"Odejście Mariusza Śrutwy"

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
MJ

"Odejście Mariusza Śrutwy"

#1 Post autor: MJ » 11 gru 2002, o 10:48

Postanowiłem swoją uwagę, którą napisałem jako komentaż do informacji o dylemacie związanym z odejściem Mariusza Śrutwy, dołączyć do forum w celu poszerzenia dyskusji na temat Mariusza a zarazem zwiększyć możliwość, że ta uwaga będzie przeczytana i brana pod uwagę przy podejmowaniu decyzji porsonalnych.
Swoją krótką uwage co do planowanego pozbycia się Mariusza Śrutwy chciałbym skierować głównie do Pana Trenera i oczywiście Pana Prezesa Rogali.
Moim zdaniem pozbywanie się tak doświadczonego, bardzo dobrze wyszkolonego technicznie, mojącego przegląd sytuacji, dobrze grającego głową i o wielu innych nie mniej ważnych zaletach piłkarkich zawodnika jest nie do końca przemyślanym posunięciem.
Wiele przykładów z krajowych i zagranicznych klubów dowodzi, że właśnie tego typu zawodnicy (np. Mario Basler) mogą być w tak zwanej drugiej fazie swojej kariery bardzo mocnym i zarazem decydującym elementem drużyny kiedy zostają przesunięci do zadań defensywnych i konstrukcyjnych wyprowadzanych z lini obrony.
Wszystkie walory wymienione już wcześniej dają Mariuszowi możliwość a wręcz predystynują go do gry na takiej pozycji. Mam nadzieję, że dalsza analiza ewentualnych kroków/możliwości związanych z Mariuszem prze osoby odpowiedzialne za losy klubu pozwoli na wybranie najbardziej optymalnego rozwiązania dla zawodnika oraz równocześnie dla klubu i nas wszystkich wiernych kibiców.
Pozdrowienia i życzenia wesołych świąt dla wszystkich piłkarzy, osób związanych z Firmą "Niebiescy" oraz kibiców przesyła
Marek Jelonek
PS O ewntualny kontakt proszę na mój prywatny adres E-mailowy:
[email protected]
data dodania: 2002-12-09 08:58 /11.12.02

Gość

#2 Post autor: Gość » 11 gru 2002, o 23:12

Temat jest wałkowany na okrąglo ale na litość Boską dlaczego w 1000 roznych postow na raz, kiedy powinien sie znalesc w jednym!!!

huta

#3 Post autor: huta » 12 gru 2002, o 00:00

hehe Bart spokojnie - chop jest nowy! Trzeba mu wytłumaczyć, a nie mówić do niego poniżającym tonem dając mu do zrozumienia że sie wygłupił i nikt go tu nie kocha :lol:

pozdro
huta

Gość

#4 Post autor: Gość » 12 gru 2002, o 22:34

Nikogo nie poniżyłem, po prostu wkuzra mnie jak widzę ten sam temat w 4 czy 5 różnych postach. A jeslki ktoś jest nowy, to znaczy,że ma tylko pisać i wogóle innych postów nie czytać - nawet tematów, bo na to wygląda. Tyle razy była prośba ,żeby jeden wątek pisać w jednym temacie, bo tak robi się burdel.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: gerhat » 13 gru 2002, o 00:22

to jest absolutny nowicjusz w dodatku z krainy papieru i stalowych noży więc wybacz mu Bart, w dodatku danie jest bez "mięcha", gorzej jak to robią starzy wyjadacze

DjMaciar
Kontakt:

#6 Post autor: DjMaciar » 14 gru 2002, o 02:16

DO GERHATA
widze ze tymi postami na TESCIE BART cie smignie juz jutro albo jeszcze dzis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: gerhat » 16 gru 2002, o 11:15

z przyjemnością oddałem mu pałeczkę lidera :lol:
podobnie jak małyszomania tak i gerhatomania jest strasznie męcząca, a ja nie mam do pomocy fizjologa i psychologa :lol: :lol: :lol:

Gość

#8 Post autor: Gość » 16 gru 2002, o 13:55

Jeśli Gerhat chce to moze pisać w dni parzyste ja będe w nieparzyste:))

Gość

#9 Post autor: Gość » 16 gru 2002, o 14:03

DjMAciar sluchaj mnie teraz:) zobacz kiedy ja się zapisałem na forum, kiedy zapisał sie gerjat- to jest ten sam czas, różnica chyba dwóch dni. A zobacz kiedy ty się zapisałeś , a jesteś już seniorem. Powiem szczerze ,że nie widziałem przez ten czas aż ponad 200 twoich postów na forum, ale może były, popraw mnie.
Po drugie TEST jest od tego żeby testować, więc skoro tam coś pisałem, były jakieś posty to znaczy,że mi forum szfankowało a gdzieś musiałem to sprawdzić. Zresztą chyba nie o to chodzi,żeby mieć jak najwięcej postów, tylko ,żeby jak już są żeby miały one jakieś sens. Jak tak bardzo chcesz to mogę pogadać z Kriszem i wyzeruje mi licznik żebyś mógł się cieszyć z tego ,że jesteś "najlepszy".

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: gerhat » 16 gru 2002, o 14:20

Świetny pomysł Bart :lol:
ale znów przykombinowałeś, nieparzystych dni jest w roku więcej.
Ok :lol:

DjMaciar
Kontakt:

#11 Post autor: DjMaciar » 16 gru 2002, o 18:17

BART poco sie obrazasz ty sam gdzies napisales ze jestes zaskoczony tym jak ktos kto rejestruje sie w pazdzierniku moze miec 200 postow juz ci napisalem jestem dziennie na forum a srednia 4 posty na dzien to chyba nie za duzo mi to wisi ile kto ma postow i jaki status chcesz pisz ja chce pisze Gerhat chce to pisze i reszta rowniez ty piszesz wiecej postow odemnie gdzies przez jakis miesiac i mi to nie przeszkadza bo jak ja weszlem na 200 ty moze miales gdzies 230 okolo teraz zobacz ile ja mam a ile ty i nie mow mi ze kiedy ty sie rejestrowales a kiedy ja bio dopiero od jakiegos miesiaca moze 1,5 walisz maraton ale to nie moja sprawa ja pisze bo lubie i obojetnie czy bedzie jakies status czy nie i tak bede pisal tyle ile uwarzam za stosowne A NIE OTO CHODZI ZEBY SOBIE SKAKAC DO GARDEL WIEC WSZYSCY PISZMY TYLE NA ILE MAMY OCHOTE
A DOMNIE STATUS JEST I TAK TYLKO STATYSTYKA I NIC NIE BEDE ROBIL ABY KOGOS GONIC LUB COS PODOBNEGO

moge rowniez podac przyklad kumpla GUCIA ktory rejestrowal sie dosc dawno ma tylko 2 posty ale sledzi i czyta forum na biezaco (dziennie)
i tez zyje a ktos mogl by mu zarzucic np. te piknik ty nic niewiesz wiec sie zamknij i by sie pomylil

POZDROWIENIA DLA CALEJ NIEBIESKIEJ RODZINY

Gość

#12 Post autor: Gość » 16 gru 2002, o 23:31

Nie obrażam się bo nie ma o co. Masz rację nie powinniśmy sobie skakać do gardeł więc skończmy ten temat i nie kłoćmy się.

Co do pikników to nie zauważyłem żeby ktoś kogoś przezywał na forum tylko dlatego,że ma np.2 posty, bo to by była głupota. Każdy moze dołączyć do nas kiedy chce.
Pozdrawiam.

DjMaciar
Kontakt:

#13 Post autor: DjMaciar » 17 gru 2002, o 15:30

nawiazujac do piknikow to kiedys ktos jakis podtekst rzucil ale madrzy forumowcy zaraz go uspokoili kilkoma postami i przestal piknikowac innych

WOJTEKK

#14 Post autor: WOJTEKK » 17 gru 2002, o 17:20

jak zes juz djmaciar dostałes do "klubu seniora" :wink: proponuje,abys postawił skrzynka browara dobrego,ewentualnie łódke bols sztuk kilka i bedzie dobrze tylko napisz gdzie i kiedy :lol: a stawia sie nawet tramkarze :D :D :D a co do starszych wtym klubie jakies ostrzezyny dla djmaciara???? :roll:

Kosa

#15 Post autor: Kosa » 17 gru 2002, o 17:55

WOJTEKK pisze:a co do starszych wtym klubie jakies ostrzezyny dla djmaciara???? :roll:
Ja proponuję, by przy awansie z Trampkarza na Juniora była przycinka (tyle pasów ile postów). I analogicznie po awansie z Juniora na Seniora byłaby obcinka. :lol:

Pozdro

PS - Ci co byli w woju bedą widzieli o co biega :wink:

ODPOWIEDZ