KLIMEK DO CZERWCA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
modelius1

KLIMEK DO CZERWCA

#1 Post autor: modelius1 » 7 sty 2005, o 23:11

Mariusz Klimek, główny udziałowiec spółki, podtrzymał deklarację, że w czerwcu przestanie angażować się w zarządzanie Sportową Spółką Akcyjną Ruch. - Mam swoją firmę, dużo podróżuję po świecie, obowiązków mi nie brakuje. Zawsze będę jednak sympatykiem Ruch i będę mu pomagał - podkreśla. za GAZETA WYBORCZA

w ruchu jest od okolo pol rokua zrobil wiecej niz czerwony przez 10 a do tego dol nom NADZIEJA NA LEPSZE CZASY :szal:

DjMaciar
Kontakt:

#2 Post autor: DjMaciar » 8 sty 2005, o 02:14

Jo bardzo omijol te tematy odnosnie Klimka i jego firmy
ale oby my nie wyladowali tak jk wiekszosc tj.
Wisla duzy sponsori hu*
Legia kiedys i tyz uj
Widzew pan ptoszek i uj
nawet Gieksarze i wentyle i uj
Pogon i turecki brzezniec i uj
......
......
.....
.....
jeszcze bych mogl wymieniac ale po co

zyczyl bych wom jak i sobie zebych sie mylil co do tych gosci ktorzy beda teraz rzadzic RUCH-em
ale jakos czorno to widza ktos tu cos wypiere i pitnie jak to juz
bywalo na innych ternach
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

KK
Kontakt:

#3 Post autor: KK » 8 sty 2005, o 02:44

Rozpierdoliles mnie na lopatki... Polsko natura sie odzywo :? Brak zachwytu, peanow? Rozumia w zupelnosci! Ale porownywanie kibica Ruchu, kery wpompowol i utopil wlasne pieniadze by _uratowoc_ ten klub przed upadloscia do Ptakopodobnych zlodziei... Skandal...
Aha! Przypomna ze udzialowcem Klimek jest jako osoba prywatno. Watpia aby dysponowol kasa pdoobna jak Cupial, czy Ptak. Osoby ktore zalozyly nowa spolke z gory powiedzialy, ze stac je na finansowanie rundy wiosennej, na wiecej ich nie stac, bo chyba jako wszystkie sa osobami prywatnymi.
Kazdy mo prawo do swoich opinii, ale dla mnie to jest fest niesmaczne. Osoby z SSA czytaja to forum i moze ich to zabolec...
ktos tu cos wypiere i pitnie jak to juz bywalo na innych ternach
Co wypiere?:) Tu nie ma nic poza dlugami do ukradniecio. Tak na zakonczenie przypomna jedynie, ze spolka nie przejela jeszcze sekcji, a wpompowala spore pieniadze, aby splacic dlugi wobec obecnych pilkarzy.
Nawet jak te osoby odejda w czerwcu po tym jak rozsadnie sprzedaja akcje i zarobia na tym wszystkim, to jo im dziekuja ze nie jestech swiadkie upadku 14-krotnego Mistrza Polski.
Maciar wyobraz sobie ze teraz nas cieszy ze wchodzac do klubu jest cieplo, pilkarze maja m.in. wode mineralna...

PS. je*** mnie inne tereny, a tak po za tym nie wierze w świętego mikolaja, w .........

KK
Kontakt:

#4 Post autor: KK » 8 sty 2005, o 02:46

Aha. Lepij to odkrakej po jak nie awansujemy to wsiadom w czerwcu w auto i zapierdalom do Aachen :twisted: Pozdro

Pavlique
Kontakt:

#5 Post autor: Pavlique » 8 sty 2005, o 09:58

Dokładnie tak mosz recht Lysy; zawdy jest tak że kaj som sentymenty i sercowe sprawy :lol: tam dostowawosz po kapsie, tukej tyz póki co tak je że chop ciepnoł swojom kasom; a jo by chcioł coby na tym interesie kiedyś zarobioł, zycza mu tego :!:
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#6 Post autor: Patton » 8 sty 2005, o 12:13

Heh niektorym to juz calkiem odwala - a myslalem, ze na tym forum tylko ja jestem nienormalny 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

SODA

#7 Post autor: SODA » 8 sty 2005, o 19:08

gwoli infy Klimek niy jest taki zas bogaty,ale chwala mu za to jak mu ktos
niy pomoze to bydzie dupa blado .

