GORAWSKI W LUBINIE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
INFO Z INTERII
Napastnik Ruchu Chorzów Damian Gorawski jest bliski transferu do Zagłębia Lubin. Dolnośląski zespół zainteresowany jest również pozyskaniem Krzysztofa Gajtkowskiego lub Grzegorza Króla.
Prezes "Niebieskich" Krystian Rogala wycenił 22-letniego Gorawskiego na 2 miliony złotych.
- Pomimo, że nie jesteśmy obecnie w najlepszej kondycji finansowej nic nie powstrzyma nas od tego transferu. Kupimy napastnika nawet gdybyśmy mieli się zapożyczyć. - buńczucznie zapowiada Wiktor Błądek, prezes Rady Nadzorczej SSA Zagłębie Lubin.
- Chorzowianie są także zainteresowani odkupieniem Artura Andruszczaka, więc myślę, że się dogadamy w sprawie Gorawskiego. - dodał Błądek.(INTERIA.PL/Sport)
UWAŻAM TO ZA KACZKĘ DZIENNIKARSKĄ:)
Napastnik Ruchu Chorzów Damian Gorawski jest bliski transferu do Zagłębia Lubin. Dolnośląski zespół zainteresowany jest również pozyskaniem Krzysztofa Gajtkowskiego lub Grzegorza Króla.
Prezes "Niebieskich" Krystian Rogala wycenił 22-letniego Gorawskiego na 2 miliony złotych.
- Pomimo, że nie jesteśmy obecnie w najlepszej kondycji finansowej nic nie powstrzyma nas od tego transferu. Kupimy napastnika nawet gdybyśmy mieli się zapożyczyć. - buńczucznie zapowiada Wiktor Błądek, prezes Rady Nadzorczej SSA Zagłębie Lubin.
- Chorzowianie są także zainteresowani odkupieniem Artura Andruszczaka, więc myślę, że się dogadamy w sprawie Gorawskiego. - dodał Błądek.(INTERIA.PL/Sport)
UWAŻAM TO ZA KACZKĘ DZIENNIKARSKĄ:)
- radzion
- Kontakt:
kurna chopie obys mio racja ze to kaczka:)
bo jak nie to ku*** naprowdy ciezko widza ten nosz "zarzad"
ja je.. najpierw jamroz,wos teroz kur. gora?
co tu do ch*** jest grane?moze i jamroz i wos slabo grali ale mimo wszystko jo sie nie wyobrazom 2 linii bez nich,bo niby kto by miol zamiast nich grac??? kulawik?jakis jackiewicz>??ku*** parodia,a teroz jeszcze gora?i ch** ze jest wart 2 miliony zlotych jak kur.. jakos nie chce mi sie i tak wierzyc ze te pieniadze(tyla) ruch by dostol, ajkby nawet to co z nimi zrobia??napewno nie wydadza na zakup dobrego napastnika? a wtedy kto mo grac w ataku? srutwa mo isc kajs??gortra do zaglebia,modzi na wypozyczenie?? a moize ku*** som prezes wdupi do ataku razem z jakims innym pseudodzialaczem :twisted:
ku*** panowie z zarzadu skonczcie robic jaja bo juz nos to wkurwio
kim wy chcecie grac na wiosna???trampkarzami???
robcie tak dalij a wos kur.. na taczkach wywiezo i to wszystkich

bo jak nie to ku*** naprowdy ciezko widza ten nosz "zarzad"
ja je.. najpierw jamroz,wos teroz kur. gora?
co tu do ch*** jest grane?moze i jamroz i wos slabo grali ale mimo wszystko jo sie nie wyobrazom 2 linii bez nich,bo niby kto by miol zamiast nich grac??? kulawik?jakis jackiewicz>??ku*** parodia,a teroz jeszcze gora?i ch** ze jest wart 2 miliony zlotych jak kur.. jakos nie chce mi sie i tak wierzyc ze te pieniadze(tyla) ruch by dostol, ajkby nawet to co z nimi zrobia??napewno nie wydadza na zakup dobrego napastnika? a wtedy kto mo grac w ataku? srutwa mo isc kajs??gortra do zaglebia,modzi na wypozyczenie?? a moize ku*** som prezes wdupi do ataku razem z jakims innym pseudodzialaczem :twisted:
ku*** panowie z zarzadu skonczcie robic jaja bo juz nos to wkurwio
kim wy chcecie grac na wiosna???trampkarzami???
robcie tak dalij a wos kur.. na taczkach wywiezo i to wszystkich

- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zgadzam sie z Toba Patton w 100%. po zaknoczeniu rundy Rogala pedziol ,ze Gorawski zostaje reszta moze odejsc a teraz nawet i Gorawskiego sprzedaja , kurw.. popierd.... ich do reszty !!!Patton pisze:I moze przestanmy uzywac slowa zarzad, bo oni na to nie zasluguja. Proponuje nierzad
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
To my ledwo ledwo utrzymujemy się nafd kreska i zamiast się wzmacniać to jeszcze sie osłabiamy. Woś, Jamróz a teraz Gora ku*** mać, to kto bedzie grać? Śrutwa ma nie grać to kto zostaje w ataku Biza i kto?? jo??? No bez przesady, nie można tak osłabiać drużyny! Miejmy nadzieje,że do tego nie dojdzie bo wtedy się wkurwai na maksa.
A tak na marginesie to fakt Prezes cos zapowiadał i mam nadzieje ,że słowa dotrzyma...
A tak na marginesie to fakt Prezes cos zapowiadał i mam nadzieje ,że słowa dotrzyma...
Panowie jak wiadomo nie od dzis wszystko rozbija sie o kase
z tego co bylo wiadomo to na liscie zyczen Lubina bylo chyba z 6 czolowych graczy roznych klubow ekstraklasy, wiec podchodze do tego z pewnym dystansem
no ale teraz jezeli okazaloby sie to prawda to my pozbywamy sie wszystkich zawodnikow najlepszych i cos soba reprezentujacych i jezeli tak naprawde bedzie bo jedyne co widac to czystki bez wzmocnien to jakos cienko widze ta runde a zalozylem sie o flaszke z jednym gieksiarzem ze bedziemy w pierwszej osemce
pozdro
z tego co bylo wiadomo to na liscie zyczen Lubina bylo chyba z 6 czolowych graczy roznych klubow ekstraklasy, wiec podchodze do tego z pewnym dystansem
no ale teraz jezeli okazaloby sie to prawda to my pozbywamy sie wszystkich zawodnikow najlepszych i cos soba reprezentujacych i jezeli tak naprawde bedzie bo jedyne co widac to czystki bez wzmocnien to jakos cienko widze ta runde a zalozylem sie o flaszke z jednym gieksiarzem ze bedziemy w pierwszej osemce
pozdro
-
- Kontakt:
mam nadzieję, że te artykuliki na temat Ruchu to tylko efekt sezonu ogórkowego - dziennikarz nie ma o czym pisać, to trzeba wymyslić jakąś sensacje. tak sie tylko zastanawiam dlaczego nie wymyślaja tematów w drugą strone - jakies spektakularne transfery do chorzowskiego Ruchu? może jednak cos w tym jest???
Gorawski jeszcze ze dwa tygodnie temu był bezcenny, teraz jest już do kupienia za 2 duże bańki, prezes zjeżdża z ceny szybciej nież ruscy na targowisku. z drugiej strony zamiast Wosia - Jackiewicz, zamiast Gorawskiego Andruszczak - jak w pysk strzelił kłania sie przysłowie "zamienił stryjek siekierke na kijek".
inaczej widziałem tę zapowiadaną rewolucję - mieliśmy się pozbywać ludzi którzy się opierdalają i nie pokazali nic w tym roku, pozbywamy sie tych którzy jeszcze są cos warci.
Gorawski jeszcze ze dwa tygodnie temu był bezcenny, teraz jest już do kupienia za 2 duże bańki, prezes zjeżdża z ceny szybciej nież ruscy na targowisku. z drugiej strony zamiast Wosia - Jackiewicz, zamiast Gorawskiego Andruszczak - jak w pysk strzelił kłania sie przysłowie "zamienił stryjek siekierke na kijek".
inaczej widziałem tę zapowiadaną rewolucję - mieliśmy się pozbywać ludzi którzy się opierdalają i nie pokazali nic w tym roku, pozbywamy sie tych którzy jeszcze są cos warci.
ja juz niewiem co o tym wszystkim myslec
czy ktos wreszcie z naszego "zarzadu" powie co jest kurna grane?????Prezesa juz nie prosze na forum z wyjasnieniami , bo jak zle o nim napisałem,to najpierw mnie niektórzy zj***li za to,potem nagle prezes wypowiedział sie na temat,który my wałkujemy od pewnego czasu i nic nowego niepowiedział i teraz takie nowiny :shock: moze lepiej bedzie jak w lidze szóstek zagramy-jedna 6-ke napewno uzbieramy.KK moze ty masz jakies informacje?????kim my bedziemy grali jak wszystkich najlepszych wysprzedajemy????chyba,ze zakupiono Klosego.Oliego.Rivaldo a my o tym niewiemy i niepotzrbnie sie martwimy 

-
- Kontakt:
JA FAJNE JAJA dobrych sprzedac slabych wypie...lic ROGALA + SPOLKA NA BOISKOparanoja 
qurwa 25 ich jest bez p.Cieslika 24 to moze cos pokarza chwasty trzeba wyrwac jak dalej bedzie prowadzona taka polityka to bedziemy grali niedlugo derby co tydzien w okregowce albo a klasie

qurwa 25 ich jest bez p.Cieslika 24 to moze cos pokarza chwasty trzeba wyrwac jak dalej bedzie prowadzona taka polityka to bedziemy grali niedlugo derby co tydzien w okregowce albo a klasie
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- vahanara
- Kontakt: