Jak tam wasza wiara w PZPN ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
A.L.S

Jak tam wasza wiara w PZPN ?

#1 Post autor: A.L.S » 18 sie 2005, o 23:57

fajny artykulik w GW

http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2874616.html

tak, wiem wiem, PZPN il la muert :-)

KK
Kontakt:

#2 Post autor: KK » 19 sie 2005, o 00:07

Nie umia juz strowic tego rubego ciula. Szumu to on umie narobic, ale tylko na gadce sie konczy. Przyklad:

"Materiały korupcyjne dotyczące meczu Polaru Wrocław z Zagłębiem Lubin są porażające. Są winni i trzeba ich ukarać - mówił Jan Tomaszewski"

Tiaaa, no i Tomaszewski ukaral Zaglebie w taki sposob, ze stara sie o to aby Zaglebie gralo na swoim gruzowisku, ktore nie spelnia zadnych norm. No ale przeciez jak moznaby zdegradowac klub finansowy przez KGHM...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: jajo » 19 sie 2005, o 00:21

z drugiej strony czemu Dizura dizsiaj nie przyjechal? w wypoiwedzi Zurka zas jest troche logiki(chodzi o brak wody), choc Dziura mu kupowaia ine zarzucil, tylko wiedze o tym,wiec dlaczego on sie tlumaczy z kupowania?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Marik
Kontakt:

#4 Post autor: Marik » 19 sie 2005, o 06:50

Dzisiaj maja przyjechać do Polski przedstawiciele UEFA i FIFA i rozmawiać z PZPN-em o korupcji. Ale szczerze mówiąc nie wierze żeby to coś zmieniło, przecież to są wszystko kumple Listka i pewnie im skutecznie zamydli oczy.

tommiraf

#5 Post autor: tommiraf » 19 sie 2005, o 09:15

dlatego juz mowilem od razu bez pierdolenia sie pisma i listy nie do pzpn ale od razu dalej do uefa i gdzie sie da bo oni nos je*** a my siedzemy cicho i jedynie na necie umiemy sie wyplakac bo listek jest be bo pzpn nas je*** ....i hu* mie obchodzi jakas Polska czy ja wy***ia z rozgrywek tu sie nie ma co pi***olic

DjMaciar
Kontakt:

#6 Post autor: DjMaciar » 19 sie 2005, o 09:15

TOMASZEWSKI NOWY CIUL NA STARYM MIEJSCU NASTEPNY KARIEROWICZ
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

rumcajs_79
Kontakt:

#7 Post autor: rumcajs_79 » 19 sie 2005, o 09:16

idlatego tyn momynt z uefa i fifa cza wykorzystac i kierownictwo klubu powinno starac sie cos rozwiazac i uzuskac odpowiedzi o te 6 punktow!
a co to tych korupnci to niegdy niedojdzie sie prawdy polecom tylko płotki!to za wielkie bagno i wiele klubow oraz trenerow i prezesow jest w to pogmatwane ale i tak ukarajom kogos przypadkowego :evil:

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#8 Post autor: Neo » 19 sie 2005, o 10:16

Spocony udaje kumatego, żwirek kręci z muchomorkiem, a liściak osiwiał :shock:

Elmer
Kontakt:

#9 Post autor: Elmer » 19 sie 2005, o 10:38

Pamiętacie przekręty w polskiej siatkówce. Wtedy do mafiosa Biesiady przyjeżdżał mafioso z chyba Kolumbii szef światowej siatkówki Acosta. Chyba teraz jest podobnie w piłce nożnej
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: spyru » 19 sie 2005, o 10:46

Ciepła posadka widocznie mu służy :twisted:
Co innego kiedyś, co innego teraz.
J...ć pzpn

figaro

#11 Post autor: figaro » 19 sie 2005, o 22:00

cos ta rewolucja w PZPNie po objęciu ciepłej posadki przez tomaszewskiego sie zacieła :lol: taka Polska własnie!!! :evil: :evil:

marzena

#12 Post autor: marzena » 28 sie 2005, o 23:41

wiara w PZPN... isnieje wiara w pilke a nie ten jeb*** PZPN! :shoot:

Viro

#13 Post autor: Viro » 29 sie 2005, o 06:57

Tomaszewski dostal sie wkoncu do koryta i spiewa tak jak wszyscy z tego najbarzdziej uwiklanego w korupcje organu czyli normalka:) mam tylko nadzieje , ze Ruch odwola sie do Fify czy Uefy o te 6 pkt te organizacje wezna sie za pzpn moze tez NIK by sie ruszyl i rozpierdolil to towarzystwo ktore zasiada tam od lat
niestety nibvy nie mamy juz komuny ale u sterow szczegolnie w panstwowych firmach lub na cieplych posadkach w wielu zarzadach tacy sa
przyklad nam najblizszy el Rogalla:)

maks100

#14 Post autor: maks100 » 29 sie 2005, o 09:25

W latach 70-tych byłem trampkarzem w Ruchu. Podczas meczu Ruch-Łks podawaliśmy piłki na płycie boiska. Po pierwszej połowie prowadził łks 1:0. Myśmy stali (bajtle)na korytarzu naprzeciw kawiarenki i czekaliśmy na wyjście zawodników, po przerwie wyszedł Tomaszewski z szatni gości i szedł w kierunku szatni Ruchu, wyszedł Czaja a Tomaszewski objął go ręką i razem szli w kierunku boiska, teraz przytaczam słowa Tomaszewskiego które nie zapomnę do końca życia "nie martw się Piotrek wszystko załatwione tego meczu już nie przegracie". Więc jak słyszę wypowiedzi Tomaszewskiego i reszty tej bandy z PZPN że nic nie wiedzą o przekupstwach to mi się flaki przewracają. Mógłbym przytoczyć jeszcze parę przykładów ale po co, jak to towarzystwo nie rozpiepszą to dalej tak będzie a Warszawka będzie robić to co chce. Grałem w Ruchu od trampkarzy po II drużynę więc znam układy i uwarunkowania jakie były w Ruchu i innych drużynach. To co teraz dzieje się w Ruchu i innych Śląskich drużynach to się po prostu płakać chce, kiedyś rządziliśmy ligą a teraz..........Mam taką cichą nadzieję że Ruch będzie Wielki jak w moich latach i na mecze będzie chodziło tylu kibiców co wtedy. To nara do lepszych czasów. A zapomniałem napisać mecz zakończył się wynikiem 1:1.

Sebol1985

#15 Post autor: Sebol1985 » 29 sie 2005, o 09:53

tomaszewski!!!!!!!!!!!...............

ODPOWIEDZ