Kto mieszo w Ruchu ????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Cymeria

Kto mieszo w Ruchu ????

#1 Post autor: Cymeria » 7 gru 2004, o 23:34

Jak nie wiecie to sie pewno domyślocie - to je takie czerwone co w nazwisku mo coś zwionzanego z biołym.
Wszystko co czerwone wiecznie pierdoliło w naszym kochanym klubie, ostatanie czasy "Czerstwe pieczywo" a teroz momy nowo "Mleczno droga" :evil: . Wszystko wskazuje na to że kożdo informacja docierająco do prasy , a związano z Ruchem (nowi piłkarze, decyzje zarządu, informacje o SSA) i Wielko Mistyfikacja ze sponsorem to jego rola.
Od pewnego czsu jak się zaczyno dziać w miara dobrze ciągle szczylo z ucha i podaje info rmacje które nie pomagają a nikiedy krzyżują plany.
Oczyśćmy Chorzów - Ruch z czerwonego ścierwa !!!!!!!!

marcyk
Kontakt:

#2 Post autor: marcyk » 8 gru 2004, o 09:50

wciepni na luz, bo idzie ku lepszymu i niych czas zrobi swoje. niy zacynej zas nagonki.

MiG29

#3 Post autor: MiG29 » 8 gru 2004, o 13:12

Cymeria mo racja. Dzieje sie dobrze, ale to nie znaczy, ze nie trzeba rozliczyć "Czerwone bydło"

Stary kibic

#4 Post autor: Stary kibic » 8 gru 2004, o 17:55

Bez przesady. Za czerwonych (czas kumunizmu) ile razy Ruch zdobywal majstra? Jaka byla sytuacja slaskiej pilki noznej ( wiela bylo klubow slaskich kiere walczyli o prymat). Ba juz nie wspomna ,wiela bylo luda na meczach? A ze sa inksze czasy to nie znaczy aby niszczyc historje klubu.
Acha. Za czasow kumuny wybudowalo sie gryfno hala sportowo dla dziolczek z pilki recznej. Na te czasy to byla to najlepczo hala na Slasku.
Ba nawet byly mistrzostwa Swiata w Pilce recznej na naszej hali. A co terazki jest?

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#5 Post autor: Patton » 8 gru 2004, o 18:00

Stary kibic - tak Ci teskno?? To na leppera/sld itd glosuj :twisted: Bylo lepiej, a ten dlug do dzisiaj splacamy. Glupie gadanie. A co do postu Cymerii - PozdRo dla kumatych... :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: Ozor » 8 gru 2004, o 21:04

Splacamy dlugi tak komuny jak i solidarnośći, zlodziejami są i ci z prawej strony jak i ci z lewej ot taki kraj i taka kultura.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#7 Post autor: Scypion » 9 gru 2004, o 08:45

zdążlismy się rozczarować jednymi i drugimi... a jak sadzicie dlaczego tyle sie godo teraz o gierkowskich dlugach?
moze po to zeby odwrocic uwaga od nowych dlugow... momy durch dupny deficyt budzetowy i zodyn niy godo jak go sie uzupelnio...co by niy pedziec wyjdzie na to ze ktokolwiek nie bydzie rzadzic w polsce i tak bydzie to kanalia i nieudacznik...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: gerhat » 9 gru 2004, o 11:43

Antysemitów też mozna poznac po nosie.......... węszącym.
Antykomunisci też mają czerwoną krew ........... wrzącą.

modelius1

#9 Post autor: modelius1 » 9 gru 2004, o 19:06

kolejny nudny temat w czasie sezonu ogorkowego :[:

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#10 Post autor: amra » 9 gru 2004, o 20:21

no cóż temat jak najbardziej aktualny.!!!!!!!!
dzisej mleczko bez wiedzy innych spotkoł sie na Ruchu z przedstawicielami pewnego koncernu medialnego i poinformowoł o ty zarządu ani stowarzyszenia ani SSA.
i kto tu mieszo???????.
Strasznie to śmierdzi bo przy rozmowach boł rogala i jego można było powiadomić a nikogo innego nie :evil: ????????
Panowie czerwoni powinni wypierdlać od Ruchu jak najdalej!!!!!
czerwone ścierwo do Rawy !!!!!!! ale najpierw do betonu.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

reden
Kontakt:

#11 Post autor: reden » 9 gru 2004, o 20:53

Ja! Trza ich richtig bez Rawa do Brynicy pociś coby sie potym mogli łodnaleź we czyrwonym raju. Miy tam dalyko do znajomości układów w Ruchu ale jedno wiym, że czyrwone wali na kilometer...
Pyrsk!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: Ozor » 9 gru 2004, o 21:34

Jak czytam że Rogala brał w czymś udział to niedobrze mi się robi.Kiedy ludzie odpowiedzialni za upadek naszego klubu odejdą lub zostaną usunięci.Takimi oszustami i naciągaczami powinina zainteresować się prokuratura ale panowie z wokandy wolą sądzic złodzieji węgla lub zlomu a policja ma większy procent wykrywalnośći przestępstw.Pytam się gdzie się podzialy pieniądze które klub pożyczał lub dostawał od sponsorów w ostatnim dziesięcioleciu i skąd ten dlug 15mln to 1,5 mln rocznie debetu.Pytam czy jest w tym po***anym kraju takie coś jak poliicja gospodarcza?.Można tu skazac człowieka za 50zł ale za 15 mln to niebardzo bo taki może sobie pozwolic na niezłego papugę i sąd będzie miał kłopot .Tak działa w polsce ślepa temida i wymiar sprawiedliwośći.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: spyru » 10 gru 2004, o 09:53

Jak można milczeć jak sie czyta takie artykuły?? ku***ca mnie bierze jak czytam sport, oczywiscie artykuł wiadomo kogo. SABOTAŻ :evil:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: Bogdan Kalus » 10 gru 2004, o 10:14

Wczoraj się zdenerwowałem bardzo, żeby nie powiedzieć, że ch.. mnie strzelił kiedy zobaczyłem pana KR w towarzystwie panów dobroczyńców z Niemiec. Oprowadzał ich po klubie jak po swoim folwarku. Ludzie, ten niemiecki inwestor jest ściągany przez byłego prezesa! Po co? Żeby jeszcze wziąć cokolwiek co zostało po tym klubie? Wszystko tylko nie to! Nawiasem mówiąc pozwałem dziś do sądu pana Hermanowicza i jego ulubioną gazetę Fakt! Mogę wnosić o milionowe odszkodowanie, które zostanie przeznaczone na Ruch, bo takie jest moje życzenie! Do zobaczenia do wiosny, a z tego co wiem to do stycznia! Pozdrawiam całą Niebieską Rodzinę i gwarantuję, że będę na następnej imprezie razem z Wami!

Stona
Kontakt:

#15 Post autor: Stona » 10 gru 2004, o 10:55

Obrazek
za Tobą pójde w ogień, wode..

ODPOWIEDZ