Rezerwy Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
737

Rezerwy Ruchu

#1 Post autor: 737 » 23 sie 2005, o 11:03

Ruch II Chorzow na inauguracje ligi polegl 0 - 2 z Lechia 06 Myslowice. Po obiecujacej wygranej 3 - 1 w Pucharze Polski z Hetmanem 22 Katowice - z ktorym to Ruch rowniez spotka sie w lidze - przyszla porazka i to juz w pierwszym ligowym meczu. Mimo wzmocnien trzema graczami z pierwszej druzyny oraz grajacemu wciaz na dobrym poziomie trenerowi zespol ulega po zacietej walce. Poczatek meczu z dobrze grajaca i wzajemnie asekurujaca sie obrona nie zapowiadal takiego finalu, na zageszczona strefe rywale nie umieli znalezc sposobu, az przydazyla sie strata pilki w srodku pola dlugie podanie do boku , dosrodkowanie i Jaroslaw Pasnik tylko mogl z niedowierzaniem obserwowac celna glowke niemal z zerowego kata. Mimo optycznej przewagi niebieskich, rutyniarze z Myslowic kontrolowali przebieg meczu. Wytuacji kiedy wlaczymy o 3 punkty i nie interesuje nas remis nastepuje zmaina ustawienia z 4-4-2 na 3-4-3 by po chwili Kozminski zmarnowal idealne podanie Piowczyka po ktorym wychodzi sam na sam. Nalezy nadmienic ze KOzminski stanowil najwieksze zagrozenie dla zespolu Lechii. Po drocze Cienciala strzela jeszcze gola po silnym dosrodkowaniu ale sedzia dopatrzyl sie spalonego. Cala druga czesc spotkania to gra na polowie rywala ale niestety nadziewamy sie na kontre madrze grajacych pilkarzy Lechii.Na koniec Jaroslaw Pasnik broni w swietnym stylu karnego i tak ratuje nas przed wieksza porazka. Przed mloda druzyna Ruchu jeszcze sporo pracy bo nikogo nie beda zadawalaly porazki po ladnej grze. Nastepny mecz z AKSem II Mikolow w niedziele o 11 u siebie.

Paweł 19R20
Kontakt:

#2 Post autor: Paweł 19R20 » 23 sie 2005, o 11:58

Dobrze przinajmij że Nasze rezerwy mają skład ze by grać w tyj niższyj lidze :!:

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Rezerwy Ruchu

#3 Post autor: Adrian.G » 26 sie 2005, o 19:19

Nastepny mecz z AKSem II Mikolow w niedziele o 11 u siebie.[/quote] Wszyscy na Cichą !!! :D

Johny_BatoRy

#4 Post autor: Johny_BatoRy » 28 sie 2005, o 13:24

1;2 w plecy...lepiej nie komentować...

snajper

#5 Post autor: snajper » 28 sie 2005, o 14:35

gra niewygladała najgorzej :P paroma paradami popisał sie Franke jednego przeciwnika zas staranowoł :lol:

Awatar użytkownika
SirArexx
Kontakt:

#6 Post autor: SirArexx » 28 sie 2005, o 15:03

Ogólnie nie wygladało to źle ,widać boło trocha mało zgrania i w niekierych momentach niezdecydowanie :?
Franke fajnego zaś tarana zrobioł :D

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: heli » 28 sie 2005, o 15:58

a mnie cieszy że on tak taranuje, bo jak groł w pierwszym skłądzie to właśnie najbardziej mu brakowało po za wzrostem oczywiście, pewności siebie i pewnych wyjść, a jak tak włazi bezpardonowo czy to w naszych :D czy w przeciwników to może jest już z tym lepiej
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

snajper

#8 Post autor: snajper » 12 wrz 2005, o 07:20

wie ktos moze jak w minionyb weekend grały nasze Rezerwy ?

mariuszp

#9 Post autor: mariuszp » 12 wrz 2005, o 18:51

snajper

#10 Post autor: snajper » 12 wrz 2005, o 19:34

tam niema wyniku z minego wekendu :roll:

mariuszp

#11 Post autor: mariuszp » 12 wrz 2005, o 20:09

:shock2:
no niy..
ale zawsze były :D
:nie_wie:

Smog
Kontakt:

#12 Post autor: Smog » 13 wrz 2005, o 22:49

ten szpil co miol byc w sobota jest w sroda (14.09.2005) :!: :!: :!:
chyba o godzinie 16

BluR
Kontakt:

Rezerwy Ruchu

#13 Post autor: BluR » 15 wrz 2005, o 12:33

Rezerwy zagrały bardzo dobry mecz. Dużo gry pozycyjnej , co jest w Polsce rzadkością. Bardzo dobry mecz Ćwielonga, Bartosa, Kutschmy i Markiewicza, który jak na napastnika oprócz zagrożenia bramki świetnie obsługiwał kolegów i był bardzo aktywny w środku pola. Niezły Koźmiński , ale mało skuteczny (4 x 100% sytuacje). Miło było popatrzeć jak nasi grali , a tamci latali za balem. Dobre przetarcie dla II garnituru. Wielu chłopców z tego składu jest gotowych do I drużyny. :P

Smog
Kontakt:

#14 Post autor: Smog » 15 wrz 2005, o 21:28

stary to jo chyba byl na innym szpilu...
dobrze grali, kozminski niezly :shock: :shock: :shock:
zgodza sie z tym ze w II polowie byli duzo lepsi od przeciwnika,ale tylko dlatego ze braklo im chyba sil i ze dobry mecz bartosa i pepka, a co do tego kozminskego to jest napastnik wiec od niego sie wymaga skutecznisci... w I polowie nie bylo widac tego, ze jest to 11 ocierajaca sie o I sklad. byly tylko 3 sytuacje w tym jeden prezent sedziego,chodzi mi o rzut wolny posredni po ktorym padla brama...pozatym nic wielkiego...
jak dla mnie to z takim skladem ta wesolka nie powinna ani bala dotknac no chyba ze przy rozpoczeciu gry, a to oni prowadzili 1:0
wiem, ze wielu z wam to co napisalem moze sie nie spodobac, ale taki sa moje odczucia po tym meczu...spodziewalem sie czegos lepszego po takiej ekipie...

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: Raul22 » 15 wrz 2005, o 23:35

:shock: :shock: :shock: ja tez chyba bylem na innym meczu, przeciez to co kiche grali to jest nie do opisania tamci jakies rezerwy okregowki a u nas polowa co w kadrze 2 ligi a roznicy wielkiej nie bylo widac co do kozminskiego skoro napastnik nie strzela z 3 metrow idealnie nagranej pilki tylko posyla ja na aut kolo choragiewki to pomysl co by bylo jakby w meczu pierwszej druzyny przy 0:0 tak zrobil, albo cwielong dobrze gral?? wiecej podan mial niecelnych niz celnych markiewicz fakt pare akcji mial fajnych ale duzo gral pod siebie zamiast podawac i tez czesto tracil, przeciez jakby nie sedzia to ciezko by bylo wygrac 1 gol jak juz ktos napisal dzieki wolnemu podarowanemu przez sedziego 2 ze spalonego padl bo akurat siedzialem na rowno i widzialem to, a 3 karny, nie wiem czym ty sie tu tak zachwycasz, rozumie jakby to chopcy wygrali co ciagle w rezerwie graja i tak zagrali ale tam bylo pol kadry 1 druzyny. Jak dla mnie grali beznadziejnie, zreszta miny Fornalaka po niektorych zagraniach mowily same za siebie pozdRo

ODPOWIEDZ