Mecz kontrolny na Wegrzech.
-
- Kontakt:
Mecz kontrolny na Wegrzech.
O ile dobrze wyczytalem ze strony glownej ,wczoraj mial sie odbyc mecz kontrolny z drugoligowym Herizem.
Ciekawe jak nasi chlopcy zagrali ??
Ciekawe jak nasi chlopcy zagrali ??
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wygrana 4-0 z trzecioligowym Heviz może w małym stopniu napawać nas optymizmem.Lecz z tego meczu nie możemy wnioskować,że chłopcy są w dobrej formie.Bo wg.mnie każdy zespół 2 ligowy pokonałby Heviz.
Ale następny sparnig z Kaposvarem Rakoczi możemy nam pokazać w jakiej dyspozycji znajdują sie "Niebiescy".Jakby niebyło to zepół pierwszoligowy.Mam nadzieje,że sparing wygramy co podniesie morale naszego teamu i bez kompleksów zagramy z GKS.
Z tego co soie przypominam w ostatnim meczu z GKS przegraliśmy 2-0.Oby ten wynik sie nie powtórzył
Ale następny sparnig z Kaposvarem Rakoczi możemy nam pokazać w jakiej dyspozycji znajdują sie "Niebiescy".Jakby niebyło to zepół pierwszoligowy.Mam nadzieje,że sparing wygramy co podniesie morale naszego teamu i bez kompleksów zagramy z GKS.
Z tego co soie przypominam w ostatnim meczu z GKS przegraliśmy 2-0.Oby ten wynik sie nie powtórzył
-
- Kontakt:
salas
Nie jest zle ale wiece po wygranym meczu z 3 ligowcem nie ma sie co za bardzo cieszyc bo z gks bedzie ciezko jak cholera aby przynajmniej remis byle ale mam nadzieje ze nasi Chopcy sa w dobrej formie pozdr
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
no pewnie że cieszy
opstatnie tak wysokie zwycięstwo? hmm może jak przed 7 laty graliśmy też w 2 lidze to na jesueń się wygrywało po 5:0 i 6:1
ten środowy mecz z 1-szo ligowcem powie coś więcej
opstatnie tak wysokie zwycięstwo? hmm może jak przed 7 laty graliśmy też w 2 lidze to na jesueń się wygrywało po 5:0 i 6:1
ten środowy mecz z 1-szo ligowcem powie coś więcej
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na naszej nieoficjalnej stronie Ruchu pisze że Pokładowski grał na lewej obronie. Zawsze myślałem że Pokładowski to jest obrońca lub defensywny pomocnik. Ale w dziisajszym Sporcie jest on wypisany że zagrał na ataku razem ze Śrutwą, w Trybunie Śląskiej też podobno tak pisze. Czyli gdzie on wkońcu gra u nas