sparing z Cracovia
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sparing z cracovia
Ciekawy jestem jaki Wyrobek wystawi skład jak wszyscy odchodzą
:fana:
-
- Kontakt:
Re: sparing z cracovia
jacy wszyscy ?? czy malina i cecot to sa wszyscy ?? :?gabi pisze:Ciekawy jestem jaki Wyrobek wystawi skład jak wszyscy odchodzą
Nio wlasnie.. "gabi" a Smarzyński? Błażejewski! Ćwielong?! przeciez niektorzy zostaja! sa nowe transwery!
- Edward Cecot
- Tomasz Fornalik
- Marcin Malinowski
- Marek Szyndrowski
to tylko osoby ktore zegnaja sie z Ruchuem.. reszta mam nadziejie zostaje! Ruch! POWRACA! buduje sie na nowo!
Pozdro:* Dla wszystkich fanów RUCHU! :r:
- Edward Cecot
- Tomasz Fornalik
- Marcin Malinowski
- Marek Szyndrowski
to tylko osoby ktore zegnaja sie z Ruchuem.. reszta mam nadziejie zostaje! Ruch! POWRACA! buduje sie na nowo!
Pozdro:* Dla wszystkich fanów RUCHU! :r:
-
- Kontakt:
Przegraliśmy 1:3 (1:1) a mogło być wiecej....
Pierwsze 15 min w wykonaniu Ruchu nawet niezłe. Najpierw Pepe wychodzi sam na sam i strzela w bramkarza, potem po rogu Suker głowa strzela na 1:0, jeszcze tylko ładny strzał Bartosa z wolnego broni bramkarz Cracovii i na tym skończyła się gra Ruchu.
Na tle Cracovii wypadliśmy bardzo słabo - gra w obronie woła o pomste do nieba... Widac było kompletny brak zgrania.
Druga połowa to już totalna tragedia, praktycznie zero akcji ofensywnej - a jak już dochodził ktoś do pola karnego to zamiast strzelać próbował robić z piłką niewiadomo co....
Niewesoło to wygląda ale to dopiero pierwszy sparing wiec poczekajmy jeszcze.
Nie grali Śrutwa i Mosór - ale obaj byli na meczu.
Pierwsze 15 min w wykonaniu Ruchu nawet niezłe. Najpierw Pepe wychodzi sam na sam i strzela w bramkarza, potem po rogu Suker głowa strzela na 1:0, jeszcze tylko ładny strzał Bartosa z wolnego broni bramkarz Cracovii i na tym skończyła się gra Ruchu.
Na tle Cracovii wypadliśmy bardzo słabo - gra w obronie woła o pomste do nieba... Widac było kompletny brak zgrania.
Druga połowa to już totalna tragedia, praktycznie zero akcji ofensywnej - a jak już dochodził ktoś do pola karnego to zamiast strzelać próbował robić z piłką niewiadomo co....
Niewesoło to wygląda ale to dopiero pierwszy sparing wiec poczekajmy jeszcze.
Nie grali Śrutwa i Mosór - ale obaj byli na meczu.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
Re: sparing z cracovia
a Ty co sie tak denerwujesz??snajper pisze:jacy wszyscy ?? czy malina i cecot to sa wszyscy ?? :?gabi pisze:Ciekawy jestem jaki Wyrobek wystawi skład jak wszyscy odchodzą

TomSky spoko relacja

-
- Kontakt: