Owczarek w Ruchu??
- SzaRlin
- Kontakt:
Owczarek w Ruchu??
Z drużyną Ruchu Chorzów po raz pierwszy trenował dzisiaj Tomasz Owczarek. 25-letni obrońca, wychowanek AKS-u Niwka, znany też z gry w GKS-ie Katowice, stracił ostatnio miejsce w drużynie Korony Kielce.
- Dostałem zgodę na zmianę klubu. Kontrakt, który obowiązuje mnie do końca roku, mogę wypełnić w Chorzowie. Chciałbym zagrać w Ruchu, to klub z tradycjami - podkreśla piłkarz.
- Szukamy obrońcy, kolejne kontuzje spowodowały, że w tej formacji mamy poważne braki. Pamiętam Owczarka, gdy zaczynał przygodę z seniorską piłką. Moim zdaniem był wtedy jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy w Polsce. Potem trochę się zagubił, ale wierzę, że nadal drzemie w nim spory potencjał. Widziałbym go w składzie, teraz jednak wszystko zależy o działaczy. Decyzja o podpisaniu kontraktu powinna zapaść na początku przyszłego tygodnia - podkreśla Dariusz Fornalak, trener chorzowskiej drużyny.
Źródło 90minut.pl
Yno coś mi sie wydaje że momy zakaz transferowy! :?
- Dostałem zgodę na zmianę klubu. Kontrakt, który obowiązuje mnie do końca roku, mogę wypełnić w Chorzowie. Chciałbym zagrać w Ruchu, to klub z tradycjami - podkreśla piłkarz.
- Szukamy obrońcy, kolejne kontuzje spowodowały, że w tej formacji mamy poważne braki. Pamiętam Owczarka, gdy zaczynał przygodę z seniorską piłką. Moim zdaniem był wtedy jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy w Polsce. Potem trochę się zagubił, ale wierzę, że nadal drzemie w nim spory potencjał. Widziałbym go w składzie, teraz jednak wszystko zależy o działaczy. Decyzja o podpisaniu kontraktu powinna zapaść na początku przyszłego tygodnia - podkreśla Dariusz Fornalak, trener chorzowskiej drużyny.
Źródło 90minut.pl
Yno coś mi sie wydaje że momy zakaz transferowy! :?
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jesli chodzi o Tomka Owczarka to tak jak napisal Viro spoko gosc , oby tylko dla
Ruchu gral z determinacja to powiniem byc wzmocnieniem , pamiatam jak ok. 8 lat
temu chyba podczas finalu pucharu Polski toczyl naprawde fajne zaciete
pojedynki z Jackiem Bednarzem ( wtedy w duzej formie ) i myslalem ze zrobi troche wieksza
kariere , jesli chodzi o jego terazniejsza forme to sie nie orientuje bo ostatni mecz w ktorym go widzialem
to chyba Ruch - Korona 4-1 (jesien 2004 )czyli tak naprawde ostatni dobry szpil naszych grajkow i wtedy on
oczywiscie nie wypadl korzystnie
mam nadzieje ze gdy juz zagra dla Ruchu bedzie gryzl trawe , majac na uwadze iz jego gre uwaznie
sledza znajomi z ktorymi kiedys chodzil do budy na tauzenie
Ruchu gral z determinacja to powiniem byc wzmocnieniem , pamiatam jak ok. 8 lat
temu chyba podczas finalu pucharu Polski toczyl naprawde fajne zaciete
pojedynki z Jackiem Bednarzem ( wtedy w duzej formie ) i myslalem ze zrobi troche wieksza
kariere , jesli chodzi o jego terazniejsza forme to sie nie orientuje bo ostatni mecz w ktorym go widzialem
to chyba Ruch - Korona 4-1 (jesien 2004 )czyli tak naprawde ostatni dobry szpil naszych grajkow i wtedy on
oczywiscie nie wypadl korzystnie
mam nadzieje ze gdy juz zagra dla Ruchu bedzie gryzl trawe , majac na uwadze iz jego gre uwaznie
sledza znajomi z ktorymi kiedys chodzil do budy na tauzenie
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
spyru pisze:A jestem tylko ciekawy w jaki sposób Owczarka i Łudzińskiego potwierdzą. Mamy zakaz do k...y nędzy.
je*** PZPN
Piotr Ćwielong, napastnik Ruchu
Ostatnie dwa mecze z Zagłębiem kończyły się dla nas pechowo. Nie dość, że przegrywaliśmy jedną bramką, to jeszcze kończyliśmy mecz w dziesiątkę. Liczę, że teraz przyszedł czas na zwycięstwo. Na mecze z Zagłębiem, Polonią Bytom czy Widzewem Łódź nie trzeba nas specjalnie mobilizować. Do składu dołączył Przemek Łudziński, czyli kolejny napastnik, ale to dobrze, rywalizacja może nam wyjść tylko na plus.
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: