Po meczu - pierwsza jaskółka wiosny nie czyni...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
miedza

Po meczu - pierwsza jaskółka wiosny nie czyni...

#1 Post autor: miedza » 25 sie 2004, o 19:25

a mówiłem... pierwsza jaskółka wosny nie czyni i się nie myliłem. Chłopaków chwaliliśmy i chwalili. Choć punkt zdobyty, grają jeszcze słabo, nie mam zbytnio zaufania do dziwnych metod trenerskich Wyrobka, uważam je za trochę przestarzałe, do tego pociąg do % pana Jurka, choć go szanuję, to uważam, że dla Ruchu zrobił już wystarczająco wiele i powinien w klubie znaleźć jakieś inne miejsce, nie trenera, niestety. Takie jest moje subiektywne zdanie, nie wiem czy się zgodzicie za mną....
A kto na jego miejsce..?? Wg mnie Fornalak odpada, ale jest Lorenc, Fornalik senior, może ktoś z młodszego pokolenia... Jak świeża krew to świeża - z tego składu co mamy na pewno coś będzie, trza im tylko lepszego (innego) wodza.

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: Adrian.G » 25 sie 2004, o 19:31

Taka słaba 2 liga a my ledwie remisujemy z jakąś Jagielonią u siebie.

Lp Drużyna: Mecze: Z. P. R. Bramki: Punkty:
1 Korona Kielce 5 4 0 1 8 - 2 13
2 Kujawiak Włocławek 5 4 1 0 6 - 3 12
3 GKS Bełchatów 4 3 0 1 8 - 2 10
4 Szczakowianka Jaworzno 5 3 2 0 10 - 3 9
5 Świt Nowy Dwór Mazowiecki 5 2 1 2 3 - 2 8
6 Piast Gliwice 5 2 2 1 3 - 3 7
7 Górnik Polkowice 5 2 2 1 6 - 7 7
8 Stasiak Opoczno 5 2 2 1 8 - 6 7
9 Arka Gdynia 4 2 1 1 4 - 2 7
10 MKS Mława 5 1 2 2 7 - 8 5
11 ŁKS Łódź 4 1 1 2 5 - 3 5
12 Ruch Chorzów 5 1 2 2 3 - 10 5
13 Zagłębie Sosnowiec 4 1 2 1 3 - 5 4
14 RKS Radomsko 4 1 2 1 5 - 7 4
15 TS Podbeskidzie 4 1 2 1 2 - 5 4
16 Widzew Łódź 5 1 3 1 3 - 8 4
17 Jagiellonia Białystok 5 0 3 2 5 - 8 2
18 Radomiak Radom 5 0 3 2 2 - 7 2

:oops:

Pavlique
Kontakt:

#3 Post autor: Pavlique » 25 sie 2004, o 19:35

A coś Ty sie chopie z choinki urwoł? Słabo jest drugo liga a my som dopiyro słabi i ni ma gotki. Nom chopie realnie bliżyj do ciderlandu abo jakiś makoszów niźli do I ligi :wink:
I'm a man who walks alone

Nanik
Kontakt:

#4 Post autor: Nanik » 25 sie 2004, o 19:45

Pavlique pisze:A coś Ty sie chopie z choinki urwoł? Słabo jest drugo liga a my som dopiyro słabi i ni ma gotki. Nom chopie realnie bliżyj do ciderlandu abo jakiś makoszów niźli do I ligi :wink:
Kuzwa ludzie liga sie dopiero zaczyla a wy juz propaganda
siejecie kaj nom blizy :!: :!:
a na wiosna (oby) bydymy np.w pierwszy czworce i ci sami
ludzie bydom pisac calkiem inne posty ........
wiedz wstrzymolbych sie z obiniami kaj nom blizy na
dzien dzisejszy :!: :!:
:flaga:

ukasz77
Kontakt:

#5 Post autor: ukasz77 » 25 sie 2004, o 19:50

K.... Miedza skończ psuć krew wszystkim.
Wyrobek jet najlepszym trenerem w tej chwili i wypada mu podziękować ze nadal nim jest bo chciał mieć spokój.Po za tym to co cie obchodzi jego "pociąg" każdy ma swój więc nic ci do tego.U nas szwankuje organizacja i słaby skład a J.W. próbuje zrobić coś z niczego więc dajmy mu pracować.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

EHH!!

#6 Post autor: HKSADIK » 25 sie 2004, o 20:01

1.Wojewoda Śląski jest najiększą kuwa w polsce!!!ku*** znów musiałem stać pod stadionem.Kiedy bedziemy mogli normalnie wejść na stadion??
2.Bardzo słabiutko Niebiescy.I ta bramka zdobyta przez Jagielonie(śmiech na sali).Liczyłem na o wiele więcej.Tak szczerze to czarno ten sezon widze
3.Fajnie,że troche ludzie przyszło pod stadion i troche dopingowała Nasz klub
4.To samo co w puncie drugim!!Wojewoda to najiększa piedolona ku*** Polski!!!

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Piosnka dla Ruchu!!!

#7 Post autor: HKSADIK » 25 sie 2004, o 20:07

O teraz piosnka dla Ruchu od wszystkich najwierniejszych kibiców!!!

Wszystko wokół się zmienia,
nawet Ty.
Nasze wspólne marzenia
to My.
Małe i duże problemy
przeżyjemy, to nic dla nas.
Razem wszystko przetrwamy,
nawet złe dni.

CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ
NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE.
CHCĘ TU ZOSTAĆ BO BEZ CIEBIE TO
NIE MAM SIŁY, BY DALEJ ŻYĆ.

Chcę przy Tobie umierać i rodzić się.
Chociaż czasem mnie ranisz,
to i tak wybaczam Ci.

NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE.
NIE MAM SIŁY, BY ŻYĆ.

NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE.
NIE MAM SIŁY, BY ŻYĆ.
:D :D :D :D

Awatar użytkownika
SirArexx
Kontakt:

#8 Post autor: SirArexx » 25 sie 2004, o 20:21

sorki że nie w temacie ale kaj idzie kupić te koszulki czarne z ruchu wiem że w batorym ale kaj dokładnie??
Dzięki za pomoc i pozdro

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#9 Post autor: KOCHŁOWICE » 25 sie 2004, o 20:29

SirArexx pisze:sorki że nie w temacie ale kaj idzie kupić te koszulki czarne z ruchu wiem że w batorym ale kaj dokładnie??
Dzięki za pomoc i pozdro
Te koszulki idzie kupic w sklepie kolo profesionala :D ale zostaly tylko XXL ale z tego co wiem to za 3 tydnie maja byc nowe :D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
SirArexx
Kontakt:

#10 Post autor: SirArexx » 25 sie 2004, o 20:32

Kochłowice pisze:Te koszulki idzie kupic w sklepie kolo profesionala ale zostaly tylko XXL ale z tego co wiem to za 3 tydnie maja byc nowe
Na 100 % se ją kupia .Dzięki za pomoc :D

Jagiełło

Re: EHH!!

#11 Post autor: Jagiełło » 25 sie 2004, o 22:46

HKSADIK pisze:I ta bramka zdobyta przez Jagielonie(śmiech na sali).Liczyłem na o wiele więcej.
cześć wszystkim

Od razu zacznę tak: Jagiellonię to pisze się przez dwa "l" a nie przez jedno.

Co miałeś na myśli pisząc cytowane słowa?
Zdaje się, że mieliście dzisiaj farta. Z tego co słyszałem w radiu podczas transmisji piłkarzyki naszej Jagi znowu pokazali wielka nieskuteczność. O rany !! Niech to szlak jasny trafi, z taką grą to będzie kiepsko w tym roku.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w lidze. Tym razem niech wasi chłopcy nie robią wam i mi horroru pod koniec sezonu ta jak było to w ubiegłym. Przekażcie im to :) Ruch musi zostać w II lidze i stanąć na nogi - tradycja to nakazuje. W ubiegłym roku mieszał fatalnie prezes, a teraz wojewoda się zaczyna odzywać...Wspołczuję, na naszym białostockim podwórku też trwają batalię z władzami ...
narka

kibic1920

#12 Post autor: kibic1920 » 25 sie 2004, o 23:24

A wiec tak zacznijmy od tego że Ruch w tym sezonie raczej nie awansuje do 1 ligi. Moze i II liga jest slaba, ale za rok bedzie jeszcze slabsza wejdzie do 1 ligi Belchatow i inne druzyny ktore beda teraz najlepsze a spadnie prawdopodobnie slabiuki GKS Katowice. Za rok bedzie mniej druzyn wchodzilo do 1 ligi ale Ruch wzmocni sie w zimie a dalsze wzmacnianie skladu nastapi latem. Dlatego uwazam ze teraz srodek tabeli bedzie dla nas ok i poczekajmy na nastepny sezon. Ruch potrzebuje tego roku na ustawienie wszystkich spraw ktore zostawil nam Rogala. Ale wierze ze bedzie dobrze, juz w naszym klubie dzieje sie cosraz lepiej :D

PozdRo

TomSky
Kontakt:

#13 Post autor: TomSky » 25 sie 2004, o 23:43

Wydaje sie że poziom II ligi jest w miare wyrównany... wyrównany w dół dla ścisłości. Bełchatów będzie chyba poza zasięgiem, Korona raczej predzej czy później dostanie zadyszki ale przy takim poziomie ligi może wywalczyc awans. A tak to każdy może wygrać z każdym. Jak na razie najsłabszą drużyną wydaje się być Radomiak. Niespodzianka jest postawa beniaminków z Mławy i Włocławka, które radza sobie całkiem, całkiem, ale to chyba tylko potwierdza niski poziom innych drużyn. Najwieksza niespodzianka in minus to chyba Podbeskidzie, coś mi się wydaje że "dobrą" robote robi tu trener Żurek - swoisty fenomen, bo to chłop który z miernych piłkarzy potrafi zrobic niezłą drużyne /Radzionków/ a gdy da mu sie w miare ciekawych grajków to sie gubi /my i teraz Bielsko/. Wydaje się że na dzień dzisiejszy lige możemy skończyć na miejscu 5-7 a równie dobrze w strefie barażowej.

PS Mnie osobiście cieszy dodatkowo postawa Zagłąbia... mam nadzieje że utrzymaja "forme" do meczu z nami
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

bolo23

#14 Post autor: bolo23 » 26 sie 2004, o 00:31

A wiec tak zacznijmy od tego że Ruch w tym sezonie raczej nie awansuje do 1 ligi. Moze i II liga jest slaba, ale za rok bedzie jeszcze slabsza wejdzie do 1 ligi Belchatow i inne druzyny ktore beda teraz najlepsze a spadnie prawdopodobnie slabiuki GKS Katowice. Za rok bedzie mniej druzyn wchodzilo do 1 ligi ale Ruch wzmocni sie w zimie a dalsze wzmacnianie skladu nastapi latem. Dlatego uwazam ze teraz srodek tabeli bedzie dla nas ok i poczekajmy na nastepny sezon. Ruch potrzebuje tego roku na ustawienie wszystkich spraw ktore zostawil nam Rogala. Ale wierze ze bedzie dobrze, juz w naszym klubie dzieje sie cosraz lepiej
kibic1920 - fantastyka nie w tym dziale :wink: :wink:
niestety tak trzeba jednak napisac...

Bolek
Kontakt:

#15 Post autor: Bolek » 26 sie 2004, o 09:22

Zablokowany