DjMaciar
Kontakt:

#8 Post autor: DjMaciar » 8 sty 2005, o 23:40

KKUBICKI nawet jak awansujemy to zapraszom do Aachen ;-)
moze i mi odwalo ale jo jest sceptycznie nastawiony do takich chucznych spraw
zyczyl bych wszystkim zebych to ino jo nie miol racji a
reszta bydzie git
wiadomo czymu tak napisolch i tak spekuluja nie porownuja
naszego KOCHANEGO RUCHU do innych dziadow
ALE SMUTNE FAKTY CZASEM TAKIE SOM
Mozecie godac i pisac co chcecie na moj temat trocha widziolch
trocha przezylch i jeszcze nie spotkolech sie z tym aby ktos kto mo kasiora
robil cos bezinteresownie

jak chcecie to do wos jestech jebniety ale pozyjemy zboczymy
cos za duzo krzyku w tej kwesti jest i to mi nie pasuje

obych za pora miesiecy nie musiol odswierzac tego tematu czego
SOBIE I WOM ZYCZA
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Pavlique
Kontakt:

#9 Post autor: Pavlique » 8 sty 2005, o 23:54

Tukej zodyn - a jo napewno - nie godom że pan Klimek robi cos bezinteresownie; tegoch by jo niy chcioł; jeźli Ruch mo byc profesjonalny i NORMALNIE funkcjonujący to musi to być firma nastawiono na zysk; jak kożdo spółka, czasy czynów społecznych i innego badziewia juz my przerobiali i do dzisioj wszyskim sie nom hepie ze stowarzyszeniami włącznie...
więc kożdy - tak mi sie zdo :lol: - kapuje w czym rzec i że jest to normalny w świecie biznes;
powiym Wom ze mie sie marzy abych mog włazić do firmowych sklepów Reportera a tam na fort na wiyrchu tak coby łod razu właziyło w slypia, że firma jest sponsorem RUCHU!!! i jest z tego dumno !!!
Ech fajniście by było... :)
I'm a man who walks alone

kurczak1920

#10 Post autor: kurczak1920 » 9 sty 2005, o 06:03

DjMaciar pisze: Wisla duzy sponsori hu*
to mnie rozwaliło, jaki hu*, bodajże cztery mistrzostwa to dla ciebie hu*, to, że na wisłe zaczeło chodzić tyla ludzi to hu*, to są rzeczy które pozostaną w wiśle nawet jak cupiał od nich odlezie i dziwia sie nie ino tobie ale i innym, którzy piszą, że to nic, a tak jak ktos napisał cierpliwość sie musiała kiedyś skończyc, ale i tak jak widać nie pozostawił ich z dnia na dzień i jo by woloł mieć dwa lata z takim sponsorem, a nie dziesięć z rogalikiem. nawet jakby wisła przechodziła teraz kryzys, dka wilu będzie to na peno nawet drugie miejsce, ale przecież u nos nie było żadnego sponsora, a i tak mieli my chyba najwiekszy kryzys w całej historii Ruchu.
No ale jak widać to niekerych sie nigdy nie zadowoli. W sumie to je*** mnie wisła ino dziwią mnie takie uwagi.
Teraz przyszoł sponsor do Ruchu, z takimi pieniędzmi, a nie innymi, a niekerzy już go krytykują. Moze jak uważają, że jak taki to dobry interes zrobi Klimek na Ruchu to niech sami zainwestują i zarobią lepsze. Przecież obecnie to po za długami i nazwą Ruch nic nie mo i szczerzo miołbym w du*** czy ktoś na Ruchu zarobi, o ile coś da w zamian. Bo tylko sukces przyciągnie kibiców, a także innych sponsorów.

Jak już pisza o wszystkim to pisza do końńca, tak samo rozwala mnie u kilku ludzi narzekanie na Sibika, źe co to za wzmocnienie, a nie widzieli go jeszcze w Ruchu, ba pewnie w ostatnich dwóch (półtora) roku widzieli go raz na wiosne z podbeskidziem jak grał Ruch, a pewnie i tak nie wielu. Chyba, że ktoś zamiast na Ruch to jeździł sie oglądać podbeskidzie.

Tak jak pisoł tu nie raz Amra, od nos kibiców nie wymaga nikt żeby kupowali my akcje (jak ktoś chce to kupi), ale żeby chodzili my regularnie na każdy mecz, a nie tlko narzekali na wszystko co idzie i wymyślali tysiąc wymówek. Jo myśla, że na pierwszym meczu nie bedzie zaś tak dużo jak by się chciała, ale z czasem jak Ruch będzie się piąć w góre abeli na Ruch zaczną spowrotem przyłazić wszyscy i doczekamy sie awansu, a potem także kilku ładnych sezonów w pierwszej lidze.

Musiłżech coś napisać bardziej optymistecznogo bo mnie już coś trafia jak czytom u wielu ciągłe narzekania, obojetnie kto rządzi obojętnie kto gra i tak i tak jedno i to samo.: ciągłe narzekania i szukanie dziury w całym.

A teraz trocha stonuja, nawet, gdyby sie nie udało awansować i pozostanemy w II-lidze (odpukać) to czy na prawdę się coś stanie taki wielki dramat, przecież dramat był teraz, niżn apowiedzieć, że ktoś podarowł nam pół roku nadzieji i wiary w lepszą przyszłość, jesli sie inie uda to i tak pozostanie spółka i wiele dobrych rzeczy pozostanie, ale jo sie moga założyć, że wtedy od razu by sie wśród wielu pojawiły głosy, co to za sponsor mio łbyć awans a jest ch**. No i jaki to jest ten sponsor :?:

Ano taki, że dał nam te pół roku, ano taki, że w tym sezonie powinniśmy się pewnie utrzymać, ano taki, że spłacił jakieś zadłużenie wobec piłkarzy i szkoleniowców, ano taki, że dzieki nie mu powstała spółka, która w innych rękach powstawał i jakoś nie mogła, ano taki, że zmienił dość już skostniałe osoby zajmujące się Ruchem, i najważniejsze ano tki, że dzięki nie mu klub Ruch Chorzów jeszcze istnieje.

Goliat

#11 Post autor: Goliat » 9 sty 2005, o 11:55

........... A jo sie nie moga doczekać już pierszego szpilu!!!!!! Loooooolooooo Loooooolooooooo Looooololololololooo! :):):):):)

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#12 Post autor: Rejon » 9 sty 2005, o 13:20

djMaciar z całym szacunkiem ale jakby nie p. Klimek to by my już tero mieli jak żeś to określił "uj"

a po drugie to chciołbych żeby Ruch mioł taki "uj" jak Wisła

tela w temat, badnij co sie w Gks dzieje

pozdRawiam
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: jajo » 9 sty 2005, o 16:07

poza tym niech Klimek i inni na tym ucziciwie zarobią, bo jak sprzedaja akcje, ktore kupili za 5tyś za 50tyś, to bęzie swiadczylo o tym ze Ruch bna rynku ma 10x wieksza wartosc
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

salas
Kontakt:

salas

#14 Post autor: salas » 9 sty 2005, o 18:05

wiecie co ja zaczynam zauwazac ze jak cos sie w tym kraju zaczyna dobrze robic to niektorzy mowia ze cos jest nie tak .Gdyby nie p.Klimek to juz by Ruchu nie bylo a p.Klimek sam nie podola w sponsorowaniu klubu ale jak umiecie czytac pedzial ze pomoze zawsze Ruchowi i jak bedzie trzeba to pomoze jego serce jest niebieskie i to jest najwazniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sam podchodze z dystansem do tego wszystkiego co sie dzieje ale juz gorzej chyba byc nie moze!!!!pozdR dla Prawdziwych Niebieskich!!!!!!I troche wiecej optymizmu 2005 NIebieski rok !!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

tommiraf

#15 Post autor: tommiraf » 11 sty 2005, o 10:22

ludzie wiecej optymizmu :) ....moze i ma jakis interes w tym zeby pompowac w Ruch kase i cos z tego wyciagnie :) napewno ma reklame i to niezla :)... ale my tez na tym zyskujemy przychodza nowi ludzi jest szum wokol Ruchu i to dobry szum ze wszystko idzie na plus wiec bedzie wieksze zainteresowanie jacys inni z kasa moga sie pojawic bo skoro jest ktos kto sie odwazyl to reszta pojdzie za nim .... wiec lajcik panowie co bylo to juz bylo teraz do przodu z podniesionymi glowami w koncu jestesmy NIEBIESCY !!! :)

ODPOWIEDZ