BLUZY, KOSZULKI
BLUZY, KOSZULKI
BLUZY I KOSZULKI KTORE BYLY NA PREZENTACJI SA DO NABYCIA U MNIE NR GG 2887699]
CENY
BLUZA GRANATOWA I NIEBIESKA - 45 ZETA
KOSZULKA - 35 ZETA
BLUZA Z KAPTUREM 55 ZETA
BLUZY I KOSZULKI BEDZIE MOZNA ZAKUPIC TEZ NA MECZU Z BELCHATOWEM PODOBNIE JAK KALENDARZE W CENIE 5 ZL I VLEPKI 4 ZL ZA PACZKA
POZDRAWIAM
CENY
BLUZA GRANATOWA I NIEBIESKA - 45 ZETA
KOSZULKA - 35 ZETA
BLUZA Z KAPTUREM 55 ZETA
BLUZY I KOSZULKI BEDZIE MOZNA ZAKUPIC TEZ NA MECZU Z BELCHATOWEM PODOBNIE JAK KALENDARZE W CENIE 5 ZL I VLEPKI 4 ZL ZA PACZKA
POZDRAWIAM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie zakladajac nowego jakiegos tam tematu mom pytanko , A DUZO JEST"KOLEKCJONEROW" :lol: Vlepek FC ?? bo nie wiem jaki naklad dac hehehe
[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"
- Neo
- Kontakt:
Mom pytanie kaj te bluzy i vlepy na szpilu z bełchatowem bydom do kupiena na głownej jest taki sklep z gadzetami a od strony młyna jest tyZ taki ??? Niewiem i napiszcie jak wiecie bo chodza na 5 sektor i niechce mi sie na drugo strona stadionu by se cos kupic a pozatym nie idzie tam bo vza miec 2 bilety.
-
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... c&start=60Deca D. pisze:Viro a kaj są fotki tych bluz?
Viro pisze do ciebie na gg, odnośnie zakupu bluzy (tą granatową) i vlepek i albo niedochodzi rozmowa, albo nieodpisujesz...
Na bluze sie zdecydowałem, i napisz mi jakie vlepki posiadasz i po ile? Kupiłbym po 2 zestawu z każdej edycji
Acha i czy bluze mozna kupic u wysłannika z giszowca? jak nie to napisz gdzie bysmy sie spotkali?
Na bluze sie zdecydowałem, i napisz mi jakie vlepki posiadasz i po ile? Kupiłbym po 2 zestawu z każdej edycji
Acha i czy bluze mozna kupic u wysłannika z giszowca? jak nie to napisz gdzie bysmy sie spotkali?
- Patton
- Kontakt: