Jak tam wasza wiara w PZPN ?
Jak tam wasza wiara w PZPN ?
fajny artykulik w GW
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2874616.html
tak, wiem wiem, PZPN il la muert :-)
http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2874616.html
tak, wiem wiem, PZPN il la muert :-)
-
- Kontakt:
Nie umia juz strowic tego rubego ciula. Szumu to on umie narobic, ale tylko na gadce sie konczy. Przyklad:
"Materiały korupcyjne dotyczące meczu Polaru Wrocław z Zagłębiem Lubin są porażające. Są winni i trzeba ich ukarać - mówił Jan Tomaszewski"
Tiaaa, no i Tomaszewski ukaral Zaglebie w taki sposob, ze stara sie o to aby Zaglebie gralo na swoim gruzowisku, ktore nie spelnia zadnych norm. No ale przeciez jak moznaby zdegradowac klub finansowy przez KGHM...
"Materiały korupcyjne dotyczące meczu Polaru Wrocław z Zagłębiem Lubin są porażające. Są winni i trzeba ich ukarać - mówił Jan Tomaszewski"
Tiaaa, no i Tomaszewski ukaral Zaglebie w taki sposob, ze stara sie o to aby Zaglebie gralo na swoim gruzowisku, ktore nie spelnia zadnych norm. No ale przeciez jak moznaby zdegradowac klub finansowy przez KGHM...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dlatego juz mowilem od razu bez pierdolenia sie pisma i listy nie do pzpn ale od razu dalej do uefa i gdzie sie da bo oni nos je*** a my siedzemy cicho i jedynie na necie umiemy sie wyplakac bo listek jest be bo pzpn nas je*** ....i hu* mie obchodzi jakas Polska czy ja wy***ia z rozgrywek tu sie nie ma co pi***olic
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
idlatego tyn momynt z uefa i fifa cza wykorzystac i kierownictwo klubu powinno starac sie cos rozwiazac i uzuskac odpowiedzi o te 6 punktow!
a co to tych korupnci to niegdy niedojdzie sie prawdy polecom tylko płotki!to za wielkie bagno i wiele klubow oraz trenerow i prezesow jest w to pogmatwane ale i tak ukarajom kogos przypadkowego
a co to tych korupnci to niegdy niedojdzie sie prawdy polecom tylko płotki!to za wielkie bagno i wiele klubow oraz trenerow i prezesow jest w to pogmatwane ale i tak ukarajom kogos przypadkowego

- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pamiętacie przekręty w polskiej siatkówce. Wtedy do mafiosa Biesiady przyjeżdżał mafioso z chyba Kolumbii szef światowej siatkówki Acosta. Chyba teraz jest podobnie w piłce nożnej
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tomaszewski dostal sie wkoncu do koryta i spiewa tak jak wszyscy z tego najbarzdziej uwiklanego w korupcje organu czyli normalka:) mam tylko nadzieje , ze Ruch odwola sie do Fify czy Uefy o te 6 pkt te organizacje wezna sie za pzpn moze tez NIK by sie ruszyl i rozpierdolil to towarzystwo ktore zasiada tam od lat
niestety nibvy nie mamy juz komuny ale u sterow szczegolnie w panstwowych firmach lub na cieplych posadkach w wielu zarzadach tacy sa
przyklad nam najblizszy el Rogalla:)
niestety nibvy nie mamy juz komuny ale u sterow szczegolnie w panstwowych firmach lub na cieplych posadkach w wielu zarzadach tacy sa
przyklad nam najblizszy el Rogalla:)
W latach 70-tych byłem trampkarzem w Ruchu. Podczas meczu Ruch-Łks podawaliśmy piłki na płycie boiska. Po pierwszej połowie prowadził łks 1:0. Myśmy stali (bajtle)na korytarzu naprzeciw kawiarenki i czekaliśmy na wyjście zawodników, po przerwie wyszedł Tomaszewski z szatni gości i szedł w kierunku szatni Ruchu, wyszedł Czaja a Tomaszewski objął go ręką i razem szli w kierunku boiska, teraz przytaczam słowa Tomaszewskiego które nie zapomnę do końca życia "nie martw się Piotrek wszystko załatwione tego meczu już nie przegracie". Więc jak słyszę wypowiedzi Tomaszewskiego i reszty tej bandy z PZPN że nic nie wiedzą o przekupstwach to mi się flaki przewracają. Mógłbym przytoczyć jeszcze parę przykładów ale po co, jak to towarzystwo nie rozpiepszą to dalej tak będzie a Warszawka będzie robić to co chce. Grałem w Ruchu od trampkarzy po II drużynę więc znam układy i uwarunkowania jakie były w Ruchu i innych drużynach. To co teraz dzieje się w Ruchu i innych Śląskich drużynach to się po prostu płakać chce, kiedyś rządziliśmy ligą a teraz..........Mam taką cichą nadzieję że Ruch będzie Wielki jak w moich latach i na mecze będzie chodziło tylu kibiców co wtedy. To nara do lepszych czasów. A zapomniałem napisać mecz zakończył się wynikiem 1:1.