Obowiązkowe logowanie!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

Obowiązkowe logowanie!

#1 Post autor: Gość » 18 gru 2002, o 08:31

Witam KRiszo. Mam nadzieje,że przeczytasz tego posta:) Sprawa wyglada tak. Chyba nie jestem osamotniony swoich przemyśleniach. Ale mam dość wyzwyski który lecą ze strony żaboli czy dospelarzy. Mam dość postów powtarzanych po tysiąc razy.
Kwestia ta była poruszona w jednym z postów niedawno - nie przeze mnie - WPROWADŹ OBOWIĄZKOWE LOGOWANIE. Tzn że jak ktoś chce pisać musi być zalogowany. Wtedy daję głowę - oby mi sie ona ostała- będzie mniej debilnych postów, bo komu się będzie chciało zakładać konto na forum, żeby raz bluzgnąć? Napewno frekfencja takich osób spadnie. Liczę na głos ludu :lol: więc jeśli popieracie taką incjatywę wpisujcie się.
Niebieskie pozdrowienia.

ord

#2 Post autor: ord » 18 gru 2002, o 08:45

w 100% popieram

Bolek
Kontakt:

#3 Post autor: Bolek » 18 gru 2002, o 09:13

Zgadzam sie z Toba Bart w 100%
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Gość

oł jeee :)))

#4 Post autor: Gość » 18 gru 2002, o 09:51

zgadzam się w 100% ... zrezstą to forum daje również możliwości logowania tylko określonych userów 8)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#5 Post autor: Patton » 18 gru 2002, o 11:06

jestem za, a nawet przeciw... Popieram w 200% Bart ;) Pozdrawiam!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Blue_R

#6 Post autor: Blue_R » 18 gru 2002, o 11:33

ja tez popieram. czekamy na Twoje zdanie KK

Gość

#7 Post autor: Gość » 18 gru 2002, o 13:25

jak najbardziej jestem za i aby jak najszybciej to zrobic,mozeby jeszcze wprowadzic weryfikacje niewiem czy to bedzie dobre,bo kilku naszych kolegów pisze od czasu do czasu,ale weryfikowac raz w miesiacu tych którzy tylko 1 lub 2 posty posla,od nowa by sie musieli logowac,moze to zniecheci tych gosci,którzy smieca forum????tylko jeszcze raz pisze niechce obrazic tych kolegów,którzy sa niebieskimi kibolami

WOJTEKK

#8 Post autor: WOJTEKK » 18 gru 2002, o 13:37

sprawdziłem,tak jak napisałem wyzej jako gosc mozna bez problemu nadawac na forum bez logowania i sprawdziłem na stronie wisły,ze kiedys miałem login jak pisałem po meczu z parma teraz niemam juz dostepu,czyli chyba weryfikuja posty tych.którzy zadko pisza i tylko zasmiecaja

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: L-o » 18 gru 2002, o 14:13

Zgadzam się z Bartem w 100% I mam nadzieję, że KK coś z tym zrobi... :!:

fuhr
Kontakt:

#10 Post autor: fuhr » 18 gru 2002, o 16:36

ja jestem raczej przeciw - bo mozemy sie ugotowac wewlasnym sosie....

a jak ktos pisze gupoty to ignor z naszej strony, czy kasacja przez moderatora....

no i MARIUSZ i BOGUSIA by sie musieli logowac, a nigdy tego nie robili
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

WOJTEKK

#11 Post autor: WOJTEKK » 18 gru 2002, o 17:55

o.k fuhr,jezeli chodzi o Mariusza i Bogusie to wydajemi sie,ze KK powinien sie z nimi skontaktowac i nadac im loginy,które nam ewentulnie poda,bo kazdy sie moze kultralnie zalogowac i fajnie pisac a sie potem okaze,ze to ani Mariusz ani Bogusia i chyba najwazniejsze jak sie okaze,ze pod Krystian VIP ukrywa sie inny wielki brat :roll: :lol:

huta

#12 Post autor: huta » 18 gru 2002, o 23:08

101% poparcia - powinien być warunek - chcesz klikać na forum to sie zarejestruj, na ch** nam pikniki :wink: heheh

pozdro

DjMaciar
Kontakt:

#13 Post autor: DjMaciar » 19 gru 2002, o 02:24

oj Huta ty z tym piknikiem hihi :lol: :lol: :lol: ja mysle ze to dobry pomsl ale czyba zbyt duzo nam nie pomoze bo ci ktory beda chcieli to i tak beda na nas bluzgac tyle tylko ze beda zarejestrowasni
Moderatorzy powinni usowac zaraz gdy sie spostrzega klony i to obojetne ile w nich jest odpowiedzi jesli juz istnieje 1 post to poco dublowac my tez musimy na to zwrocic uwage i nie odpowiadac w tych postach
po drugie mysle ze z tym ze ktos sie zalogowal i napisal jeden lub dwa posty lub odpowiedzi i go wywalic to troche zle rozwiazanie bo przesledzmy uzytkownikow ilu jest ktorzy tylko czytaja nasze forum systematycznie a jak im skasuje sie login i za karzdym razem kiedy beda chcieli poczytac beda musieli sie logowac to im sie to znudzi i przestana odwiedzac ta strone
to by bylo na tyle pozdrowienia nie tylko dla stalych pismakow :wink:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

pko

#14 Post autor: pko » 19 gru 2002, o 12:55

jestem przeciw no chyba ze chcecie byc tak zwana elyta dobrze to przemyslcie juz zdazalo mi sie bywac w takich elytarnych zbirowiskach i powiem jedno po pol roku w miare poprawnego dzialania atmosfera padala a jeden pod drugim kopal dolki bardziej sklaniam sie w strone moderowania grupy jednakze i to ma swoje wady zwlaszcza na tej grupie to widac gdzie moderatorzy dzialaja beznadziejnie a co do bluzgania ja pi***ole kazdy z powyzszych komus juz tu wrzucal ... taki problem zignorowac posta ? free for net!! i teraz UWAGA UWAGA BLUZG je*** DZIEWCZYNKI Z KATOWIC!!!

WOJTEKK

#15 Post autor: WOJTEKK » 19 gru 2002, o 15:45

o.k. pko ciebie widac na forum i o.k. ale popierona taki jeden gosc z drugim wala niepotrzenne posty dla zabawy?czy aby nas wk***ic :evil: raczej to drugie,a taki zawsze sie bedzie wpierdalał miedzy posty,i predzej czy póznie,ktos ze starych bywalców go zjebie i nie da sie go wyeliminowac z forum,bo to go bedzie bawiło.Tylko przymus logowania sie moze troche w tym pomóc

ODPOWIEDZ