

Tomus
Kontakt:

#5 Post autor: Tomus » 20 kwie 2006, o 21:06

Roz mozesz sie pomylic, to sie wybaczo, skuli stwierdzonych przpadkow niewiedzy co to jest hanys, przez nieftorych west_slonzokow ;)[/quote]

co to jest hanys to raczej malo sam kto wie
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej

stan01
Kontakt:

#6 Post autor: stan01 » 20 kwie 2006, o 22:09

Po szpilu z Widzewem opierdolono "młyn" za wiek i coponiektóre przyśpiewki. Może i słusznie, szczególnie za przyśpiewki. Teraz synek pyto sie o możliwość zakupu biletu na Trybuna. Ale jeden z największych wg mnie autorytetów na Forum, robi sobie z niego jajca pisząc:
"przi wejsciu na gorno musisz odpowiedziec na kilka pytan, np. co to jest bigel, hanys, tyj, zokle itp. Na tej podstawie sprawdza sie czy nie jestes Ta_joj z miasta Breslau.
Roz mozesz sie pomylic, to sie wybaczo, skuli stwierdzonych przpadkow niewiedzy co to jest hanys, przez nieftorych west_slonzokow ". Podoba mi sie Jego poczucie humoru, które juz nie raz udokumentował. Ale może by tak ostrożniej podejść do młodzieży, żeby nie zrazić jej do przychodzenia na Cichą. Ktoś kiedyś musi nas niestety zastąpić.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#7 Post autor: Scypion » 20 kwie 2006, o 22:31

ludzie niy bydzcie tacy powazni...

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#8 Post autor: cisiu » 21 kwie 2006, o 00:31

simonsays pisze:Jak jo zaczynol lazic na szpile, to albo zech wlazil na legita, myslac ze na Ruchu to juz zawsze tak bydzie :oops: [A potem zech placil 1zł (słownie: jeden złoty) To byly takie dugie bilety biole. Trocha to przipominalo dolary :lol: bo dolary tyz sa dlugie i nie za szerokie. Ale nie o biletach, zech chciol pisac.] Jak zech nie wiedziol jak sie wlazi na szpil to zech podloz pod stadion i zech sie prziglondol. A jak zech zadol pora pytan to sie mie pytali (lekko starsi ode mnie) "skad zes jest" 8) cwaniaki jedne :) Jo miol wtedy 11 lot, to loni mieli kajs 12-13 (Chorzowska mafia :) )Dobrze, ze w legitce, zech miol wpisane Chorzów, bo nie wiem jakby sie to skonczylo :lol:
To byly czasy...

ale o co ci łazi???
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#9 Post autor: L_M » 21 kwie 2006, o 00:42

Ludzie proste pytanie prosta odpowiedz

Na trybune dolna i gorna nie trzeba miec karnetu i mozna kupic bilety. Ceny 15zl (dolna) i 25zl (gorna)

pozdRawiam

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: gerhat » 21 kwie 2006, o 13:50

Stan01 to jo bardzo przepraszom Ciebie i tego synka za mój wpis i wasz brak poczucia humoru, chociaż nie wiem czy "on niebiski" to młodzież?
Moze Ty wiesz ze to jest nastolatek i moje nieodpowiedzialne poczucie humoru mogło go zrazić.
Jest wiela rzeczy na tym forum i na stadionie, które zrazaja setki a może tysiace potencjalnych kibiców, w których jakos nie troszczysz sie swoimi wpisami na forum, ale co tam, dzieki za komplement, ale chyba nie jest on trafny bo jo z racji odpowiedzi jakie dostaja na moje posty, nie czuja się zodnym autorytetem tego forum.

Tomus
Kontakt:

#11 Post autor: Tomus » 21 kwie 2006, o 15:22

jak jo zaczynol lazic na szpile tyz bylo za darmo i wszyscy starsi mie dookola opierdalali a stac moglech ino na gorze bo nizej stali lepsi czyli starsi ale mimo to dali laza na Ruch
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej

ODPOWIEDZ