CO SADZICIE O WYPOWIEDZI PANA MLECZKI NA ZARZUT J.WYROBKA
CO SADZICIE O WYPOWIEDZI PANA MLECZKI NA ZARZUT J.WYROBKA
WYROBEK SKARZY SIE ZE NIE MA DRUZYNY ,ZAWODNIKOW ITP, A MLECZKO MOWI ZE TO ON ROBIL CASTINGI I ZATRUDNIL TYCH ZAWODNIKOW-JA OSOBISCIE ZGADZAM SIE Z PANEM MLECZKIEM
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: CO SADZICIE O WYPOWIEDZI PANA MLECZKI NA ZARZUT J.WYRO
prezes22 pisze:WYROBEK SKARZY SIE ZE NIE MA DRUZYNY ,ZAWODNIKOW ITP, A MLECZKO MOWI ZE TO ON ROBIL CASTINGI I ZATRUDNIL TYCH ZAWODNIKOW-JA OSOBISCIE ZGADZAM SIE Z PANEM MLECZKIEM
ja tez

cos mi sie zdaje ze Wyrobek dlugo nie pociagnie u nas :?
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
a jaki miał wybór po prostu brał kogokolwiek kto wwyraził chęć gry w naszym klubie, a i tak jak sam mówi kadra wynosi 15 chopa.
Jakby pan Mleczko przeznaczył jakoś kasa n atransfery, albo była by kasa na załatwienie dobrych graczzzzy, ale i dobrze opłacanych i ptrener Wyrobek wybrałby źle wtedy bych mioł do niego pretensje, ale tak on nie mioł wyboru.
A tak jak ktoś mo wybór np. 3 z 10, a wszyscy są patałachami to choby nie wiem jak się staroł i znoł się na piłce musi wybrać 3 patałachów innej możliwośći nie ma.
Choć uważam, że p. Wyrobek powinien odejść z funkcji trenera to jednak powinien zając stanowisko dyrektora i pozostać w klubie.
Jakby pan Mleczko przeznaczył jakoś kasa n atransfery, albo była by kasa na załatwienie dobrych graczzzzy, ale i dobrze opłacanych i ptrener Wyrobek wybrałby źle wtedy bych mioł do niego pretensje, ale tak on nie mioł wyboru.
A tak jak ktoś mo wybór np. 3 z 10, a wszyscy są patałachami to choby nie wiem jak się staroł i znoł się na piłce musi wybrać 3 patałachów innej możliwośći nie ma.
Choć uważam, że p. Wyrobek powinien odejść z funkcji trenera to jednak powinien zając stanowisko dyrektora i pozostać w klubie.
DOŁACZAM SIE DO GŁOSÓW KTÓRE BRONIA WYROBKA PAMIETAJCIE ,ŻE TAK KRAWIEC KRAJE JAK MU MATERIAŁ STAJE. MÓGŁ PAN MLECZKO DAC KASE I WTEDY, MÓGŁ BY TAKIE RZECZY GADAC. WYROBEK JEST ZWIĄZANY Z RUCHEM I WIELE MU TEN KLUB ZAWDZIECZA NIECH PAN MLECZKO BEDZIE MIAŁ TAKIE ZASŁUGI DLA TEGO KLUBU I WTEDY KRYTYKUJE KOGOKOLWIEK. PRECZ Z KOMUNA!!!
Re: CO SADZICIE O WYPOWIEDZI PANA MLECZKI NA ZARZUT J.WYRO
A co ty jesteś jego przydupas? Zastanów się za co Wyrobek miał pozyskać wartościowych zawodników? Za dobre słowo? Niech Mleczko nie pi***oli bo jak nie załatwił kasy na dobrych zawodników to po cholere się wychyla? Mamy prezesa ktory nie chciał nim zostać, więc o czym my tutaj mowimy... Niech ruszy dupe i jedzie do warszawy kombinować jak zatwierdzić Bizaka i Mrózka.prezes22 pisze:-JA OSOBISCIE ZGADZAM SIE Z PANEM MLECZKIEM
-
- Kontakt:
A ja wam powiem ze ogladajac sparingi(choc bylo ich jedynie kilka) to bylo kilku zawodnich testowanych mlodszych ciekawie grajacych np.Drewniak,Stawecki,Rosinski i jeszcze ze dwoch ktorych nazwisk nieznam a mimo to sprowadzono m.in zawodnikow jak Toborek,Pokladowski czy Jendryczko tylko dlatego ze maja nazwiska,a nie dlatego ze cos graja bo cala trojka grzala lawe w swoich bylych klubach wiec moze cos w tym jest co Mleczko powiedzial
[quote="HKSADIK"]Zgadzam sie z panem Mleczko.Przeciez to pan Wyrobek testował piłkarzy,przyglądał sie im i chciał aby znaleźli sie w drużynie.Naprawde nie wiem po co nam było zatrudninie Toborka i Pokładowskiego.Pan Wyrobek poprostu sobie nie radzi w roli trenera Ruchu.Moze byłby dobrym dyrektorem sportowym??[/quote
a ile pan Wyrobek mial pienedzy na transfery chyba wiadome ze jakby mial milon euro mial by wieksze pole manerwy z pustego i salomon nie naleje!
a ile pan Wyrobek mial pienedzy na transfery chyba wiadome ze jakby mial milon euro mial by wieksze pole manerwy z pustego i salomon nie naleje!
bronicie wyrobka a ma jedno pytanie KTO TESTOWAL PRZEZ MIESIAC PODOLAKA NO KTO????? I CO NIE WIDZIELI TEGO ZE POTRZEBNY JEST DOBRY BRAMKARZ A PRZECIEZ DUZO JEST WOLNYCH BRAMKARZY Z KARTA NA REKU!!! A POZATYM ON BRONIL W 5 LIDZE W ENERGETYKU RYBNIK I JAKBY BYL DOBRY TO BY GO ODRA KUPILA I NIE DUPCIE GLUPOT ZE TO NIE WINA TRENERA,WIIADOMO ZE RUCH NIEMA KASY ALE ZADARMO TEZ SA ZAWODNICY KTORZY W MIARE PREZENTUJA POZIOM,abo ten koles co w zeslej rundzie byl w ruchu z chrobrego glowgow(plewko) niby talent jak hu* testowali go przez 2 miechy a co naweet do pilki nie umial kopnac