Owczarek w Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

Owczarek w Ruchu??

#1 Post autor: SzaRlin » 12 sie 2005, o 15:55

Z drużyną Ruchu Chorzów po raz pierwszy trenował dzisiaj Tomasz Owczarek. 25-letni obrońca, wychowanek AKS-u Niwka, znany też z gry w GKS-ie Katowice, stracił ostatnio miejsce w drużynie Korony Kielce.

- Dostałem zgodę na zmianę klubu. Kontrakt, który obowiązuje mnie do końca roku, mogę wypełnić w Chorzowie. Chciałbym zagrać w Ruchu, to klub z tradycjami - podkreśla piłkarz.

- Szukamy obrońcy, kolejne kontuzje spowodowały, że w tej formacji mamy poważne braki. Pamiętam Owczarka, gdy zaczynał przygodę z seniorską piłką. Moim zdaniem był wtedy jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy w Polsce. Potem trochę się zagubił, ale wierzę, że nadal drzemie w nim spory potencjał. Widziałbym go w składzie, teraz jednak wszystko zależy o działaczy. Decyzja o podpisaniu kontraktu powinna zapaść na początku przyszłego tygodnia - podkreśla Dariusz Fornalak, trener chorzowskiej drużyny.

Źródło 90minut.pl

Yno coś mi sie wydaje że momy zakaz transferowy! :?

bluefil
Kontakt:

#2 Post autor: bluefil » 12 sie 2005, o 15:59

ten nasz trener wszystkich pamieta. Wyrobek tez sibika z odry jeszcze pamietal, a jak bylo to widzielismy......
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#3 Post autor: L_M » 12 sie 2005, o 16:25

Tak jak pisalem w temacie o WD - Owczarek i Ludzinski podpisali kontrakty wczoraj. Nie sa jeszcze zatwierdzeni, a przy decyzjach WD nie wiem w jaki sposob uda sie ich potwierdzic. pozdRo

Viro

#4 Post autor: Viro » 12 sie 2005, o 16:48

ja znam owczarka osobiscie bo chodzil do klasy z kumplem
spoko gosc z niego i wydaje sie ze bedzie wzmocnieniem wydaje mi sie , ze sie zagubil bo jego menagerem byl/jest jego ojciec i za szybko chcial zrobic z niego gwiazde
pozdRo
ps. KoloR moze nam najwiecej o nim opowiedziec:) :lol:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#5 Post autor: 19r20 » 12 sie 2005, o 18:20

najzd byłych gieksiarzy na nasz klub

czyżby 5 kolumna? :lol:
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

koloR
Kontakt:

#6 Post autor: koloR » 12 sie 2005, o 18:58

jesli chodzi o Tomka Owczarka to tak jak napisal Viro spoko gosc , oby tylko dla
Ruchu gral z determinacja to powiniem byc wzmocnieniem , pamiatam jak ok. 8 lat
temu chyba podczas finalu pucharu Polski toczyl naprawde fajne zaciete
pojedynki z Jackiem Bednarzem ( wtedy w duzej formie ) i myslalem ze zrobi troche wieksza
kariere , jesli chodzi o jego terazniejsza forme to sie nie orientuje bo ostatni mecz w ktorym go widzialem
to chyba Ruch - Korona 4-1 (jesien 2004 )czyli tak naprawde ostatni dobry szpil naszych grajkow i wtedy on
oczywiscie nie wypadl korzystnie

mam nadzieje ze gdy juz zagra dla Ruchu bedzie gryzl trawe , majac na uwadze iz jego gre uwaznie
sledza znajomi z ktorymi kiedys chodzil do budy na tauzenie

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: spyru » 12 sie 2005, o 19:16

A jestem tylko ciekawy w jaki sposób Owczarka i Łudzińskiego potwierdzą. Mamy zakaz do k...y nędzy.
je*** PZPN

wacha
Kontakt:

#8 Post autor: wacha » 12 sie 2005, o 19:18

ale Szkocki czy Niemiecki :?: :lol:

fuhr
Kontakt:

#9 Post autor: fuhr » 13 sie 2005, o 08:03

spyru pisze:A jestem tylko ciekawy w jaki sposób Owczarka i Łudzińskiego potwierdzą. Mamy zakaz do k...y nędzy.
je*** PZPN
Piotr Ćwielong, napastnik Ruchu

Ostatnie dwa mecze z Zagłębiem kończyły się dla nas pechowo. Nie dość, że przegrywaliśmy jedną bramką, to jeszcze kończyliśmy mecz w dziesiątkę. Liczę, że teraz przyszedł czas na zwycięstwo. Na mecze z Zagłębiem, Polonią Bytom czy Widzewem Łódź nie trzeba nas specjalnie mobilizować. Do składu dołączył Przemek Łudziński, czyli kolejny napastnik, ale to dobrze, rywalizacja może nam wyjść tylko na plus.
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

JACENTOS

#10 Post autor: JACENTOS » 13 sie 2005, o 08:39

Tomasz Owczarek. 25-letni obrońca, wychowanek AKS-u Niwka
chcecie gorola ze sosnowca? :)

rumcajs_79
Kontakt:

#11 Post autor: rumcajs_79 » 13 sie 2005, o 09:18

JACENTOS pisze:
Tomasz Owczarek. 25-letni obrońca, wychowanek AKS-u Niwka
chcecie gorola ze sosnowca? :)
wola gorola co che grac i sie wykazac niz chopow z naszego regiony co w ci*** lecom!!!!domnie liczy sie kto jak bydzie groł dla ruchu a jak nie to wuypierdalalc bez sentymentow!!!!

orbiter
Kontakt:

#12 Post autor: orbiter » 13 sie 2005, o 13:02

No cóz . "Swojaków" tylu mamy w drużynie , ze ....można by zawiesic działalność sekcji piłkarskiej seniorów :)

ODPOWIEDZ