Łudziński i Owczerek zatwierdzeni przez PZPN !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
snajper

Łudziński i Owczerek zatwierdzeni przez PZPN !!!

#1 Post autor: snajper » 19 sie 2005, o 00:00

tak jak w temacie ! a kiedy bedzie wiadomo co z tymi -6 pkt ?

KK
Kontakt:

#2 Post autor: KK » 19 sie 2005, o 00:03

Do 30 sierpnai Najwyzsza Komisja bleblebleble PZPN musi zdecydowac czy decyzja Wydzialu Dyscyplinarnego byla zasluzona. Czyt. zgraja lesnych dziadkow bedzie analizowala, czy inna zgraja lesnych dziadkow postapila ok. trudno wyrokowac jaka bedzie decyzja...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: spyru » 19 sie 2005, o 07:02

Mam nadzieje że będą wzmocnieniem. Swoją drogą byłem przekonany że nie zatwierdzą tych zawodników.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#4 Post autor: 19r20 » 19 sie 2005, o 08:50

mam nadzieję ze ten gość na Ł i Owczerek zagrają dziś i pokażą czy warto było ich sprowadzać
Śrutwa na ławę
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

rumcajs_79
Kontakt:

#5 Post autor: rumcajs_79 » 19 sie 2005, o 09:09

jak domnie to biza moze zagrac on cos jeszcze umnie pokopac i zakrecici obrona ale mario przydał by sie nam na koncowke 15 minut do konca no to juz nie ta sktuecznosc! a dac szanse młodym obrona momy dobro tylko atak nic nie strzela wiec nic nietracimy!

salas
Kontakt:

salas

#6 Post autor: salas » 19 sie 2005, o 09:36

jak narazie patrzac na nasz sklad to nawet nawet (pomijajac srutwe)nie jest zly i nawet jak zgraja lesnych dziadkow nie cofnie nam tych 6pkt ujemnych to bez problemu powinnismy sie utrzymac!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

Re: salas

#7 Post autor: Lutz » 19 sie 2005, o 09:38

salas pisze:jak narazie patrzac na nasz sklad to nawet nawet (pomijajac srutwe)nie jest zly i nawet jak zgraja lesnych dziadkow nie cofnie nam tych 6pkt ujemnych to bez problemu powinnismy sie utrzymac!!!
I po utrzymaniu postawiymy im wszystkim dupny pomnik na cyntrum Chorzowa .

arcio
Kontakt:

#8 Post autor: arcio » 19 sie 2005, o 10:07

Lutz pisze:
salas pisze:jak narazie patrzac na nasz sklad to nawet nawet (pomijajac srutwe)nie jest zly i nawet jak zgraja lesnych dziadkow nie cofnie nam tych 6pkt ujemnych to bez problemu powinnismy sie utrzymac!!!
A jak kurde myślałem że już po zeszłosezonowej zwycięskiej batalii o utrzymanie wybudują fornalakowi i społce pomnik albo i więcej
ale jestem rozczarowany :shock:
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#9 Post autor: Neo » 19 sie 2005, o 10:14

arcio pisze:
Lutz pisze:
A jak kurde myślałem że już po zeszłosezonowej zwycięskiej batalii o utrzymanie wybudują fornalakowi i społce pomnik albo i więcej
ale jestem rozczarowany :shock:
A jo jeszcze bardziej :x myślołem, że zarząd załatwi dla Fornalaka takiego podłużnego balona (ch**j wie jak to sie nazywo) co bydzie ciągnął tako wstynga FORNALAK FOREVER :shock:

:lol:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: heli » 19 sie 2005, o 10:57

Lutz pisze:
te forum zaś po leku spado na dno, za nie długo tu nic pozytywnego nie bedzie można napisać, bo zaroz jeden z drugim ci wyskoczą z jakimś tekstem. albo z jakąs onanizacją. do regulaminu tego forum powinno chyba dopisać, że wszystkie posty, które mają w sobie jakiśkolwiek powiew optymizmu są nie mile widziane.

A forum powinno przemienić w jedno wielkie narzekanie i każdy powienien się z każdym pzreścigać, kto więcej ludzi z jedzie i ile rzeczy negatywnych napisze. Az w końcu powinno się stać forum utrzymane w nastroju żałobnym.

Regulamin forum

1. Nie wolno się cieszyć z transfreów bo i tak nic z nich nie bedzie
2. Nie wolno cieszyć się ze zwycięstw bo to skrajny onanizm
3. Każdy kibic Ruchu powinien wiedzieć, ze i tak momy kijowego trenera i piłkarzy choćby nie wiem jak zagral
4. Obojątnie kto sie pojawia w klubie to i tak jest z niebieskiej rodziny, nawet jakby wyglądał na ufoludka z Marsa
5. Każda wygrana naszej drużyny to cufal.
6. Każda porażka to normalność
7. Każdy kibic Ruchu powinien wiedzieć, że podstawowym jego zadaniem jest wypominanie i krytykowanie złych zagrań zawodników i na to powinien być nastawiony oglądając mecz.
8. Dobrej gry prawy kibic Ruchu powinien nie dostrzegać bo ona i tak nie osiągnie poziomu z przed choćby 20 lat.

Więc od dzis prosimy nie pisać na forum o żadnej nadzieji, wierze w lepsze jutro bo to jest skrajny onanizm.

Podpisano
Sceptycy naszego klubu

Ps. Powinniśmy wybrać prezesa.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Paweł 19R20
Kontakt:

#11 Post autor: Paweł 19R20 » 19 sie 2005, o 10:58

Mamia Jikia rozwiązał kontrakt z Wisłą Płock :!:
Bierymy go chopy 8)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#12 Post autor: Simone » 19 sie 2005, o 11:11

ja ino po pierwsze kto mu zaplaci

po drugie mamy zakaz transferow

po trzecie on juz byl , i niech tak zostanie

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#13 Post autor: wolfik » 19 sie 2005, o 11:20

Krótka jest pamiec kibica Ruchu
Juz nie pamietacie jak Jikia nas wyciulał gdy odchodzil z Ruchu?
Taki Jikia jest fajny, pewnie bylaby tu jeszcze radosc gdyby wrocic mial np. Bednarz. A je***i sa ludzie którzy dla tego klubu naprawde wiele zrobili, nie pitali jak bylo źle tacy jak Wyrobek Śrutwa czy nawet Fornalak.

Smutne to :roll:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: jajo » 19 sie 2005, o 12:10

Lysy, to niy jest tak, bo zatwierdzili tych dwoch dziyn wczesniej przed decyzja o zakazie transferow, a prawo nie dziala wstecz.Przynajmniej nie powinno :wink:
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

tommiraf

#15 Post autor: tommiraf » 19 sie 2005, o 12:20

heli w pelni sie zgadzam i dodej jeszcze ze za duzo pytan nie bylo bo wiedza tylko kumaci :):)

ODPOWIEDZ