kiedy sie zaczyna liga i jaki sklad Ruchu??
- radzion
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
nie no oczywiscie zarowalem,nic nie mam do czeczencow ani do gruzinow
szczegolnie ze jakby nie bylo kazdy gruzin ktory przyjechal do polskiej ligi pokazal sie z dobre strony
mozna by tu wspomniec jikie no i bylego pilkarza cweli z z bukowej
pamietocie gija guruli
eh to bol zawodnik a jakie pierdolniecie miol,zycza wszystkim zeby tyn nasz rekiaszwili czy jak on tam sie dokladnie nazywo grol tak samo jak guruli 
szczegolnie ze jakby nie bylo kazdy gruzin ktory przyjechal do polskiej ligi pokazal sie z dobre strony
mozna by tu wspomniec jikie no i bylego pilkarza cweli z z bukowej
pamietocie gija guruli

-
- Kontakt:
Jerry terminarz ligi znajdziesz tutaj:
www.pzpn.pl
www.90minut.pl
A sklad? To wpadaj co jakis czas na stronke to sie bedziesz dowiadywal na biezaco
www.pzpn.pl
www.90minut.pl
A sklad? To wpadaj co jakis czas na stronke to sie bedziesz dowiadywal na biezaco
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
ja potwierdzam,morris bylby duzym wzmocnieniemMorris pisze:a ja postaram sie osiągnąć w najblizszym czasie taką forme aby zasłuzyc na rychłe powołanie do drużyny 8)
jeszcze tylko w Sylwestra sobie pofolguję z wszelakimi używkami i rozpoczynam okres przygotowawczy, a wtedy: Drżyjcie kadrowicze!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no to panowie szykujemy forme i jazda po 15 tytul

a z tym sylwestrem to chyba kazdy z nas pozwoli sobie na mala lampke szampana wszak trzeba niedlugo sie przygotowywac do rundy wiosennej

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ok Morris biore cie na wyprubowanie jak przezyjesz testy to napewno sie zalapiesz ewentualnie jak staniesz na torze to ja tylko bede zajmowal sie trenerka ale musisz udowodnic swoja klaseMorris pisze:a ja postaram sie osiągnąć w najblizszym czasie taką forme aby zasłuzyc na rychłe powołanie do drużyny 8)
jeszcze tylko w Sylwestra sobie pofolguję z wszelakimi używkami i rozpoczynam okres przygotowawczy, a wtedy: Drżyjcie kadrowicze!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PROCZ TEGO CZEKAM NA NOWE NABYTKI STATUS OBOJETNY PROCZ TRENERA :lol: :lol: :lol:
kazdy sie zalapie nawet jak umie tylko kaleczyc tosz to nasza domena pilkarska :lol: :lol: :lol:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
Owidze Kriszo ze nie watpisz w moje umiejetnosci trenerskieKkubicki pisze:Dobra chopy momy mistrza w kapsie
A potym LM i trefiomy na Borusia Dortmund i jo mom pilnowac Kollera ja?:D
To se zaro leca kupic szczudla:>
Pozdro

optymizm tez jest ok u ciebie ufasz i wierzysz w zespolo to duzy sukces rokuje na przyszlosc szkoda ze te nasze grajki w siebie tak nie wierza moze by im sie latwiej i lepiej gralo

[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: