Kasa na sektorówke
-
- Kontakt:
Kasa na sektorówke
Chcemy zrobic nowa sektorówke i jezeli ktos chcialby sie dozucic do niej to kasa wplacac na konto z dopiskiem sektorówka albo bezposrednio dawac kase do mnie bogasa, viro albo pattona.
NIE PYTAC O PROJEKT
NIE ZASMIECAC TEMATU
NIE PYTAC O PROJEKT
NIE ZASMIECAC TEMATU
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
Trzeba przypomnie ze naszo eRka juz jest staro i chcymy zrobic cos nowego. Gieksa , Zaglebie robiom i inni robiom to i my muszymy. Kasa zbierano na oprawa ULTRAS nie bydzie dofinansowywac SEKTOROWKI to wiec momy narazie poste konto , ale licza ze wszyscy bydom sie sciepywac i na nowo runda szybciej niz gieksa zrobimy jom choc to nie jest takie latwe bo glownie o pieniadze chodzi.
Czekamy nawas
Czekamy nawas
-
- Kontakt:
a ja z innej beczki , a dlaczego nie poszukacje np sponsora?na dofinansowanie np takich flag opraw ultras itd troszke pomyslec poszukac a napewno sie znajdzie , i nie pisac ze ciezko kazdy ma znajomosci jakies prawda popytajcie , nie musza to byc wielkie pieniadze , a zato mozecie wywiesic np nazwe zakladu lub sponsora na plocie lub gdziekolwiek tak jak fany sie wiesza ? ps zanim skrytykujecie zastanowcie sie pzodro
do VIRO pomysl kogo sie ma w bloku pomysl a kase sie znajdzie

-
- Kontakt:
To rzucaj komus z NU na PW namiarami na firme skorą do dofinansowania, bo doradcow w tym kraju to jest w trzy ch... i wiecejbaraneczek pisze:a ja z innej beczki , a dlaczego nie poszukacje np sponsora?na dofinansowanie np takich flag opraw ultras itd troszke pomyslec poszukac a napewno sie znajdzie , i nie pisac ze ciezko kazdy ma znajomosci jakies prawda popytajcie , nie musza to byc wielkie pieniadze , a zato mozecie wywiesic np nazwe zakladu lub sponsora na plocie lub gdziekolwiek tak jak fany sie wiesza ? ps zanim skrytykujecie zastanowcie sie pzodro
a moze czy ktos ma kontakt np z firmami co dawaja kase za roznoszenie ulotek? przecieszna meczu przy kasach mozna rozniesc i kasa by byla , tak jak mowie nie chodzi tutaj o duza kase , nio jak VIRA spotkam napewno mu co nie co powiem
a jeszcze jedno czy ktos chodzil po jakis firmach w chorzowie? dowiadywaliscie sie czy by ktos nie sponsorowal? ultrasow? ja napewno pogadam z viro na ten temat pozdrowka

- Neo
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt: