Uwagi ( propozycje) do moderatorów
- Lutz
- Kontakt:
Uwagi ( propozycje) do moderatorów
Wpisujcie tu wszystkie uwagi i propozycje dotyczące moderowania forum.
- Lutz
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W temacie "Odchodzi Największy Z Największych" został usunięty post Pawła_19R20. Uważam, ze powinien zostać usuniety również post elane: "Patton kocham Cie za te slowa!
Jestes swietny, niektorzy nie potrafia wyczuc powagi takiej tragedii...
Okropne to jest. Wszyscy umia sie zjednoczyc, ale oczywiscie w ojczyznie Papieza musza znalezc sie jakiej ulomy"., która sprowokowała takie słowa i Pattona.
Każdy inaczej to wszystko odczuwa i nie uważam, żeby Paweł napisał coś co zasługiwałoby na taka reakcję. A temat o tak wielkim człowieku nie powinien być miejscem wyzywania innych od ułomów i idotów, pomyślcie co czułby Papież, gdyby mógł to przeczytać. Proszę o usunięcie tych postów, choć pewnie to i tak nic nie da.
Jestes swietny, niektorzy nie potrafia wyczuc powagi takiej tragedii...
Okropne to jest. Wszyscy umia sie zjednoczyc, ale oczywiscie w ojczyznie Papieza musza znalezc sie jakiej ulomy"., która sprowokowała takie słowa i Pattona.
Każdy inaczej to wszystko odczuwa i nie uważam, żeby Paweł napisał coś co zasługiwałoby na taka reakcję. A temat o tak wielkim człowieku nie powinien być miejscem wyzywania innych od ułomów i idotów, pomyślcie co czułby Papież, gdyby mógł to przeczytać. Proszę o usunięcie tych postów, choć pewnie to i tak nic nie da.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
MAM mala sugestie niech moderatorzy zanim kogos ukaraja przeczytaja dokladnie o co danej osobie chodzi
bo jak ktos pisze i banuje kogos a dopiero potem czyta to wychodzi tak ja w moim przypadku w
DZIALE KIBICE temat SKLADKA NA FANA FCD
Gdzie Pan Moderator CH sie lekko przejechal
to tak woli scislosci boniektorzy moim skromnym zdaniem nie powinni moderowac tego forum
gdyz sam sa zby wulgarni i za pewni siebie
wydaje mi sie ze z ludzmi jedak nalezy sie liczyc i wysluchac ich a nie tratowac ich jak swinie
bluzgajac wulgaryzmami MODERATOR POWINIEN SAM DAWAC PRZYKLAD
a niektorym to nie wychodzi :-(
bo jak ktos pisze i banuje kogos a dopiero potem czyta to wychodzi tak ja w moim przypadku w
DZIALE KIBICE temat SKLADKA NA FANA FCD
Gdzie Pan Moderator CH sie lekko przejechal
to tak woli scislosci boniektorzy moim skromnym zdaniem nie powinni moderowac tego forum
gdyz sam sa zby wulgarni i za pewni siebie
wydaje mi sie ze z ludzmi jedak nalezy sie liczyc i wysluchac ich a nie tratowac ich jak swinie
bluzgajac wulgaryzmami MODERATOR POWINIEN SAM DAWAC PRZYKLAD
a niektorym to nie wychodzi :-(
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: