Rezerwacja Biletów Na Benefisowy Mecz
Rezerwacja Biletów Na Benefisowy Mecz
NA PREZENTACJI SŁYSZAŁEM ŻE OD 15 MARCA NA HALI "MORIS"MA ZOSTAĆ ZORGANIZOWANA REZERWACJA BILETÓW NA MECZ KTÓRY ODBĘDZIE SIĘ 1 CZERWCA Z OKAZJI ZAKOŃCZENIA KARIERY KRZYSZTOFA"GUCIA"WARZYCHY.WEDŁUG MNIE JEST TO BARDZO TRAFNY POMYSŁ BO LEPIEJ ZAREZERWOWAĆ SOBIE BILETY NA TEN MECZ NIZ PÓŹNIEJ KOMBINOWAĆ SKĄD DOSTAC BILETY JAK BRAKNIE W KASACH.MAM TYLKO JEDNO PYTANIE ODNOŚNIE TYCH REZERWACJI...W JAKICH GODZINACH MOŻNA REZERWOWAĆ TE BILETY.ZA WSZELKIE ODPOWIEDZI NA TEGO POSTY DZIĘKUJE
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
a jo mom kolejne pytanie do wos
od kumpla siostrzeniec trenuje na Ruchu i zalatwil bilety na benefis
i ten kumpel mo za 15 zeta bilet a jo za 5 ....
( nie wiem czemu
)
i nie wiem czy mie wpuszczom na stadion : o z tym biletem po piontka bo powinienech miec za dycha
prosza o info
i nie smioc sie :lol:
od kumpla siostrzeniec trenuje na Ruchu i zalatwil bilety na benefis
i ten kumpel mo za 15 zeta bilet a jo za 5 ....
( nie wiem czemu

i nie wiem czy mie wpuszczom na stadion : o z tym biletem po piontka bo powinienech miec za dycha
prosza o info
i nie smioc sie :lol:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Qwa jeden taki mecz w życiu a Ci już kombinują bilety za 5 zł... jak Ci zal dołożyc drugiego pięcioka to siedź w chałpie na du*** a nie miaucz tu.
Mam dość tego kombinowania i załatwiania na boku czegoś. To jest okradanie własnego klubu. Mniej jabcoków/gorzoły/trawska czy czym sie tam każdy faszeruje i bedzie 10zł na mecz. I to na taki mecz...
Mam dość tego kombinowania i załatwiania na boku czegoś. To jest okradanie własnego klubu. Mniej jabcoków/gorzoły/trawska czy czym sie tam każdy faszeruje i bedzie 10zł na mecz. I to na taki mecz...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
bez komentarza !! czy jo cos kombinuja ? moja wina ze trener od tego siostrzenca zamowil za 5 zeta a nie za 10 ? zech je uczciwy i nie wiem ale czy idzie kaj wymienic ( doplacic 5 zeta ) a nie ze kombinuja ;xTomSky pisze:Qwa jeden taki mecz w życiu a Ci już kombinują bilety za 5 zł... jak Ci zal dołożyc drugiego pięcioka to siedź w chałpie na du*** a nie miaucz tu.
te 10 zeta mom i nie pisz prosza jak nie wiesz jak jest

:roll:
-
- Kontakt:
No sory ale w Twoim poście było wyraźnie napisane że "załatwił"...sadik pisze:bez komentarza !! czy jo cos kombinuja ? moja wina ze trener od tego siostrzenca zamowil za 5 zeta a nie za 10 ? zech je uczciwy i nie wiem ale czy idzie kaj wymienic ( doplacic 5 zeta ) a nie ze kombinuja ;xTomSky pisze:Qwa jeden taki mecz w życiu a Ci już kombinują bilety za 5 zł... jak Ci zal dołożyc drugiego pięcioka to siedź w chałpie na du*** a nie miaucz tu.
te 10 zeta mom i nie pisz prosza jak nie wiesz jak jest
:roll:
A tak poza tym to i tak dobrze wiemy że wielu "kombinuje" więc niech będzie że ten pos był skierowany do ogóły a nie osobiśce do kogoś....
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE