Łudziński i Owczerek zatwierdzeni przez PZPN !!!
Łudziński i Owczerek zatwierdzeni przez PZPN !!!
tak jak w temacie ! a kiedy bedzie wiadomo co z tymi -6 pkt ?
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
salas
jak narazie patrzac na nasz sklad to nawet nawet (pomijajac srutwe)nie jest zly i nawet jak zgraja lesnych dziadkow nie cofnie nam tych 6pkt ujemnych to bez problemu powinnismy sie utrzymac!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
- Lutz
- Kontakt:
Re: salas
I po utrzymaniu postawiymy im wszystkim dupny pomnik na cyntrum Chorzowa .salas pisze:jak narazie patrzac na nasz sklad to nawet nawet (pomijajac srutwe)nie jest zly i nawet jak zgraja lesnych dziadkow nie cofnie nam tych 6pkt ujemnych to bez problemu powinnismy sie utrzymac!!!
-
- Kontakt:
A jak kurde myślałem że już po zeszłosezonowej zwycięskiej batalii o utrzymanie wybudują fornalakowi i społce pomnik albo i więcejLutz pisze:I po utrzymaniu postawiymy im wszystkim dupny pomnik na cyntrum Chorzowa .salas pisze:jak narazie patrzac na nasz sklad to nawet nawet (pomijajac srutwe)nie jest zly i nawet jak zgraja lesnych dziadkow nie cofnie nam tych 6pkt ujemnych to bez problemu powinnismy sie utrzymac!!!
ale jestem rozczarowany :shock:
nigdy nie jest za późno
- Neo
- Kontakt:
A jo jeszcze bardziej :x myślołem, że zarząd załatwi dla Fornalaka takiego podłużnego balona (ch**j wie jak to sie nazywo) co bydzie ciągnął tako wstynga FORNALAK FOREVER :shock:arcio pisze:A jak kurde myślałem że już po zeszłosezonowej zwycięskiej batalii o utrzymanie wybudują fornalakowi i społce pomnik albo i więcejLutz pisze:I po utrzymaniu postawiymy im wszystkim dupny pomnik na cyntrum Chorzowa .salas pisze:jak narazie patrzac na nasz sklad to nawet nawet (pomijajac srutwe)nie jest zly i nawet jak zgraja lesnych dziadkow nie cofnie nam tych 6pkt ujemnych to bez problemu powinnismy sie utrzymac!!!
ale jestem rozczarowany :shock:
:lol:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
te forum zaś po leku spado na dno, za nie długo tu nic pozytywnego nie bedzie można napisać, bo zaroz jeden z drugim ci wyskoczą z jakimś tekstem. albo z jakąs onanizacją. do regulaminu tego forum powinno chyba dopisać, że wszystkie posty, które mają w sobie jakiśkolwiek powiew optymizmu są nie mile widziane.Lutz pisze:I po utrzymaniu postawiymy im wszystkim dupny pomnik na cyntrum Chorzowa .salas pisze:jak narazie patrzac na nasz sklad to nawet nawet (pomijajac srutwe)nie jest zly i nawet jak zgraja lesnych dziadkow nie cofnie nam tych 6pkt ujemnych to bez problemu powinnismy sie utrzymac!!!
A forum powinno przemienić w jedno wielkie narzekanie i każdy powienien się z każdym pzreścigać, kto więcej ludzi z jedzie i ile rzeczy negatywnych napisze. Az w końcu powinno się stać forum utrzymane w nastroju żałobnym.
Regulamin forum
1. Nie wolno się cieszyć z transfreów bo i tak nic z nich nie bedzie
2. Nie wolno cieszyć się ze zwycięstw bo to skrajny onanizm
3. Każdy kibic Ruchu powinien wiedzieć, ze i tak momy kijowego trenera i piłkarzy choćby nie wiem jak zagral
4. Obojątnie kto sie pojawia w klubie to i tak jest z niebieskiej rodziny, nawet jakby wyglądał na ufoludka z Marsa
5. Każda wygrana naszej drużyny to cufal.
6. Każda porażka to normalność
7. Każdy kibic Ruchu powinien wiedzieć, że podstawowym jego zadaniem jest wypominanie i krytykowanie złych zagrań zawodników i na to powinien być nastawiony oglądając mecz.
8. Dobrej gry prawy kibic Ruchu powinien nie dostrzegać bo ona i tak nie osiągnie poziomu z przed choćby 20 lat.
Więc od dzis prosimy nie pisać na forum o żadnej nadzieji, wierze w lepsze jutro bo to jest skrajny onanizm.
Podpisano
Sceptycy naszego klubu
Ps. Powinniśmy wybrać prezesa.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Krótka jest pamiec kibica Ruchu
Juz nie pamietacie jak Jikia nas wyciulał gdy odchodzil z Ruchu?
Taki Jikia jest fajny, pewnie bylaby tu jeszcze radosc gdyby wrocic mial np. Bednarz. A je***i sa ludzie którzy dla tego klubu naprawde wiele zrobili, nie pitali jak bylo źle tacy jak Wyrobek Śrutwa czy nawet Fornalak.
Smutne to :roll:
Juz nie pamietacie jak Jikia nas wyciulał gdy odchodzil z Ruchu?
Taki Jikia jest fajny, pewnie bylaby tu jeszcze radosc gdyby wrocic mial np. Bednarz. A je***i sa ludzie którzy dla tego klubu naprawde wiele zrobili, nie pitali jak bylo źle tacy jak Wyrobek Śrutwa czy nawet Fornalak.
Smutne to :roll:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: